104

До 84

преди 6 години

Това е само процентът на тия, които искат да си останат част от Испания, но са съгласни да се преразгледат отношенията с централната власт, от останалите сепаратистите са по-малко от 30%, а другите нямат желание да се променя нищо. Естествено, това са приблизителни данни, но са доста реалистични.

103

8

преди 6 години

До 96 литва латвия естотия то е държави това е малки градове капка в морето

102

Ха,ха,хаааааааа...

преди 6 години

ЛЬО ПЕН---ЖЕНАТА КОЯТО ПОЛУЧИ ОТ ПУТИН -3-МИЛИАРДА ЕВРО , ЗА ДА РАЗЦЕПИ ЕС!А" ТЪПИЯ БРАТУШКА ".....СЕ НАЛИВА СЪС САМОГОНА И СЕ ЛЮШКА....БЕЗ ДА ЗНАЕ КЪДЕ МУ ОТИВАТ ПАРИЧКИТЕ...ХА,ХА,ХАААААААААААААААА .....

101

6

преди 6 години

Дрън дрън няма да стане

100

Анонимен

преди 6 години

Уродливата политика на Брюксел води до Брекзити, а както всички знаем той струва 100 млрд евро, Такa полека-лека Юнкер ще си води уродлива политика и ще си прибира по 100 млрд oт всяка недоволна държава решила да напусне. Юнкер си играе игра на нерви. Незнаещите като Лю Пен го отдават на глупост и некадърност, но който си е патил от финансови пирамиди и телефонни измамници може да се позамисли.

99

Анонимен

преди 6 години

102 А Русия кога ще почне делението най накрая ще и остане само Подмосковието

98

Анонимен

преди 6 години

103 ти не си добре

97

Питънка

преди 6 години

"Пощальона" е един екстремист без мозък. А дали е помислил, какво ще прави с 3 милиона пенсионери и без пари в здравната каса, ако стане независим без споразумение с централната власт ? Какво ще правят големите фирми в Барселона след като ще трябва да плащат мито за основният си експорт в ЕС ?

96

Анонимен

преди 6 години

Навсякъде, където има конфликти и насилие са намесени САЩ и Израел! И в случая с Испания си личи дългата ръка на американските поробители и последвалата заблуждаваща обществото пропаганда!Агонията на световния поробител САЩ вече започна, ще е дълга и мъчителна, но накрая Света ще се освободи и отдъхне от тежкото американо-израелско робство!

95

Анонимен

преди 6 години

Барво на Льо Пен - отново направи дълбок хазобрък на зорошоидите.Иначе Каталуня е по близа по език, бит и култура до Франция, отколкото до Испания.Същото се отнася и до Баския.Очаквам французите да подкрепят сънародниците си от Билбао и Барселона в борбата им за свобода.

94

До 87

преди 6 години

Тия хора се чувстват точно такива, каквито са - граждани на автономната област Каталуния, която е част от Испания, и съответно от ЕС ! За да не го разбираш, според мен трябва да си или много Тп, или само да се правиш, че не разбираш. Неистовите крясъци за свобода и независимост са просто една националистическа пропаганда - всички сериозни международни институции заявиха, че там няма ограничаване на човешките права и свободи !

93

Анонимен

преди 6 години

98 а Русия кога

92

Анонимен

преди 6 години

96 защо не си заминат за Русия а остават в Европа

91

Анонимен

преди 6 години

Войната си тече от години, кастилци, баски, каталунци, галисийци и андалусийци не могат да се дишат. Вижте в ютюб на финала за купата на краля как феновете на Барса и Атлетик Билбао освиркват взаимно химна на Испания. Велико. Най-накрая поробените народи ще въстанат за свобода. Пълна подкрепа за баските и каталунците! Империите нямат мяясто в 21-и век. Да живеят поробените народи. Льо Пен да внимава. Бретан и Корсика са следващите в списъка и ще се отделят в най-скоро време.

90

Анонимен

преди 6 години

Слугата на демона иска да прави пуч.

89

Активист на БКП

преди 6 години

Те и руснаците в Литва,Латвия и Естония казват,че това е Русия !!!

88

Статията започва..

преди 6 години

..с "десетки хиляди", стига до "1,1 милиона" и завършва с "300 000" участници. Хайде уточнете си стойностите, защото наистина звучите несериозно!

87

Тежък Сокол

преди 6 години

Един по надолу беше написал че това е в Мадрид. Дотолкова са изперкали вече *** че и на очевадни факти казват не не може да бъде . Напротив нормално е и днес да са стотици хиляди и не по малко а може би и повече от пучдемоните защото обществото е разделено. А щом е разделено не може да се обяви Независимост

86

НЕЩАТА СА ЯСНИ ,...

преди 6 години

КАТАЛОНИЯ--Е ЧАСТ ОТ ЕДИННА ИСПАНИЯ , БЕ СМУ.ТЛ.ЬО.....!А ,ЧЕРВЕНОТО ЗНАМЕ СЪС СЪРПА И *** Е НА ПУТИН....ХА,ХА,ХААААААААААААААА....ВЕЧЕ Е НАПЪЛНО ЯСНО , КОЙ ПЛАЩА ЗА ..."КАТАЛОНСКАТА МУЗИКА"!!!

85

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 74,Госпожо, ако ЕС е диктатура, къде има демокрация в света? В Русия, Иран или Китай? Я се образовай малко какво значи демокрация и тогава се изказвай, ако не искаш да се излагаш.