10

Да помислим

преди 6 години

Скъпи хора! Да помислим!Колко хора около вас,съседите и познатите ви в София се топлят на дърва? Сега да видим колко коли имате вие, приятелите ви, съседите. Тези дни се чудех какво територия заемат колите в София? Може би ще се окаже, че колите заемат доста по голяма територия от жилижата. Освен това живеем в държава в която се толерират монополите. Ако утре започнем да се топлим от слънчевите лъчи, ще ни кажат че това е много вредно и трябва да купуваме дизел и бензин и газ. Мислете, това е!

9

Анонимен

преди 6 години

Когато видите Суджука и Картофелия в Метрото, тогава ще ви се изчисти въздуха.Тоест - НИКОГА !

8

миро

преди 6 години

Ами политиците и депутатите? Аз лично съм виждал единствено Радан Кънев и Ангел Найденов в метрото! В автобус не съм виждал никой, не вярвам и да видя! Не съм виждал и никой с колело! Е кой да даде пример на хората?

7

Анонимен

преди 6 години

Винаги, когато Каролев се изказва на фалцет има сериозни основания за слугизъм.

6

Панелен аристократ

преди 6 години

Нека протестиращите да кажат как се отоплява къща без твърдо гориво, но и без да набъбне сметката до хиляди левове месечно.Газ и ток ми се струва, че няма как да стане.Идеи?

5

БПФ

преди 6 години

Точно - проблемът е политически - институциите не смеят да озаптят едни индивиди от точно определен етнос, които хем се самонастаняват незаконно, изграждайки огромни нелегални гета, хем тероризират живеещите наоколо в законните си домове данъкоплатци - било с пушеци, било с престъпност, било с мръсотия и тупурдия. И въпреки, че законите са категорични, никой не смее да ги прилага, защото въпросният етнос има особени права да нарушава законите. А ние плащаме за това със здравето си.

4

миро

преди 6 години

За тези пари ще налее бензин или газ и ще кара 2 седмици и повече до работа, без да се бута сред кихащи и кашлящи! И ще му е по-бързо и по-конфортно! Отделно кой дава пример на хората да пътуват с градския? Кметицата да е виждала автобус отвътре в час пик? Не само да ходи да приема чисто новичките и да вика ето, обновихме ви транспорта!

3

миро

преди 6 години

Веднага ви казвам какви са проблемите: Най-големият масово цели квартали се топлят на въглища, а има и такива, които горят гуми, дрехи, пластмаси и всякакви отпадъци. Отделно въглищата ни не са хубави, а са прах и сажди! Второ общината зорлем върна хората по колите с безумния скок на цената на билетчето! Някой ще каже картите със същите цени, но българинът не е свикнал да пътува с карта и да изпляска 50 лева ей така за добро утро, пък било и това да му е пътуването за месец!

2

Анонимен

преди 6 години

Проблемът е, че кметица не иска да даде личен пример и да тръгне на работа с градски транспорт.

1

Анонимен

преди 6 години

Проблемът е, че се симулира дейност и някой иска да опъне едни евро средства, уж за да се пречисти въздухът!В софийското поле е било ВИНАГИ така с оглед на особеностите на местността. Силно замърсяване на въздуха се получава при температурна инверсия, кофти момент, но това е положението.Сякаш бабите ви и дядовците не са се грели на твърдо гориво и са дишали алпийски въздух... стига глупости.Всичко е точно, дишайте, безплатно е... засега.Който е недоволен, да хваща гората, там е чист въздухът