46

Осман

преди 6 години

Наистина много подценявате Турция. Даже днес един пише, че Израел била по силна от Турция и по въоръжена. Вие си мислите че в 80 милионна Турция всички са брадати ходжи които се кланят по 15 пъти на ден. Изобщо не сте наред. Сега с Египет я сравняват. Както беше казал Професор Вучков, гледам и не вярвам на ушите си. Те със собствени средства произвеждат бойна електроника която има еквиваленти единствено в САЩ и Израел. НЯМА дори в Русия вие я сравнявате с Египет.

45

М, да ...

преди 6 години

Онова което направи Тръмп, трябваше отдавна да е факт, но само на Тръмп комай има смелост! Какво е това двудържавие, бре?- Вечни конфликти ли? - А днес имаме дружеско поглъщане (едните погърнаха другите) и така обединение!

44

Анонимен

преди 6 години

Прав си, Ха-ха-ха. Турците са по-зле.

43

Бахмааму

преди 6 години

Както виждам, тролетариатът си е получил опорните запетайки и те са да защитават братската арабска напаст.

42

Анонимен

преди 6 години

До 46 Йерусалим ,турски?! Арабите и те така искат,особено Саудитите и Египет,чак тогава Ердоган ще яде дървото!

41

Трол

преди 6 години

На евреите не им се полага нищо. Пише си го в Библията. Нали сте "големи християни". Да! Ама не! Седнали сте да ми говорите колко зле били арабите и да обяснявате колко "мили" са евреите. И вие сте едни м.ър.ши, които могат само да плюят, даже Автора го е писал преди повече от век- не народ, а м.ърш.а!

40

Анонимен

преди 6 години

AAA XAXO TI SI BIL REZAK SCHE VZEMETE IERUSALIM NA KUKUVU LQTO

39

Анонимен

преди 6 години

Преди 2017 години Христос беше роден там, с родители юдеи(евреи).Мюслюманската ре лигия идва много по-късно.Искат Ерусалим.Искат бомби в метрото.Искат прегазени хора с камиони по улиците.Искат майка си и баща си.Ай сиктир! Браво на тръмп.

38

До 42

преди 6 години

Ислям ли искаш там? Щото знаем 5 в какво значи ислямска власт... откъде се пръкнахте такива чалмолюбиви, бе...

37

Буба лази

преди 6 години

Абе арабюхите са такава напаст, че вече се чудя дали местата, които обитават, не са станали пустини заради тях :-)

36

Ха,ха,хаа..СМЕШКО

преди 6 години

КВО Е ЗАГУБИЛ ТРЪМП , БЕ..ХА,ХА,ХААААААААА...ДА НЕ БИ ДО ВЧЕРА ...АРАБИТЕ ДА СА ЦЕЛУВАЛИ *** МУ ....ИЛИ ЗНАМЕТО НА САЩ....??!АМИ ---ТОЧНО ТАКА СЕ ПРАВИ!!!!!!!/..НА ЗЛА КРУША---зъл прът...!

35

Анонимен

преди 6 години

До 28 То и Охрид беше наш,и Косово на Сърбия и западна Полша,Судетите,Прусия на Германия ,Трансилвания на Унгария и т.н..Така ,че претенциите на евреите за Йерусалим са напълно неоснователни!

34

prostyu

преди 6 години

Бе загубил 2 милиярда араби. Аз даже бетонна стена с туркия без врата ще вдигна. *** ми ту им кълцано

33

1

преди 6 години

Ако палистинците са искали две държави, отдавна такива да има. Пет пъти им предлагаха те все се дърпат. Т.е. добре направи Тръпм

32

интересно

преди 6 години

Парадоксалното е , че САЩ непрекъснато преследват , " демократизират" държави или хора , които не спазват международното право , нормите , или не с еподчиняват на решенията на ООН/ справка - Северна Корея / , а самите те непрекъснато правят каквото си искат - не признават никакви международни норми , договори , ООН и решенията му ит.н Та не трябва ли да се наложат санкции а САЩ ????

31

Осман

преди 6 години

До Ерусалим е нашАма тогава и християни нямаше. Нямаше мюсюлмани нямаше и християни. Тогава в древна Гърция вярваха някакви златни статуетки и евреите разпространиха християнството след Христос. После се появи и Исляма. Християнството не е съществувало успоредно с Христос който е евреин.

30

Гуню

преди 6 години

Абе евреите са гадове, ама не се множат като мухи. *** са напаст божия

29

Буба лази

преди 6 години

Тролетариатът е въстанал в солидарност с тарамбуките.Абе вие акъл имате ли бе?!

28

Анонимен

преди 6 години

I AZ TYI MISLA OSMANE BOKO PO SVOI SMETKI BE TAM S DEDO MONI NE ZA POLZU RODU

27

Анонимен

преди 6 години

До 15 Палестинци,както и други араби християни има,но евреи християнин ,едва ли!На Йерусалимската и Антиохийската/Сирия/ Православни църкви,паството им е от араби ,не от еврей!Както и на Александрийската църква в Египет.