66

Анонимен

преди 6 години

Не си заслужава американски граждани да бъдат подлагани на риск от атентати заради близкоизточните проблеми, стари като света. Съвет към янките: БЯГАЙТЕ ДАЛЕЧЕ!!!Най-умния коментар за деня. И в допълнение към съвета: спрете всички помощи за района!!!

65

Анонимен

преди 6 години

Положението е крайно деликатно, всяко дръзко решение може да разпали война, предполагам ви е ясно. Въпросното едностранно решение вече даде първите си човешки жертви, а това неминуемо ще отприщи вълна от насилие и нови жертви за двете страни в конфликта. Не знам защо прехвърляте отговорността само на Тръмп, САЩ от десетилетия действат толкова безпардонно спрямо различни държави по света. После изкарват виновен някой друг, някой удобен да им опере пешкира.

64

Анонимен

преди 6 години

Мисля, че американците трябва да се кротнат малко, да си изтеглят войниците от БИ и да оставят мюсюлманите и евреите да се оправят сами. Не са длъжни с нищо ни на израелтяни, ни на мюсюлмани, ни на европейци. Да не говорим, че последните (Великобритания и Франция) са чертали границите на БИ с линийка, а сега друг да им оправя кашата! Не си заслужава американски граждани да бъдат подлагани на риск от атентати заради близкоизточните проблеми, стари като света. Съвет към янките: БЯГАЙТЕ ДАЛЕЧЕ!!!

63

Василев

преди 6 години

Селяни прости, сега Тръмп луд ли е, или е последователен в преследването на американските интереси???Агент Мики Кларксън!ЦРУ!!!

62

Анонимен

преди 6 години

От не нормален няма как да чакаш нормални неща 1, гони руски дипломати 2, провокира северна Корея3, преврат в Турция4, подкрепя всякакви терористични групировки5, закачка със Палестина и тн ......целият свят е крив само сащ и дръжките му са на прав път

61

Анонимен

преди 6 години

Селяни, Тръмп е велик! САЩ са велики! Вие сте *** щом подкрепяте Палестина. Всеки враг на ислямистите е мой приятел! Браво на Израел, браво на Тръмп! Да ги пуцат и да пазят Божи Гроб! Да пазят малкото ОЦЕЛЕЛИ християнски светини след хилядолетната окупация от брадатите!

60

Анонимен

преди 6 години

тъй като опитът научил евреите , че не може тъй открито да порицават гоите , то затова Талмудът препоръчва да бъдат лицемерни по отношение към гоите. Приветствувай гоя , за да бъдеш с него в мир и за да му станеш приятен и да избегнеш разприте/Тракт. Cittin fol. 61 b./. Рабби Бахай прибавя : Лицемерието е позволено в тоя смисъл , щото иудеинът да се показва вежлив по отношение към нечестивия гой , за да го почита той и да му казва : аз ви обичам . Но същият рабби Бахай пояснява , как трябва да се прилага това правило : Това се позволява в този случай , ако евреинът има нужда от гоя

59

Анонимен

преди 6 години

Знаменитият равин Бен Сира се намирал във Вавилонския плен и се ползвал от голямата дружба на Навуходоносора. Царят му оказвал всевъзможно внимание и един път му предложил да се ожени за дъщеря му. Бен Сира казал на царя : Знай , царю , че аз съм човешко дете , а не животинско /Sepher Ben Sira , fol.8./. Дъщерята на царя , по такъв начин , от гледището на Талмуда , е била не повече от кученце , и бракът с нея би могъл да унижи евреина. На това главно различие между неевреина и евреина , което едничко дава достойнство на човека , се основава всичкият морал на Талмуда.

58

Анонимен

преди 6 години

Има три езика на които съшествува дума изразяваща пренебрежителното, вулгарно отношение към другите. И трите започвот с "Г". На иврит - гой, на турски -*** и на цензурирания език, започващ с Ц - гадж.

57

Анонимен

преди 6 години

Колкото хората са по-високо от животните , толкова евреите са по-горе от другите хора/Sepher Leror ha Mar , fol.107 a./ Тези последните са животинско семе / Трактат Sebammoth , fol. 98 a./ , тъй щото ако не би имало евреи , то на земята не би имало никакво благословение : ни слънчеви лъчи , ни дъжд , и хората не биха могли да съществуват / Пак там 63 а / . Всички равини са съгласни помежду си в туй, че неиудеите имат чисто животинска природа. Рабби Мойсей бен Нахмам , рабби Раши , рабби Абрванел , рабби Жалкю и други , сравняват гоите ту с кучетата , ту с магаретата , ту , най-сетне ,

56

Анонимен

преди 6 години

Крайнодясната националистическа и религиозна организация "Лехава" от своя страната призова Нетаняху да предприеме мерки, за да попречи на тази връзка. "Както знаете, вашите внуци няма да бъдат евреи", предупреди лидерът на "Лехава", Бенци Гопщайн във Facebook.

