110

nkavrakov

преди 7 години

Съветвам който каквото има спестено да си го събира и да мисли накъде е най безпасно да се изнася.В Турция ще стане гражданска война.При нас нещата ще бъдат катастрофални.

109

Анонимен

преди 7 години

Ястреб, не се радвайте. Референдума само затвърди колко е разделено турското общество. Каква победа може да е с мизерната разлика от 2%? Краткосрочно може и да въздигне Турция, но наследниците на Ердоган според мен, ще жънат горчивите плодове. Но не ме интересува, на чужд гроб не плача.

108

снайпера

преди 7 години

До Яcтpeб OcмaнлиятaПоследно, рycнaците в понеделник ли са ни подарили държавата или във вторник?

107

наемният диктатор

преди 7 години

Щом Борисов печели избори ТРИ ПОРЕДНИ ПЪТИ защо се съмнявате в правовата демократична Турция. От САЩ да сте чули някой да говори за манипулации или нарушаване на човешки права в Турция ? Ами ,НЕ ! НЯМА Й ДА ЧУЕТЕ ! Да приветстваме балканската малка Сирия или Ирак - каквото там са го решили милардерите в САЩ ДА НИ ГО ПРАВЯ! Днес всички го наричат ЛИДЕР Утре с революция ше го свалят тоя лош диктатор Ердоган, нищо че си го отглеждаха доста време!

106

Анонимен

преди 7 години

това е за добросега се опъва оградата на акбаритеи Европа си е ЕвропаАзия си е АзияИдва някой Адолфнатоварва влаковете с всички последователи на мохамедчои започва депортация на всички шалварестиЕрдоган да си реве на Босвора колкото си искаНие нямаме намерение да ходим при изостанали ахммацида си живеят там в мир с аллах и техните разбиранияда си правят Халифатвсе ми е тая

105

Анонимен

преди 7 години

до 161 Днес също се почива, бе маннгал ябстребски потурчен!

104

Анонимен

преди 7 години

И там пълно с глупацци , като тука.Тук пък 30 процента гласуват за остарели комунисти. Няма спасение от простия човек.

103

Анонимен

преди 7 години

Сбогом на светска Турция!

102

Анонимен

преди 7 години

Рефендума приключи и с Турция се приключи. Хаха сега фесовете ще се върнат към газовите фенери и конските каруци. Турция ще стане еко-резерват на България където ще показваме на цял свят как от човека се проявява ***. Турция под българско робство хихихи. Като след пет години ще идват дса си купуват хляб от България. Тоя ислямски диктатор ще им пийне соса и ще им изритат гастарбайтерите обратно от Холандия и Германия във феодайлният им халифат.

101

Анонимен

преди 7 години

Откога официално ще наричаме турция, ислямска република отоман

100

Анонимен

преди 7 години

Е изкара 51 с клизми и сума ти репресии ама тепърва ще яде кебапа. Даже незнам дали ще доживее да види реформите, сигурно ще го думне някой с IQ над 60 в голямата кратуна.

99

Анонимен

преди 7 години

до 152 Е, нали знаеш за руснака влязъл в турска дискотека с фланелка на която пише: вие турците имате 3 проблема?

98

Анонимен

преди 7 години

До Мехмед 141Но българите вече сами се затриха, защоти са *** народ, сами не могат да се оправят, вече нищо не остана от тях.-*патриотичен* атакисте, нали вие, заедно с бсп, дпс и герб - убихте българите, давайки пълна власт на банките над хората - закон за чси /2005 г, чл.417 гпк /2007г/ вие убихте българия, не българите, защото сте мошеници за *30 сребърника* и гледка от лазурният бряг!затова 52% не ви искат, и не ви гласуват вече повече от 10 години! мърш**ата сте вие, не хората!

97

Анонимен

преди 7 години

"Край босфора шум се вдига,лъскат саби, щитова. Ето Симеон пристига,воеводи си зове."КЪДЕ Е БЕ, ЧЕ НЕ ГО ВИЖДАМ... ПО СКОРО МАЙ Е ИЗДИСЛАВ:)))))АЗИС СЪЩО ЧЕСТО ИДВА НА БОСФОРА...АМА СИМЕОН ИДВА САМО ДО ПЕТЪЧНИЯ ПАЗАР И НА КИПАТА В ЕДИРНЕ:)))

96

Анонимен

преди 7 години

Те самолетоносачите и корабите на третополовите са под тях до Сирия? Що не ги ритат? Явно третополовоте са с мустаци :)?

95

Карабина

преди 7 години

Факт е, че българските "мюсюлмани" подкрепят тероризма и изнасилванията!

94

Анонимен

преди 7 години

Сега вече Ердоган ще нарита триполовите много яко!

93

Анонимен

преди 7 години

"По-добре се моли да не се налага да я изпълняваме. Стой си мирен и кротък в Анадола и няма да пострадаш. :)"ВЪЙЙЙЙ ЩОМ СТЕ ТОЛКОВА ВОЕННО СПОСОБНИ И ВОЕННИ НАСТРОЕНИ...КАКВО ЧАКАТЕ ЗАПОВЯДАЙТЕ БЕ КОМШУ...:))))

92

Анонимен

преди 7 години

Знаете ли кое е жалкото на тези потурчени ***? Че са лицемери до безбожност. Както заявяват, че Родината им е България, тайно си мечтаят един ден тук да стане Турско.За такива *** имам само едно да им кажа: За КАЛАШНИК СТЕ!

91

Анонимен

преди 7 години

Вече се появиха първите наченки на изолация . Европа и САЩ : Турция да, но без Ердоган!Последно това го чу Асад ? И после знаем ,какво стана.