106

ЕМ

преди 6 години

До АнонименВодни технологии. Огромна изложба. Израел в тази област е номер 1 в света и виетнамците се отнасят с много голямо уважение. Та там се сетих за стар, хубав виц:" Докладват на Рейган - руснаците боядисват луната в червено! Какво да правим?! Нищо.. Руснаците боядисаха Луната в червено! Сега - напишете - Пийте Кока Кола!" Та - седят червените виетнамци, пият кока кола и обсъждат на английски бизнес с американците..

105

кумайфаче

преди 6 години

Знаете ли какво прави Тръмп Доналд сега...........................спи.

104

Анонимен

преди 6 години

Безспорно е ,че Израел е създаден през 1949 година . С геноцид над местното население , живеещо там от хилядолетия .

103

Анонимен

преди 6 години

До бг Че то не е имало хилядолетия евр..йска държава. Многополовият ли ,,циливизован ,,свят ? Щото нормалният свят не ги обича хич .

102

Анонимен

преди 6 години

До ЕМ И каква беше тази изложба ?

101

бг

преди 6 години

Ерусалим безспорно е еврейска столица от хилядолетия и това го знае целия свят. На евреите симпатизира целия цивилизован свят ,като свързва този народ с негови представители , като Айнщайн ,Менделсон ,Мендел ,Фройд и пр. върхове на човешкия гений. Вероятно това е една от причините българите да не позволят геноцида над своите евреи пред втората св.в. Не се сещам за нито един такъв пример от палестинска страна. Идва ми наум за камъни ,интифада , взривени самолети ,убити спортисти и пр.

100

Анонимен

преди 6 години

До ЕМ Кой циливизован свят,*** ? Мноогополовият ли ?

99

ivan

преди 6 години

Руснаците сложиха в шах американците и техните разузнавателни служби. Успяха да сложат за президент техен човек и берат плодовете на труда си. Забележете как всички непремерени изказвания и грешни ходове на Тръмп все повече поставят в изолация САЩ и губят позиции в Близкия изток и Азия, а Русия заема тяхното място, като в момента САЩ дори не се допуска до преговорите за мир в Сирия!! ЕС е в тотален шок от случващото се, дори Англия, които са най-близките съюзници на САЩ започнаха да ги критикува

98

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен То пък мераците на чихутите за чужди земи и Земята им е малко .

97

Анонимен

преди 6 години

До ЕМ Виетнам победи ,с калашника .

96

ЕМ

преди 6 години

До ТролСлушай *** антисемитски! Признатите от целия цивилизоваен свят терористи от Хаман и Хизбула стрелят с ракети по мирното население. Израел нанася удари с точност до сантиметри по военни бази на бандитите, като при това ги предупреждава, за да избегне жертвите. Така никой досега в човешката история не е воювал! Но за вас - долните антисемити - с снегът е черен! Нали и него евреите го пускат от облаците...

95

ЕМ

преди 6 години

До натоТоку що се върнах от Виетнам. Участвах в голяма изложба в Хо Ши Мин, който всички, при това съвсем официално си наричат Сайгон. Виетнам в момента е бурно развиваща се страна - нещо като Китай преди 15-на години. На изложбата беше пълно с американски, европейски и Израелски фирми. Съвсем малко Китайци. Руснаците ьма хич, хич ги няма там. В момента Виетнам заменя Калашников на Израелските Галил. Та малко се замислих кой е победил...

94

Анонимен

преди 6 години

Мюсюлманите векове наред с ятаган и огън поробват народи и държави . Сега да ми се правят на ощетени ми идва малко в повече. Добре , е че Израел и САЩ им резнаха мераците за Ерусалим , защото техните мераци за чужди територии нямат край .

93

ЕМ

преди 6 години

До Не разбирамЧудесен пост! С една малка добавка - Израел не само пРаща ток на тъй наречените "палестинци" (аз им викам "пакостинци"), но и им го пЛаща. А "бедните и нещастни" хамасовци плащат на терористите за убийствата на мирни хора.

92

Анонимен

преди 6 години

Извън темата:Защо, когато чуискате на вратата, ме чакате за птгпвор, ами отваряте и влизате ? Все едно, като чукнете и си давате разрешение, да влизате ... Защо ?

91

До Умникът 88

преди 6 години

Според Оксфордския речник, световно признат за един от най-достоверните източници, обяснява думата "семит" така - лице, произхождащо от семитската раса, която включва народите, споменати от Библията - Стария завет- като потомци на Сем, първият син на Ной, а именно юдейн, живеещ в Юдея-Палестинска провинция. За семити се считат още - асирийци, етиопци, сирийци, АРАБИ!, а също така за лица, които говорят за свой роден език един от семитските група езици.Не знам, кой не е чел, тикво:)

90

Анонимен

преди 6 години

Тези масони подпалиха света ! Целта им е Иран, Ливан и РУсия ! Тръмп е тяхното кученце

89

Анонимен

преди 6 години

Браво на Тръмп. Това е световен лидер с визия за бъдещето, а то е арабите в ъгъла и да кротуват иначе бой . Който познава палестинци знае що за хора са , ако така можеш да ги наречеш. Нашите роми са по свестни от тях .

88

До 107

преди 6 години

Заставаш на страната на религията в името на която 5 века са ни клали тук? Ти в ред ли си?

87

Не разбирам

преди 6 години

Цял свят, вслючително и арабския не искат палестинци на територията си. Йордания ги изгони, Египет не ги иска. САЩ, ЕС и Русия им изпратиха помощи и не можаха да положат основите на държава. Това е етнос паразитиращ на гърба на другите. Дори тока им го праща Израел. Само терористични организации и лепса на институции. Палестинците са източник на терор... и в Израел ще продължават с атентатите. Ерусалим принадлежи на евреи и християни. 3000 г. история, какво иска този измислен етнос Палестина?