144

461

преди 6 години

До 145 Като гледам как пишеш , не Барселона , ами и Западна Европа не си помирисвал!

143

гоче

преди 6 години

Кой мрази Запад-русофилите и ислямистите.Странно но факт.

142

Анонимен

преди 6 години

Раххуй включи в битката нечестни игри. Това Каталунци ли са бе? Що ни правите на луди! От 15 години живея в Барселона и такива каталунци не съм виждал....Ама ти за каталунец ли се имаш? Да не бъркаш Каталуня с Катуница?

141

Анонимен

преди 6 години

Искат го това разцепление чужди агенти и глуповати трудоваци, които злобеят на напредъка на своите съграждани. Ето такива го искат. Питайте ги да ви кажат , защо го искат с цифри или конкретика. Никога нямат отговор . Имат само 3 изречения, че го искат и толкова.

140

Анонимен

преди 6 години

Те всичко им дали на тепсия, помислили се за богати, ще останат с един туризъм сега, че може и това да загубят..

139

456

преди 6 години

Що за объркани хора искат тук разцепване на ЕС не са ми ясни, какви ли ще ги докарат иначе...Ами няма, за мързел не се плаща...

138

Анонимен

преди 6 години

Раххуй включи в битката нечестни игри. Това Каталунци ли са бе? Що ни правите на луди! От 15 години живея в Барселона и такива каталунци не съм виждал. По скоро са Мадритци! Всеки друг може да заблудите но не и тези които живееме в Барса. Произношението и диалекта на Каталунците нямат нищо общо с тези Мадритци. Някои по гръмогласни се опитват да го докарат произношението до каталунският но все едно бургазлия варненец или пловдивчанин да проговори на Шопски Софииски.Тези не са Каталунци!

137

461

преди 6 години

Искам независимост!Щото от мен нищо не зависи!На каталонеца , като му отнемат работата, като го напусне жена му, като го отделят от децата му и тогава ще разбере колко е независим!Това очаква обикновения човек!Ще минат десетилетия докато се оправят, но животът му ще е свършил!Както се случи при нас!

136

Анонимен

преди 6 години

Как Испания ще анулира паспортите на всички жители на Каталуния като половината са франкисти, родени извън Каталуния или 2-ро поколение "каталунци"? Фантазия. Каква "търговска блокада", като Каталуния е разположена на важен транспортен коридор към Франция и ако го затвори ще пострада икономиката на цела Испания? Никоя фирма нема да напусне Каталуния, само главните офиси на тия които се управляват от франкисти. Реалната им дейност не може да напусне Каталуния, защото тя зависи от работещите в тех, които са каталунци. Човешкият капитал е най-големото богатство на тоя регион, а не некакви си фирм

135

Анонимен

преди 6 години

Нали Мадрид смени шефа на полицията и сложи свой човек, що така се разминават в цифрите?

134

niki

преди 6 години

Путюдемон избяга, като някоя мишка. Вместо да преговаря и капитализира натрупаните активи, той ги захвърли и избяга... продажен пал*чо.

133

Анонимен

преди 6 години

Днес сутринта от ж.п. гарата в Мадрид потеглиха 8 препълнени влака за Барселона.Отделно от това от автогарата в столицата тръгнаха и 24 автобуса, забележете БЕЗПЛАТНИ, натоварени с фенове на РахУй.Идеята беше да покажат на света, как "каталунците" (но от Мадрид) искат Барселона да е в Испания.Много плоско бих казал.По-плоски са само конгресите на партията на Суджуците, които карат неграмотни селяни за масовка в Зала Мутреец.

132

Анонимен

преди 6 години

Това не са каталунци,а кастилци от съседните на Каталуния райони,докарани от испанското правителство.Сега чакайте отговора на истинските каталунци.

131

Анонимен

преди 6 години

Сигурен съм,че Рахой и компания лъжат като дърти кастилци за бройката в случая!

130

Майданчук

преди 6 години

Това в каталония е майдан, няма съмнение... Майданите майданосаха света.... Май ната им на майданите!

129

Анонимен

преди 6 години

Събраните данъци в Каталуня трябва да се харчат за доброто на Каталуня.А андалусците като са бедни да им се сложи и глоба, да се научат, не да им се помага да паразитират.

128

б

преди 6 години

еврейската пропаганда отново ви лъже !На Каталуня а и на болшинството от хората им писна от гнусния еврейски кибук наречен Европейски Съюз. Хората просто искат живота и свободата си обратноА колкото до платените демонстаций срещу Каталуня - Сорос спонсорира милиони хомосексуалитски и прочие организации - само едни знак и цялата тази гнас излиза да демонстрира за каквото са и заръчали да демонстрира огромното мнозинство от Българите искат България вън от НАТО и от Европейския Съюз

127

Анонимен

преди 6 години

Сърбия да навлиза в Косово и да приложи сръбската конституция. Кои фашисти пречат на сърбите да си спазват конституцията.

126

Факт

преди 6 години

Испанците са огнена нация-първо действат,после мислят!За футбола може да става,ама за другото.....Да бяха седнали да ги обсъдят тия неща,ползите и вредите!Ама на някой му се командва отделна държава и айде юруш,събирай будалите!

125

Анонимен

преди 6 години

Значи двуличниците признаха Косово, а не признават Каталония, Косово НИКОГА не е било държава, а Каталония е била независима стотици години. Демек ако не се бяхме освободили от турска робия и ни беше заварил днешния световен ред, щяха да ни се гаврят като с кюрдите и каталонците. Свобода за каталонския народ, окупиран от кастилските окупатори от полупустинната централна част на Пиринейския полуостров.