55

Анонимен

преди 6 години

Израелският премиер Бенямин Нетаняху беше подложен на остри критики от религиозни депутати вчера, след като се появиха съобщения в медиите, че синът му поддържа връзка с норвежка нееврейка, съобщи Франс прес.

54

Анонимен

преди 6 години

Колкото хората са по-високо от животните , толкова евреите са по-горе от другите хора/Sepher Leror ha Mar , fol.107 a./

53

Доместос

преди 6 години

Тръмпета бузи шоу ! Закачки, мерене на чурки с Кимчо, разпърдяване на близкия изток, къде ще ака американския посланник. Милиарди долари ще умрат !

52

Анонимен

преди 6 години

Талмудът дели цялото човечество на две части : евреи и неевреи ; последните той нарича гои /езичници/ . Всеки необрязан е иноплеменник, а иноплеменник и необрязан е едно и също/Трактат Berachoth , folio 47 b./ . Християните ,както ще видим това , съставляват предмет за изключителна ненавист на евреите . Само едни евреи са произлезли от Бога , всички останали хора са произлезли от дявола.Евреите са повече приятни на Бога отколкото ангелите/Трактат Chullin , fol.91./, тъй щото онзи,който оскърбява с действие /бие по страната евреина/, оскърбява величието Божие, а затова гой , който удари евр

51

Анонимен

преди 6 години

Религията е създадена за подчиняване на простия човек.Тръмп е милиардер и знае че, човешкия живот е кратък.Прави си пиар и реклама, но знае че нищо не откраднал като нашите *** политици.

50

Анонимен

преди 6 години

ТЕЗИ КОИТО ЗАЩИТАВАТ ЕВРЕИТЕ ДА ВЗЕМАТ ДА ИМ ПРОЧЕТАТ -ТАНАХ- ТОВА Е ТЯХНАТА БИБЛИЯ. КОРАНА ПАСТИ ДА ЯДЕ ПРЕД ТАХАН. В ТАХАН ПИШЕ АКО УБИЕШ ХРИСТИЯНИН НЕ ТЕ ЛОВИ СЪД. ХРИСТИЯНИНА НЕ Е ЧОВЕК. ЧОВЕК Е САМО ЕВРЕИНА! КАК ВИ СЕ СТРУВАТ ЕВРЕЙЧЕТАТА МНОГО СА ДОБРИ. НАЛИ? ОГРАМОТЯВАЙТЕ СЕ БЕ ОфЦИ.

49

Анонимен

преди 6 години

Евреите са поклоници на дявола,те са отритнати от Бога заради непризнаването на Христос.Превърнали са религията си в мафиотска структора за власт и пари.Повечето евреи нямат кръвна връзка с Библейските евреи,защото са хазари,а и има хора от различни народи искащи власт и пари и затова са станали еврей,като дъщерята и зетя на Тръмп!

48

Анонимен

преди 6 години

В Македония искали да направят министерство на корабоплаването. На въпроса защо им е, след като нямат море, те отговорили. Е, българите как имат министерство на правосъдието?

47

ТРОЛетариата ДГД..

преди 6 години

ТРЪМП ---Е ВИСОКА ТОПКА !!!ВИДЕХМЕ ВЕЧЕ---НЕ САМО "ГОВОРИ" .....АМИ И ..С "РАКЕТИ ТРЕСКА"..ХА,ХА,ХААААААААААХИЧ ДАЖЕ НЕ СЕ ВПЕЧАТЛИ ОТ ДЖУДИНОВИТЕ ПВО У СИРИЯ!ИЗПРАСКА ГИ ...КАТО, ПРЕЗРЕЛИ ДОМАТИ ....!КАТО ГЛЕДАМ--КАТО НИЩО , НЕКОЙ ЩЕ ИЗЯДЕ ...."ТРЪМПО-ГЬОСТЕРИЦАТА"..!КИМчо ...МАЙ ШЕ Е ПРЪВ...ХА,ХА,ХААААААААААААААА