84

Анонимен

преди 6 години

РахУй Пикчърс представя поредната постановка за лековерни.Никой в Барселона не иска да е с Испания. Това са гнусни мадридски манипулации.

83

Анонимен

преди 6 години

87 веят и двете знамена това е разликата

82

ДС

преди 6 години

Ако някой мисли че има друг предлог освен ПАРИ жестоко се лъже. И мога да се обзаложа на че пърст в нещата има и ЦРУ.

81

До 80

преди 6 години

Платената пропаганда я правеха сепаратистите, и то с държавни (испански) пари - това вече е доказано, и някои от водачите им ги очаква съд.

80

Анонимен

преди 6 години

Интресно всички ли сте толкова тъ-пи, че не ви прави впечатление, че тези уж против независимостта на Каталуния протестиращи, докарани от Мадрид веят ЗНАМЕТО НА НЕЗАВИСИМА КАТАЛУНЯ.Слепи ли сте или мозъците ви вече наистина са толкова промити, та пишете наизуст.Каква е логиката протестиращи срещу Каталуня да веят КАТАЛУНСКОТО ЗНАМЕ.Замислете се.

79

Ха,ха,хаааааааа...

преди 6 години

"ДЕМОКРАЦИЯТА Е ЛЪЖА"......АМА СЕДИШ В БЪЛГАРИЯ И СЕ ХРАНИШ ОТ НЕЯ...ХА,ХАХААААААААА......ЩО НЕ ХОДИШ В "СВОБОДНА РУСИЯ "БЕ ШУ.ШОН...??!

78

Ха,ха,хаааааааа...

преди 6 години

НАД 45% от испанците в КАТАЛОНИЯ , СА ЗА ЕДИНСТОТО НА ИСПАНИЯ!!!!!НАДЕЖДАТА ЗА "НЕЗАВИСИМА КАТАЛОНИЯ"---Е ОБРЕЧЕНА!!!!

77

Демокрацията е лъжа

преди 6 години

Европейското кино с поредната комедия

76

До 67 и други

преди 6 години

Хаха, тия данни от кога са - от 9 сутринта ли ? Демонстрацията беше насрочена за 12ч. , и според организаторите (а и на кадрите е видно ) са участвали около милион. Дори според преброяването на сепаратистките медии са над 350 000, а вие сте просто едни дол,ни лице мери !

75

Анонимен

преди 6 години

Много ми е инттересно психично болните във форума къде пак видяха Путин.Борбата за Независимост на Каталуня е от повече от 600 години.Прочетете малко история, Еднокнижници.

74

Анонимен

преди 6 години

С тези платени провокации Рахой се опитва да предизвика нова Гражданска война в Каталуния.И като си помисля, че у нас има шарани, които се хващат на евтината стръв.Имам предвид тези, които не са дежурните платени *** на Суджуците и Меркел.

73

ПУТИН Е ГЛУПАК!

преди 6 години

ДА БЕШЕ ПЛАТИЛ НА ДПС , И ЗАЕДНО С ЕРДОГАН--- ДА СПРЕТНАТ НА БЪЛГАРИТЕ ЕДНА "КЪРДЖАЛИЙСКА НЕЗАВИСИМА РЕПУБЛИКА "....или "НЕЗАВИСИМ ДУЛОВСКО-РАЗГРАЗДСКИ САНДЖАК"...ПО-ЩЕШЕ ДА ИМА ЕФЕКТ ОТ ...Т.Н. "НЕЗАВИСИМА КАТАЛОНИЯ"! ХЕМ , ЩЕШЕ И ДА НАПЪЛНИ ДЖОБОВЕТЕ НАПАРТИЙНИТЕ ДРУГАРИ ОТ БКП/бсп и ДПС/дс..ха,ха,хаааааааааа....

72

Анонимен

преди 6 години

Пропуснали сте да уточните, че кадрите са от Мадрид, а не от Барселона.Това никога не може да се случи в Каталуня, защото мавританските провокатори ще ядат голям бой.Но кадрите се разпространяват с охота от зорошките медии в международния видеообмен.Нищо че са фалшиви.

71

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 74Ако си на 40 и не ти плащат значи си дърт безплатен *** на Путин, който единствен има полза от това което става в Испания.

70

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 65"Рахой само тая жалка масовка ли успя да спретне. Живял съм 14 години в Барселона. Никой не се чувства испанец и не иска испанците."Ама те и турците у нас не се чувстват българи, но това не е повод за сепаратизъм? Жалко че си живял толкова години в Барселона и нищо не си разбрал и научил.

69

Анонимен

преди 6 години

Добре че местните граждани на Барселона не се поддадоха на провокациите на докараните от Мадрид мажоретки. Щеше да стане страшно. Рахой търси още кръв.

68

Анонимен

преди 6 години

Господине 66 *** е баба ти . Аз съм жена на 40 и никой не ми плаща за видя и пиша че ЕС е една диктатура на Юнкер и Меркел в която нормалния човек няма право на мнение нито за бежанците , нито за гейските им закони . Ясно

67

До 59

преди 6 години

Абе глуМпЕНчо, намери си отнякъде испанската тв (24h например), и ще видиш реални кадри от днешната демонстрация в Барселона, не само снимки !

66

Анонимен

преди 6 години

В крайна сметка веенето на знамена очевидно има силен психологически ефект върху първичните инстинкти на масовия (в случая) каталано-арагоно-кастилски индивид и успява да свали напрежението до степен, до която цялата драма да изглежда като маскенбал.Утре вдигам знаме и обявявам независимост от гравитацията, ентропията и Господ ( за всеки случай). После върви ми обясни, че нямам право.А същината на проблема, която се крие в преразпределянето на едни късчета хартия с водни знаци по тях, остава невидима за мнозинството.

65

Ха,ха,хаааааааа...

преди 6 години

КАПУТАЛОНЦИТЕ , ВЕЧЕ ПОЧНАХА ИДА СЕ УСЕЩАТ......ЧЕ ГИ БАЛАМОСВАТ С "КОМУНИСТИЧЕСКА НЕЗАВИСИМОСТ"--/по Путински/....ха,ха,хааааааааааааааа....ВСЕКО ЧУДО ---ЗА 3-ДНИ!!!!!!!!!!!!!!!!!