6

Осман

преди 6 години

Мен изобщо не ме интересуват арабите. Аз съм турчин. Не газя знамена и не ми пука за нечий пapцал да си правя труда да го газя. Но не прекланям глава. Нямат право ционистите да палят войни. Нямат право да убиват палестински деца, да чертаят граници, да се правят на шерифи на света. Не го приемам.

5

do Осман

преди 6 години

На "религията на мира" повод за тероро не й трябва- мир не може да има, където има джамия. Освен разруха и терор, друго не можете. Ни с евреи, нио с християни, ни с будисти можете. Набсякъде сте едни и същи- тероро, мизерия и разруха.

4

хюго бос do 3

преди 6 години

Много филми гледаш, анадолски, взели сте се насериозно. Що така на никой не му стиска да се опълчи на САЩ, а дрипльовците знаят само снимки да газят и да мятат камъни по Израел?!

3

Осман

преди 6 години

Целта им е да няма мир в Близкия Изток. За да имат причина да останат там. Защото великите грингота претърпяха фиаско в Сирия. Освен да въоръжават терористи друго не могат. Целта е война, поддържане на висока цена на петрола и продажба на оръжия. Това им е целта на американците. Демокрация , ала бала са приказки за пред глупаците. Те ако бяха демократи Тръмп нямаше да се поклаща със сабя в ръка до саудитеца. Ама като става дума за 300 млрд.долара и кючек ще играе.

2

Осман

преди 6 години

До АвиВече никой не се съобразява със САЩ. Дори Кимчо се подиграва с тях. Затъват яко. Дългът им расте постоянно. Китайците им купуват дълга. С Израел се съобразяват заради сащ ама както казах САЩ губят позиции. Къде са "били" американците? Във Виетнам или Афганистан. Това не е да биеш арабите в изкуствено създадените от самия теб държави като Ирак. Това, че пуснаха атомни бомби над Япония не означава че САЩ са силни. Точно обратното.

1

Ави

преди 6 години

На Тръмп и американците много им пука, че някакви сандали са настъпили плаката му. В света има три държави - САЩ, Англия и Израел. Всички се съобразяват с тях, защото бият лошо. Останалите протестират. Разберете го това.