130

Анонимен

преди 7 години

НОВИЯ СВЕТОВЕН РЕД СИ ЗАМИНА КАТО ПОСЛЕДНИЯ МЕН ЗИС НА ПЛЕВНЕЛИЕВ И ПРОКОПИЕВ ХИХИ

129

Анонимен

преди 7 години

До до 226Как точно му целуват гъ за? Като го напълниха с 3 милиона бежанци или като му обещават разни неща и после му показват среден пръст ли? Не бъркай хитростта и лукавостта с целуване на разни неща.

128

Аз

преди 7 години

Ей , ти , с празните коментари ... Какво ? Страх те е някой да не прочетете истината за гроба,който сами си изкопахте?

127

Qwerty

преди 7 години

Честито на всички българи. От днес вече официално има по-*** народ от нас в Европа.

126

Аз

преди 7 години

До 237: Брат не съм , сестра съм 😀. Толкова комплексирани хора не съм срещала! 🤔

125

Анонимен

преди 7 години

Турците такъв четвъртит си го поставиха, не е истина. Как може да сме заобиколени само от загубеняци - и турци и макета и гърци.... И ние по средата.

124

Аз!

преди 7 години

До всички "български турци": НЕ ВИ ЛИ Е СРАМ? ЖИВЕЕТЕ В БЪЛГАРИЯ, БЪЛГАРИ ВИ ХРАНЯТ! Я ,МАРШ ПРИ ЕРДОГАНЧО И ТАМ ПСУВАЙТЕ НА РОДНИЯ ВИ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК! ЗАСРАМЕТЕ СЕ!

123

Анонимен

преди 7 години

ZARADI TAKIVA IZEDNICI KATO DNES BG SME NA 95 MQSTO V SVETA PO SVOBODNO SLOVO SYD I ZATVOR ZA TQX E MALKO

122

Анонимен

преди 7 години

До ей ОсманКолкото е по-*** един народ, толкова за по-велик се мисли (в случая че не е велик като при турците например китаеца има покритие за да се гордее). Емпиричен пример македония. И в тази връзка турския народ е малък към среден народ но много ***.

121

Анонимен

преди 7 години

Г-н Ердоган моля поснете живо предаване на изнасилвания над *** в затворите бих си платил 100 лева месечен абонамент

120

Анонимен

преди 7 години

До ОСМАНАбе нов век няма да има защото Европа е 500 милиона с 25 пъти по-силна икономика от Турция в която впрочем 1/3 от населението е кюрдско. Но и малоумния запад няма много ходове освен да се свие в ъгъла и да забрави мечтите си за световни господства

119

Анонимен

преди 7 години

До АнонименИма. Като абортиралия нов световен ред се смени с нов нов ред и усетят примката около врата. Късно ще е де ама все пак ще пробват

118

Анонимен

преди 7 години

До АнонименКое точно ще смачка нааканата америка и ес? Че то сащ стана виещ абор тирал пес който само може да ***. Какво стана със северна Корея? Нали влачиха натам гнилите си корита и щяха да нападат ако не се прекрати опита за изстрелване на ракета? Е ракетата не сработи ама опита си го имаше а сащ помаза гаките както винаги. Бивш световен господар земете млъкнете със заплахите че се излагате много.

117

123

преди 7 години

turcite ot bg sa za Erdogan

116

Ангел

преди 7 години

Някой иска да провали коментаторите под тази новина но разбира се няма да успее! Референдума всъщност е успех за целия запад въпреки че е прекалено рано да го разберат.Това което ще направи от сега нататък Ердоган е да си навлече гнева на целия свят и Турция и религията им ще бъде заличена като държава.

115

Анонимен

преди 7 години

Единственото хубаво нещо, което направи този ненормалник е, че наби канчето на соросоидната *** в Турция. Иначе решението си е на турския народ с какво право лекетата от ес и америка ще казват на самостоятелна държава как да се управлява? Но при 50 на 50 е време да изтрезнее, защото това означава гражданска война.

114

Тръмп

преди 7 години

Нека направим пуйката печена отново!

113

Морски_

преди 7 години

Сега разбрах вече какво е правил Бойко Ага в сараите. Ходил е да дава тайни рецепти за изборни манипулации. Надявам де Реджепито сега едни хубав мазен да му го рагне щото вече е и с благословията на народа

112

гринго

преди 7 години

Нашите сънародници от мюсюлмански произход се мислят за подантици та Южната ни съседка, но мисля че там ще са последната дупка на кавала и затова са по-турци и от турците.

111

Анонимен

преди 7 години

AIDEE OTIDOA AGITE KYM MEKA I 14 VEK.TRQBVA DVOINA STENA DA SE ZIDA S ES.