124

Анонимен

преди 6 години

Само дето резултата ще е точно обратния, все пак Каталуня храни Испания.Един месец Испания не може да изкара без каталунските пари.А и по важното, Галиция, Кантабрия и баските нямат никакво желание да хранят андалусусите и да поемат и каталунския дял, така че и те ще се отделят.

123

Division Azul

преди 6 години

Знаете ли как звучи химна на испанските фашисти, доброволци от Синята Дивизия?Ще изпаднете в потрес ако го чуете - копиран е от "Катюша", руската песничка!

122

Иванчо

преди 6 години

Аууу, това са сигурно фашисти. Франко е възкръснал и ги е събрал в общ строй?Брей, навсякъде фашисти - отначало в Украйна, сега пък в Испания, фашисткото движение по света се възражда, Пyтлep е в шок!

121

Анонимен

преди 6 години

Айде тия пак почнаха със "спонтанните" протести. Много са бавни мадридските автобуси нещо, докато стоварят толко народ в Барселона. Има и по некой андалусийски гастарбайтер-франкист 1-2 поколение. Истинската бройка на испанските националисти се виде още същата вечер - 400 човека ... Толкова събра спонтанния им протест срещу обявената независимост ...

120

А бе

преди 6 години

До Активист на БКПКакво намесваш Прибалтийските републики?Няма нищо общо!Впрочем те умират по-бързо и от България,та може да станат руски поради липса на население.

119

Хм

преди 6 години

Накрая да не излезе,че каталунците просто не знаят какво искат.Щото правиха и огромна манифестация за повече мигранти,ама атентатът на "Рамбла" малко ги поохлади!Сега най-вероятно ще стане същото.Явно някой ги манипулира,че са нещо повече от другите испанци по украинския модел.Видяхме как цъфна и върза Украйна след цялата дандания там.Общо взето следите водят към Тел Авив-сладко отмъщение за изгонването от Испания преди 500 години.Тия са злобни и отмъстителни!

118

Активист на БКП

преди 6 години

И руснаците в Литва,Латвия и Естония казват ,че там е Русия !!!

117

Анонимен

преди 6 години

Е за какво им е на някои да ни промиват мозъците. Каквото и да си мислят българите това няма да повлияе на испанския народ.Общо взето може да ае каже само едно: дано да се разберат. От векове жовеят заедно. Ние изпуснахме Македония, защото на македонците им промиха мозъците и ни намразиха. Омразата никога не е водила до добро.

116

Анонимен

преди 6 години

Рахой наруши законите и прави преврат като сменя без избори избраните депутати и Пучдемон. Изборите са през 3 години а не когато реши Рахой.

115

Анонимен

преди 6 години

да бе, 5 милиона бил митинга - събрали са с автобуси от провинцията няколко десетки хиляди и айде били милиони... знаем ги тия номера, нали и при нас ги играят? напъни големи, пропаганда, но като биеш мирни хора с полиция и армия как после искаш да останат?!? кой нормален човек ще приеме такова гнусно поведение?!? комунистите са еднакви навсякъде и методи им на действие също! РАХУЙ ОСТАВКА и у панделата!

114

Анонимен

преди 6 години

Путин е нещастен!

113

НО-ПАСАРАН!

преди 6 години

ДГД-***!!!

112

До 125

преди 6 години

Ти *** ли си или сляп? Живея в Барселона от 25 години. Така че твоят мозък е промиване ако въобще го имаш. Тези които искат независимост са по малко от една трета. А пък на митинга днес бяха милион и триста хиляди

111

Ха,ха,хаааааааа...

преди 6 години

45%..от ИСПАНЦИ И КАТАЛОНЦИ СА ЗА ЕДИННА ИСПАНИЯ!!!!!ДГД ***!!!!!!

110

Анонимен

преди 6 години

Моята приятелка каза,че разцепването на Испания е простотия и новите ми боксери не ми побират пакета .

109

Анонимен

преди 6 години

КОЛАРСКА СПИЦА --ЗА ДЪРТАТА КОРНИ.."г/жа ЛЪЖА"

108

ТУПАН-БГ

преди 6 години

СЛЕДВА:ПРОВЪЗГЛАСЯВАНЕТО НА "НЕЗАВИСИМАТА КЪРДЖАЛИЙСКА РЕПУБЛИКА" ...и "СВОБОДНИЯ НЕЗАВИСИМ РАЗГРАДСКО-ШУМЕНСКО-ДУЛОВСКИ САНДЖАК" от ДПС !!!/..по искане на Путин и Ердоган.../

107

Аз

преди 6 години

Виждам в тоя форум няколко мръ с ни комунистически трола, които си примират от нежелание в Испания да продължат да тържествуват истинската демокрация и законността !

106

Шаран-БГ

преди 6 години

За Баския не знам! За Каталуния обаче смея да попитам : " Какво им бе поробено? " Работа имаше за всички, плажовете почваха де се пълнят със скандинавци още от края на м. Февруари. Областта даваше една пета от БВП на цяла Испания. Изобилието и евтинията бяха нещо нормално.... Сега вече 1800 фирми аут. СЕАТ в Барцелона си стяга чуковете--- още 1700 човека на улицата. К.Пучдемон ще ли или не направи държава- каталунци ще мизерстват по-вече от нас българите!! !Някой вече са го разбрали.........

105

Анонимен

преди 6 години

ТИКВЕНО-ПРАСЕШКАТА МЕДИЯ ДНЕС.БГ ПРОМИВА МОЗЪЦИТЕ НА МАТЕРИАЛА.ТОВА СА ФЕЙК НЮЗ.МИТИНГ В БАРСЕЛОНА ДНЕС НЕ Е ИМАЛО.ТОВА СА ПЛАТЕНИТЕ МАЖОРЕТКИ НА РАХУЙ, СЪБРАНИ В МАДРИД.