170

Анонимен

преди 7 години

До321Не си го и помисляй,че е страшно.Ако там се почнат ще е като рурската гражданска война-безброй групи и течения всеки срещу всички.Кемалисти с ислямисти,националисти с кюрди,алевити с сунити и т.нИ ще видим бежанска вълна че тази от миналата година ще ни се види като ну погоди.Цунами!!!В тоя ред на мисли-да правят каквото си щат в държавата си,но за нас най-важно е да има мир и стабилност.

169

упс...

преди 7 години

Турция се намира в тежка икономическа и финансова криза - един от основните източници на доходи бяха износа на селс.продукция и турските строителните компании в/за РФ, плюс туризма - предимно руснаци и германци!След преврата, множеството атентати, около три милиона "бежанци" и явно разделеното общество с нарастващи социални,политически икономически и финансови проблеми , Ердоган може и да не изкара до 2019г.Една гражданска война в съседна ТР ще има доста негативни последици и за нас!

168

Ангел

преди 7 години

Слагам ръка на сърцето си и признавам,че в този случай турците заслужават уважение.При тоталната власт на управляващите,извънредно положение,цялата държавна машина работеща за поправките,народът им има мъжеството да гласува половината с "не".

167

Анонимен

преди 7 години

Отношението на нашите мюсюлмани към референдума е погром и за ДОСТ

166

до 312

преди 7 години

Да и Ванга го е предсказала , че Турция ще бъде разделена на 3.

165

Анонимен

преди 7 години

Германия - 62% са гласували с "да", Белгия - 77%, Холандия - 69%, Дания - 57%, Франция - 64%, Австрия - 70%, Босна и Херцеговина - 70%. Ето с тези гласове Ердоган печели. А в България - 72% са казали "не". Поздравления за българските мюсюлмани.

164

хм...

преди 7 години

Отива в историята много труд и компромиси за демократична мюсюлманска , светска република. Една династия ще властва незнайно до кога. Ататюрк в забвение не само личностно , но и идейно .Скъпоструваща , решаваща заблуда на 80 млн. народ.

163

Анонимен

преди 7 години

Тия мижави проценти преднина за Ердоган дойдоха от турците, живеещи в Западна Европа. Там масово са гласували с "да". Ето ви доказателство, че такова животно като "интеграция" не съществува. Дивакът си остава дивак, където и да отиде.

162

Анонимен

преди 7 години

Турция показа истинското си лице зад маската поставена от Ататюрк, а именно - султанат с имперски амбиции! Само дето сметките ще им излезат криви - Турция ще бъде разделена на 3 части!

161

Анонимен

преди 7 години

Нека не обръщаме внимание на неграмонното същество по-долу....Но и да не драматизираме резултатите от един референдум в една суверенна страна.

160

До 308 и 309

преди 7 години

Вола като рие и пръстта се качва на гърба му....Гражданската война в Турция е неизбежна *** сте толкоз прости ,че не го разбирате!

159

Анонимен

преди 7 години

Затуурския референдум слушам от 1 месец , а за нашия отдавна бе забравен....

158

Историята...

преди 7 години

Брекзит, Доналд Тръмп, Путин, радев, Ердоган - вижте колко са глуупави народите навсякъде. Личи си по това, което избират за бъдещето си.

157

Анонимен

преди 7 години

Ердоганя да обявява квото си иска мене не ме интересува кво става в тази кочиня нито работя нито почивам нито ходя там

156

Анонимен

преди 7 години

То е ясно Турция ще свьрши зле гражданската война е близко

155

упс...

преди 7 години

Хм, 51,34% срещу 48,64%, разлика в 2,5%???Явен признак, че турското общество е разделено!Достатъчно е противниците на Ердоган да обявят, че резултата от референдума е фалшифициран и.... ей ти го турския "майдан" с всичките му "източни прелести"!

154

80386

преди 7 години

Предполагам все още всичките български служби и ПП дискутират променената обстановка в съседката ни, но неделя в САЩ и дявола почива, пък и роуминга към САЩ е скъп... Предполагам все пак са пробвали в Брюксел, но там вече са си били легнали и са им казали да не ги занимаваме с глупости и сами да се оправяме и са им затворили телефона.....

153

rom

преди 7 години

Sega e momenta TR da vaoraji narodite sreshtu bulgarskata fashistka darjaava

152

do goltak

преди 7 години

ти докато минираш границата мините ти ще бъдат натикани отзад..и така този път до берлин...

151

ьаааььааь

преди 7 години

Май ще се готви гражданска война в Турция , с вот 50 % на 50% си е много добра оферта за пазара на оръжие. Ние непременно, трябва да подсилим границата с Турция с минни полета и мрежи. Турция е тръгнала по пътя на Северна Корея. Европа трябва да даде пари , защото ако ние паднем тя е следващата. Турция ще излезе от НАТО 100%