86

"-"

преди 6 години

Единственият начин да накарате арабите да приемат вашите условия е да ги поставите пред свършен факт.Повече от половин век така наречените "палестинци" живеят на гърба на световната общност, която ги издържа финансово.Е, какво очаквате от тях - да си размърдат зад----ниците, да си плю---ят на ръцете и да се устроят живота сами???Че, да не са лу---ди, след като има кой да им плаща да не правят нищо!

85

нато

преди 6 години

>Платените *** *** пикаят кръв.Истината е в това че Америка си отива от политическата сцена заедно със Сорос и сие.Бъдещето е в Китай,Русия,Индия и Бразилия.Америка води след втората световна война 37 локални войни.Всичките започнати с лъжа и измама.(Тонкинския залив-Виетнам; химически оръжия в Ирак и Сирия; Афганистан и т.н и т.н.)Най важното е че всички завършват с поражение за Америка.Влизат ограбват и си заминават.

84

Факт!

преди 6 години

Няма как всички ислямисти да се обединят по простата причина че са разделени на сунити и шиити което няма да бъде преодоляно!

83

Хюго Бос до 91

преди 6 години

Арабските.... от Палестина нямат файда да бъдат освободени- няма да могат да практикуват това, което могат- да убиват и тероризират. Също така, няма да имат основание да претендират за помощи от ЕС и САЩ, както и за безплатен ток и вода, продоволствия от Израел. Нямат изгода. Тях ги устройва това положение напълно. Освободят ли се, не могат да оцелеят-ни помощи, нито поводи да нападат и тероризират Израел и тогава как ще лъжат света, че са жертва и да идкат още повече помощи. Капиш?

82

Хюго Бос До 92

преди 6 години

Ще има война, ако ислямските оркоси не си седнат на 4 букви и да си градят държавата , а се занимават само с тероризъм и разруха.

81

До 96

преди 6 години

Мда, защо ли не сме натоварили такива като теб във вагоните към Освиенцим....

80

Щерю

преди 6 години

Явреето са опасни хора - да не си им насреща...

79

Анонимен

преди 6 години

Ей и Путин бърза да отиде при Ердоган да се съветва.

78

Трол

преди 6 години

Ах колко удобно, палестинците се разбунтуваха и сега Израел ще може да ползва крилати ракети срещу жени, деца и старци в ивицата Газа. А насреща палестински "терористи" с вили и лопати, но да наблегнем на вече изтърканата думичка "терористи", което автоматично дава правото на Израел да се "защити". Видяхме ги терористите, запалили пет плаката с муцката на рижавия австралопитек и яли бой и сълзотворен газ до откат! Та крадеца сега ще вика дръжте крадеца.

77

Трол

преди 6 години

Докато вие тука си спорите като в селска кръчма, мъдреците от Сион решават кога, къде и какво ще става. Колкото и да се напъвате, сте си едни *** в кръчмата. Ако са решили война в Палестина, ще има война. И без това ООН делегира много права на палестинците последните години, а това много издразни израелските ционисти. Сега чрез рижавата кукла на конци си създават благоприятни условия за конфликт с прескачане на всички споразумения с ООН и ползване на всякакви методи срещу Палестина.

76

Анонимен

преди 6 години

Free Palestina

75

До хаха

преди 6 години

Абе псевдо турчееш, сто пъти ти напомням колко нас рани бяха всички турци, наблягам на турци, не вие дето се имате за турци, когато свалите самолета. Два три дни чакахте какво ше реши Волова и после "Султана" с треперещи колене ходи да целува ръка на Руския, а сега вече ние турците това ние турците онова, я слез малко *** земята

74

До 86- "разбира

преди 6 години

Дундъо попопрочети малко резюмирана извадка най- малкото от нашия приятел Уйки относно произхода на евреите и тогава ръси глупости. P.s аз лично черен евреин не съм виждал кратун с кратуна

73

Анонимен

преди 6 години

Кви бели, бе Демограф? Арабите и евреите са от едно семейство - семити. До тук с дълбокомислените ти разсъждения :)

72

demograph

преди 6 години

Това решение изглежда безумно, но си има логика . Тръмп търси конфронтация на цивилизационна основа. Християни и юдеи срещу мюсюлмани. Бели срещу арабески. Да се види кой кого .Иначе, в мешавицата не се знае кой приятел кой враг..В тая схема и Русия ще трябва да избере къде е. А руснаците трудно ще турят ***, колкото и да ги лъжат. Тръмп е последователен скептик по отношение на списобността на исляма да създаде цивилизовано общество. Последиците? - желязна завеса около ислямистките държави.

71

Мишка

преди 6 години

Ква е тая книга от 6 скрола. АБЕ ВИЯ НОРМАЛНИ ЛИ СТЕ?!

70

Книгочитател

преди 6 години

И по-къси книги съм чел.

69

Гошко момче лошко

преди 6 години

Все си представях, че сте обикновени новинарчета. Оказва се че претендирате за анализаторчета, ама тва пред мен няма да мине и мисля да ви оставя да си пурдите сами на спокойствие - КАКТО Е РЕДНО

68

ИСЛЯМ = ТЕРОРИЗЪМ

преди 6 години

До ХА-ХА-ХА-ХА-ХАААААААНе бъди толкова наивен. И аз не ги харесвам, защото се месят навсякъде по света с малки изключения, но колкото и да не ги харесвам истината е, че САЩ си правят, каквото си искат. Не може да казваш, че времето на САЩ е минало. САЩ са ядрена сила, а това само по себе си говори много. Те и Северна Корея се опитваха да я неглижират ама на не става, защото и тя вече е ядрена сила. Няма държава притежаваща ядрено оръжие и да бъде подценявана. Мисли с главата си ама горната.

67

ИСЛЯМ = ТЕРОРИЗЪМ

преди 6 години

Тръмп ще се схване от смях заради напъните на разни нищожни ***. Щом е казал, че Ерусалим ще е столица на Израел това ще е и така ще е. Няма значение, колко са ядосани мюслитата. Те са безгласна буква, каквото и да правят. Ако реши да се развърти бая девици трябва да се намерят, за да посрещат хвърчащите в космоса чаршафи и ***.