30

Анонимен

преди 6 години

Каролев К//^$воо питат те за мръсния въздух у софето не от къде получаваш пари в банско за да лобираш

29

Анонимен

преди 6 години

Петровски, а бракмите по 15 -20 години дето са и пушат като печки викаш не са проблем? Те да си се движат?

28

Петровски

преди 6 години

Единственото правилно решение за чист въздух в София е газифициране на столицата.Вместо да се харчат милиарди за саниране ,парите да отидат за масово ГАЗИФИЦИРАНЕ - както цяла Европа ,Русия, и др.страни.Всяко семейство след това може да си плаща около 150 лв.месечно за отопление с газ.

27

Анонимен

преди 6 години

до 26 Къв висок данък, бре? Здравето няма цена.

26

Анонимен

преди 6 години

И през лятото, и през зимата, като погледнете София от Копитото ще видите добре очертани от смога булеварди. Ако през зимата е виновно твърдото гориво, през лятото каква е причината?Въпросът пак опира до това, че 80 % от колите са над 15 годишни бракми и очевидно трябва или да се забрланят, или да се обложат с много висок данък.

25

Анонимен

преди 6 години

ПРИВИЛЕГИЯТА ДА ЖИВЕЕШ В СОФИЯ, ДА СЕ НАРИЧАЩ СТОЛИЧАНИН И КОГАТО ТЕ ПОПИТАТ ОТ КЪДЕ СИ, НЕБРЕЖНО И С ОСОБЕНА ИНТОНАЦИЯ ДА ОТГОВАРЯШ "ОТ СОФИЯ", та тази привилегия изисква жертви.Така че ще дишате и песен ще пеете.

24

Анонимен

преди 6 години

Ne znam Fandakova kak uspq da pravarne v takav grozen i mrasen grad. Prilicha na razbit i mrasen konzlager. Sofiqnci sme besni, nikoga ne e bilo tolkova mrasen i razbit gradat. Izlezte na ulicata i se ogledaite

23

куку

преди 6 години

В печките на твърдо гориво и в нашите "братя"по *** които горят каквото им попадне, къде за отопление къде за скрап. Да не се правят на ощипани тия в парламента , много добре знаят. Това са избиратели и не се докосват.

22

Анонимен

преди 6 години

На едни им пречат старите дизели на други кюмура на трети праха от килимите които се тупат по балконите.Всички тези хора да напуснат България и да останат само тези с новите коли,които се отопляват на газ и тези от малцинствата които нямат пари ,за дизели,нямат пари за кюмура,нямат дипломи,не говорят български ,но имат Купени шофьорски книжки.Тези хора дано останат в България и да работят за Каролев.

21

Анонимен

преди 6 години

Каролев, а лятото що има СМОГ над София...пак ли заради печките? ***!

20

Анонимен

преди 6 години

ДО 16 Тоя *** Каролев винаги е бил смахнат. Няма забравя преди годи в едно предаване на Росен Петров как имаше спор с едни хора и тръгна да събира един числа и не може да ги събере, не за друго, а от нерви. Опонента му се хвана за главата. Истеричен смотaняк отвсякъде.

19

Анонимен

преди 6 години

Тоя каиш го каня в Пловдив лятото ще го кача на най-високото след Белащица да види за какво става въпрос . То по планината не се ходи само зимата .като дял колите са най много щото печките са само четири месеца освен товя са много повече в пъти.

18

анонимен

преди 6 години

старите коли и гр транспорт тои с какво се движи печките с твьрдо гориво итова че улиците не се мият тази година видях в люлин да мият улиците когатовалеше дьжд и от тогава краи презастрояването още повече хора и коли повечебоклук и като се сумира аз не мога да дишам

17

Тъпанар

преди 6 години

До Анонимен 11. Във Факултета горят гуми, пластмаси, дрехи събрани от контейнерите (които хората оставят, защото си мислят че някой беден м.ан.гал ще ги вземе да ги носи и даже и пре ум не им минава, ще тоя до.би.тък ги ползва за горене). Вечерно време в Красна поляна и Западен парк е мъгла и трудно се диша. Пушилката отива към Овча купел и слиза към центъра до бул. Константин Величков. Там предства да се вижда, ама отровите са си във въздуха. В кв. Христо Ботев сигурно е същата работа.

16

Анонимен

преди 6 години

На къролеф откакто му свалиха регистрационните номера на колата малко изтреще ми се струва.Да подиша малко чист въздух сега по празниците и ще се оправи.

15

Анонимен

преди 6 години

В село като всичките къщи са на дърва и въглища, защо въздухът не е мръсен, бе, Каролевски олигoфрен?Даже зимата в спомените ми от детството обожавах тази мирзма в село сред сняг по улиците...съчетана с миризма на свинско печено на жар. Автомобилите са причината, ***!

14

Анонимен

преди 6 години

проблемът е в такива специалисти като каролев, защо ги каните тия корумпета по телевизии да говорят врели-некипели?!? поканете специалсти, експерти, тръгнали каролев да канят...

13

Анонимен

преди 6 години

Ако в София дишат мръсен въздух ,какво да кажем ние , в Кюстендил!!?

12

Анонимен

преди 6 години

Ако бяха колите и лятото щеше да емръсен въдуха.

11

Анонимен

преди 6 години

Нямаше натоварено движение в КРасна поляна около Коледа, но вонеше ужасно, какво горят във Факултета, не знам и се виждаха пушеците как слизат надолу към ниското между блоковете в квартала.