150

До 294

преди 7 години

Абе, вие рашшанистите сте уникални.Можете да обвините Запада дори и за черната дупка в космоса.И обратно...Путин е сътворил света...и кара скънцето да изгрява всеки ден.А...специално твоите коментари, винаги са тотално неадекватни.Но...така е...руската пропаганда не прощава.

149

ХА-ХА-ХА !

преди 7 години

Не разбирам евроатлантците какво подскачат в момента.Също като Ислямска държава, Ердоган е творение на Запада. Години наред Турция беше спонсорирана от САЩ и Западна Европа. Направиха армията и една от най-мощните, а икономиката и една от най-бързо развиващите се.Най-силно ръкопляскаше Западът, когато Турция свали руския изтребител.Сега, когато "детето" порастна и взе да им се зъби, се чудят как да го усмиряват.Няма как !Не ги плашете, че няма да влязат в ЕС.Турците не искат ЕС !

148

Анонимен

преди 7 години

До Ястреб ОсмaнлиятаРазбира се, че турция не е важна държава, това е гетото на света заедно с Индия... не знам от къде имаш тази информация, че навсякъде говорят за турция като на никого не му пука как някакви кучета се избиват... ако визираш последните няколко дни то това е просто защото хората са изумени от простотията на турския народ и това което се случва в момента там... в Америка *** правят телевизионни предавания за да са "интересни", вие, ***, сте си направили цяла държава...

147

БЪЛГАРСКИЙ

преди 7 години

Много ми е смешно когато българските турци се мислят за някакъв фактор, всъщност какво са постигнали? Ние като ги изгонихме мащихата им турция прие ли ги с отворени обятия? Спяха по поляните като кучета. В България някакъв турчин или туркиня с някакво голямо име има ли? Спортисти? Учени?

146

Венци

преди 7 години

Браво, колкото повече подкрепят идеите на ЕРголям, толкова повече се отдалечават от ЕС. Да е жив и здрав и да управлява до дълбоки старини.

145

Черен с Мустаки

преди 7 години

До радващите се ястреби, утре сутрин да погледнат котировките на турската лира и да си изберат на къде да фащат пътя - Европа , Щатите или Анадола ... за последното да си носят вaзeлинa!

144

Ч

преди 7 години

Честито бай едрдоган вече си има и държава с роби наречени турци :)

143

Анонимен

преди 7 години

Местито бай Ердоган вече си има и държава с роби наречени турци

142

Анонимен

преди 7 години

турците си вкараха исторически автогол.вързаха се на щуротиите на мустака и глупавата му шайка и ще страдат.

141

Анонимен

преди 7 години

ВСИЧКИ СЕ УДИВЯВАТ НА ГЛУПОСТТА НА ТУРЦИТЕ.НА КАКВО СЕ РАДВАТ И ТЕ НЕ СА МНОГО НАЯСНО

140

Анонимен

преди 7 години

До АнонименСтрашно треперене пада на 500 милионната държава с 20 и кусур пъти повече икономика от турция да знаиш. Колкото е по-*** един народ, толкова за по-велик се мисли (македония). Е някои са си велики де например сащ тук спор няма. В този ред на мисли турция е малък към среден но много *** народ.

139

Ala_Bala

преди 7 години

Нашият ББ, постигна това без референдум с обикновени избори. ББ се връща от там, за където е тръгнал Ердоган. Евала ББ!

138

Анонимен

преди 7 години

До АнонименТо ако кюрдите се преместят половин турция ще обезлюдее. При 50/50% една малка искра и гражданска война.

137

Анонимен

преди 7 години

До Ястреб ОсмaнлиятаАха. За северна корея също. Когато един бунак полудее на всички им е любопитно.

136

САМУЕЛ ВАННУНУ

преди 7 години

АЗ СЪЗДАДОХ ЯДРЕНО-АТОМНАТА РАКЕТНО-БАЛИСТИЧНА ПРОГРАМА, РАКЕТИ И ЗАРЯДИ НА ИЗРАЕЛ ПРЕЗ 1970-ТТЕ ГОДИНИ, И ЗАТОВА МОССАД МЕ ТИКНА В ЗАТВОРА ПРЕЗ 1986 ГОДИНА, ЗАЩОТО ПРИЗНАХ ОФФИЦИАЛНО И СЕРИОЗНО, С КУПИЩА СНИМКИ И ДОКУМЕНТИ ЗА НАЛИЧИЕТО НА 100 ЗАРЯДА АТОМНИ БОМБИ В БАЗИТЕ НА АРМИЯТА НА ИЗРАЕЛ .ИСКАМ ДА УРЕДЯ 5-6 БОМБИ, И ДА ГИ ПРЕДОСТЯВЯ НА ПРИЯТЕЛСКА ГЪРЦИЯ, ЗА ДА ИМА СИЛЕН КОЗ СРЕЩУ ИСЛЯМО-ТУРКО НАЦИСТИТЕ .

135

Анонимен

преди 7 години

Края на Турция лошото е че ни е съседка всичко от познайте към коя държава ще се щурне при най малкия Хаус !!!

134

Анонимен

преди 7 години

Сега който гласува срещу ердоган ще плати скъпо

133

Анонимен

преди 7 години

Приятно учуден съм. Не вярвах, че има цели 49% турци с мозък в главата. Като имаме предвид и фалшификациите, нищо чудно и да са повече.

132

bulent

преди 7 години

bravo na gospoja Erdogan! tova e neinata pobeda!

131

Гошо

преди 7 години

Победа ,но с много малка разлика.А тия 48% които са против правомощията на Ердоган да се увеличат кво ще правят!! Всички ли ще прати в пандиза? И какво ще му остане да управлява , неграмотни анадолски *** .Това ще свърши много зле,турчулятя са продажни и фанатични.Малко спонсорство от Краваристан и ще гледаме гражданска война.