164

дедо поп

преди 6 години

Не е верно,че Каталунците(разшифровай името ,,каталунци) и испанците са един етнос.Днешните кагалунци са наследници на преселили се тук БОГОМИЛИ от България през Средните векове,после колонизирани и заробени до днес от италиянци,французи, белгийци и други.Защо сега ние днешните българи не излезем и защитим тези наши братя, а благославим Робството им?

163

До 163

преди 6 години

Абе ти още ли не си разбрал, че населението на Каталуния е около 7,5 милионна, от които близо 5,5 милиона гласоподаватели. Сепаратистите са може би около милион и половина, а останалите са за запазване целостта на Испания, дори и някои да имат някакви забележки към централното управление. Това вече и децата го научиха, не знам ти що за реотан си !

162

До 127

преди 6 години

Не знам дали някой ти е казвал, че си пълен *** от ! В демонстрацията взеха участие стотици хиляди каталунци ((някои ги изчислиха на около милион), присъстваха представители на почти всички политически партии, с изключение на сепаратистите - нещо уникално е да се видят крайно-десни и крайно-леви заедно, демократи, социалисти, комунисти, и дори каталански националисти бяха там, обединени от идеята за запазване целостта на Испания ! Хората просто преодоляха страха, в който живееха !

161

ПЕНКО

преди 6 години

ЕДИН ОТ ИНТЕРВЮИРАНИТЕ КАЗА: "А СЪМ ОТ ДЕСЕТ ГОДИНИ ТУК И ИСКАМ ...МАДРИД" - ДА ХИЛЯДИ ПЛАТЕНИ/ КАКТО У НАС/ ПРОТИВНИЦИ ...ТОЧНО КОГАТО ТРЯБВА НАМЕСАТА НА ФАШЕТАТА ОТ МАДРИД - КОИТО" СА ИЗБРАНИ ЗАКОННО ОТ ВСИЧКИ ИСПАНЦИ"..."ТЕЖКО ТИ ИСПАНИО... И НА ВСИЧКО КОЕТО ОБИЧАМ В ТЕБ" !!!!!!!!!!!!

160

кротко

преди 6 години

Отренирват пси активни манипулиращи нарко техники .Обемно обсебени са пси активирани с клипове по телевизиите.Подобни пси наркотици се ползват за печелене на избори в Западна Европа след 1974 година в Источна Европа след 1989 година.Отровено е над 79 % от населението на тн Евросъюз.Жертвите сега с е следят чрез обемни скенери инсталирани в лични и банкови карточки..Ясно с евижда разликата в външния вид на искащите афтономия и протестиращите срещу.ТЕзи са с видими нарко увреждания

159

...

преди 6 години

Значи Рахой е мнооого глупав и *** полити! Дори засенчва много български такива! И ще направи ГОРМОНА грешка ако вкара Пучдемон в затвора! И то таква грешка, че след това ще му се иска да си има работа с ЕТА! Ба си не мога да повярвам, че можеш да допуснеш толкова много грешки в рамките на 1-2 месеца! И остави това ми и да продължаваш да ги правиш! Няма ли тоз някви съветници да му дадът акъл!!??

158

Анонимен

преди 6 години

И какво толкова ако се отцепи Каталуния,ще свърши света ли?Чехия как се отцепи от Словакия навремето?Словения и Хърватска от Югославия?Шотландия също може да се отдели от Англия.Разделения и Обединения се редуват в човешката история,това се е случвало многократно.Въпроса е нещата да се дискутират спокойно и конструктивно,защото тук във форума гледаме хора,които с пяна на уста защитават своите гледни точки,говорят за бесилки и буквално са готови да унищожат опонента.Нищо нормално няма в това

157

Анонимен

преди 6 години

Хиляди гласуваха "за" на референдума за независимост, сега - "Хиляди в Барселона: Каталуния е Испания, Пучдемон в затвора.КОЕ Е ВЯРНО?

156

Анонимен

преди 6 години

Жалко че не могат да го хванат и просто да го обесят

155

Влади

преди 6 години

На някои *** трябва насила даим натикаш зурлите в копанята, че да проядат! Такива са и вождовете на Катало(а)(у)ния. Все едно шШопландия, Гагаузландия, Кукерландия и пр. Ландии в Българско.Може и македонци, ваяци, капанци и пр. ДИАЛЕКТНИ групи.

154

Анонимен

преди 6 години

Пуч за Пучдемон!

153

Анонимен

преди 6 години

Viva Espaňa! А пучата въшка да ходи в панделата!

152

Анонимен

преди 6 години

Каталуния е вече независима държава . Какво са се развикали испанците ?

151

З

преди 6 години

Вярвате като пишете глупости каква затвора

150

ANYS SHEPTI

преди 6 години

NA TOZI DEMON ZASHTO BELGIA MU DAVA UBEGISHTE>>>MIASTOTO MU E PRI ESKIMOSITE.

149

Уточнение

преди 6 години

До Division AzulТая Синя дивизия дето я споменаваш такъв бой е яла на Източния фронт, че свят й се е завил. За студа около Ленинградската блокада да не говорим. Ама може пък и им е харесало, щом викаш че са имитирали "Катюша"...

148

Голям прос

преди 6 години

Имало хора със здрав мозък в Каталуния

147

Анонимен

преди 6 години

Червените *** са пенсии на доста години, никъде не мърдали от България, за няколко стотинки продали се на червената мафия.

146

Анонимен

преди 6 години

Не само Пуч...Демона а и доста хора около него трябва да влезнат в затвора.Жал ми е за необразованите пишещи тук които подкрепяха независимостта явно толкова им сече пипето....Ако мислеха по детайлно щеше да разберат още в началото четази кауза предварително е обречена...Само че толкова им умственият багаж...

145

Анонимен

преди 6 години

Когато бях малък гледах големите 23 -30 годишните . Цял ден чоплеха семки пред блока , ритаха , до късно седяха отново пред блока. Виждаше се в очите им ...скуката, безнадеждието, отчаяността. Тези млади хора нямаха работа , нямаха пари , нямаха мечти , нямаха нищо. Това беше живота извън Европа . Не се връзвайте на разни *** , които драскат по цял ден тук. Питайте по-големите от вас ...Как са живялии. И сами ще се убедите.