190

Вълка до 7-те кози

преди 6 години

Каква икономика, какво развитие бе, козо?Турция от години на европейски пари,сделки с бежанци, продажба на петрол на ИД се крепи.Тази година се очаква стагнация на икономиката в Турция, скоро и гражданска война ви чака.Скоро ще сте новата Сирия! Кво ми виете оди на радостта, като че ли сте хванали аллах за потурите!

189

Анонимен

преди 7 години

Пуйкия ке продължи да се разпада. От 400 години насам само губи ли губи, то са територии, хора, ресурси.

188

7kozi

преди 7 години

za kakvo se borite vie s tesi golemi usti? vijte si parvo razbitata bg ikonomika s bg minimalni zaplati i bg pensii...razbitite uluci i mostive, tuneli...Erdogan i turskia narod si imat cennosti, razvivat si ikonomikata, semeinite otnoshenia, proizvodstvenite otnoshenia, proizvoditelnostta na truda...Erdogan si ima zakonna jena, zakonni deca, zakonni vnuci, govori vnimatelno, s lubov i uvajenie s turskia narod po sveta, pita go kakvo iska, raboti pozitivno...

187

Следва:

преди 7 години

Шумен , Разкрад , Кърджали ,Силистра , Хасково ,Смолян и Айтос----ТУРСКИ САНДЖАЦИ!

186

BG

преди 7 години

Сега воените са на ход !

185

стюпид гърл

преди 7 години

да очакваме ли Кърджали да стане стане турско /сякаш вече не е/ или да очакваме армията ни от 10 хиляди застаряващи коремчета да опази националния суверенитет /сякаш в историята се е случвало да спечелим война - все сме губещи, има няма последните 1000 години/

184

ахахах

преди 7 години

и кой брои гласовете?

183

Анонимен

преди 7 години

Турция е толкова далеч от демокрацията,колкото при султаните си в 14 век.Ако ЕС продължи да "преговаря" със султан Ердоган,който иска да командва Брюксел,това ще е поредното унижение за европейците.

182

Анонимен

преди 7 години

"Протестиращи в няколко квартала на Истанбул тропат с тенджери и *** от прозорците в знак на протест..."Ама ги е страх да слязат долу. Че ще има масови арести : ))) Демокрация, какво да правиш...

181

Gaztur

преди 7 години

До Аспарух-Stiga si go hvalil toz gruzinski evreyin skoro ste idite pri arabskite kamili,tray si i gleday si tam skapanite seriali.

180

Анти Атом

преди 7 години

Тая паника ще утихне и всичко ще улегне.Референдума влиза в сила след 2019 с редовни избори.Много държави са президентски републики -Америките,Русия,Франция....Англия,Турция, Израел и САЩ са винаги заедно.

179

Браво на Одринци

преди 7 години

В ОДРИН над 76% са сласували с НЕ. Браво на съседите, мислещи трезво и желаещи да няма напрежение.

178

Аспарух

преди 7 години

Мерхаба бай *** пак се пениш сигурно си ял лук.не останаха вече потомци на истинските българи разумните смели организирани и обединени .Продадоха ни отдавна ние вече не сме възприемани като сериозна държава. Ердоган не се продава и не продава държавата и народа нито на запад нито на изток затова е неудобен.

177

Анонимен

преди 7 години

Какво излезе зче тези дето са избягали в демократична Европа. Живеят и хранят семейството там гласуват с ДА за създаване на диктатура? Жалка картинка сме това хората. Сега отговора на Европа трябва да бъде пълна екстрадиция на Турци от Европа. Да. Да живеят за това което гласуват.

176

men

преди 7 години

ше го приемат в ЕГС как нема. че той им е ролевия моделец. да не говорим че ердоганеца споделя обичта им към малки момченца, както и голяма част от сънародниците му де, а неизбраните водачи ЕГС искат да я легализират. като дупе и *** са гъзоподафците от бриксел и ресания манафец ердоган. лика прилика. за диктаторските накланости и на двете партии нема да отваряме дума.

175

Дончо

преди 7 години

Повече от ясно е аркадаш, че изборите са фалшификат и номер, отделен е въпроса, че има и много непросветени фанатици, фабриканти, търговци, държавни служители привелигировани - лапачи покрай Ердоган.

174

Анонимен

преди 7 години

След мащабната манипулация и фалшификация на тоя "референдум", да хванеш 51% си е чист резил и говори само по себе си какви са настроенията в страата! Огромна крачка назад за Турция и връщане към Анадолските и султанските и корени. Ердоган затри всичко що е изградил Ататюрк. А да ги видя сега *** от Брюксел, ще приемат ли анадолска диктатура в Европа!!

173

Ali

преди 7 години

Нямаше смисъл от референдум, този човек прави каквото си науми. И сега в негови ръце е цялата власт. Жалко, че руши Кемалистките порядки и влачи Турция към Шериат. Това не е добре и за нас българите. Действа много последователно, само не се знае кой от световните дирегенти стои зад него и до кога ще го търпят. Съдбата на диктаторите .....

172

аз

преди 7 години

това е новият хитлер

171

Ала_Бала

преди 7 години

Нашият ББ, постигна това без референдум с обикновени избори. ББ се връща от там, за където е тръгнал Ердоган. Евала ББ!