40

Анонимен

преди 7 години

Учителите не могат да дадат на децата ви това, което семейството може. Не прехвърляйте всичко на училището. Наблюдава се от години пълна незаинтерисованост на семейството. Тогава на кого да се сърдим? Аз не искам децата ми да живеят и се възпитават в тази отровна среда. Трябва да се вземат много сериозни мерки от страна на институциите. Тези биячки веднага трябва да бъдат изпратени в ТВУ - незабавно.

39

Анонимен

преди 7 години

Умнико 36, навремето да не са им потрошавали краката? Ти между редовете не четеш ли? Обществото е имало достатъчно висок морал за да не " утрепе" детето, а да го възпитава с грижа за самото него! Защото са били нещо, което ние днес никога не сме виждали дори - истинска общност! Те не са мразели децата от тая общност, те са ги считали всички за техни деца, израстват всички заедно. Знам го от баба ми. Дето институции ще вършат тяхната работа ...

38

Поля

преди 7 години

Така ще е, защото няма никакви ценности в обществото ни. То и вяра няма никаква. Идете в някоя бяла държава да видите какво е религия и как народа вярва и има ценности, а пти нас нищо. Така че при такова управление на народонаселението, такъв ще е резултата.

37

До 38

преди 7 години

А дано ама надали.

36

Анонимен

преди 7 години

Петев и той ли е правил секс с неподходящи хора та го събличаха и него на Герена?

35

Анонимен

преди 7 години

Тия се лекуват с бурка.

34

.

преди 7 години

Тия мърли , ако с в 6-ти клас са на по 12 години , самия предмет на спора е брутален , на 12 тия се е... като кучетас кой дойде , а това което са направили говори и за жестокост и садизъм , ония коментар с бавното кървене също трябва да му се потърси сметка и наричате тези бо.клуци деца ? Това не са деца , ТВУ за такива с много труд , много учене и постоянен дървен господ.

33

Анонимен

преди 7 години

Отрочетата на чалга-демокрацията. Заливани денонощно и отвсякъде с агресия и секс, как да станат хора? Родителите да ги заключат някъде без връзка с външния свят ли?

32

Анонимен

преди 7 години

13 годишна и вече не е девствена! Малииии това не е държава, дано не стане някоя токава жена на синът ми!

31

Анонимен

преди 7 години

МВР бори престъпността с триeне на профили във Фейсбук!

30

До 32

преди 7 години

Селски изцепки на *** ***. Утре на магистралата, някой бабаит ще реши, че си му сякъл пътя на скъпоценния джип и ще ти строши простата кратуна, ще се хилиш ли радостен, че всеки раздава правосъдие, както му скимне?Твойто дете, ако влезе в моята градина на краде ябълки, а аз реша ей така, да го накажа с тоягата и му потроша краката, ще си радостен ли, че всеки ги контролира?Има институции, има закони, обществото е виновно за това, че не държи отговорно институциите да си вършат работата.

29

Калина

преди 7 години

Нека се концентрираме върху ключовите думи: 13-годишни, 6-ти клас, секс.No comment!

28

Анонимен

преди 7 години

Абе така бе, да си прехвърляме топката, тези били виновни, онези, обществото като цяло нехае и децата си мислят, че са много велики, като се въртят сума ти институции заради тях. Не е ли както едно време на село, който възрастен спипа дете да прави бели, той му дърпа ушите, няма твое-мое. Я да ги спипат да крадат ябълки от чужда градина собственика няма да извика полиция... Плющят шамари та...Утре ще ти влезе в къщата вагабонтина. Така когато всеки ги контролира трудно се правят простотии

27

Анонимен

преди 7 години

Закривай!

26

До 18

преди 7 години

Дрън дрън, учителите били виновни. Когато всички се хилеха на учителите, ругаеха ги, презираха ги, щото били смотани, бедни и т.н. и когато направиха най-голямата стачка в историята, а оня *** каза - разтуряйте седянката, къде беше обществото, родителите?Никой не ги подкрепи, всички си мислеха, те учителите все пари искат.Сега реват всички, ква стана тя. Ами така стана. За мижави пари, тази нервна тежка професия никой няма да иска да я работи. Родителите, обществоото - там е корена.

25

Анонимен

преди 7 години

До 27Ама и ти си възпитан или невъзпитан от "даскала" само че 25-35 години по-рано. Елементарно.....Мислете с главите си. Естествено че има натрупвания от поколение на поколение, но всичко опира до ОБРАЗОВАНИЕ. Спомнете си какво ставаше в обществото и в частност в образованието през 90-те години.

24

Бакърят

преди 7 години

Това,което правят е противоконституционно!А Драгалевският *** кога ще го закопчоят?

23

до 24

преди 7 години

Ако ти не си възпиташ детето и 10000$ да взима даскала му, няма да го възпита.Не е задължение на учител да върши родителските задължения.

22

Така е

преди 7 години

До Нед Пров си Нед. Бяхме задръстени и слушахме " Изкарай Гано *** " по радиоточкато , изкарана на прозореца на село.

21

Анонимен

преди 7 години

До ДСЗа толкова пари - толкова. Ако искате истински учители, трябва минимум 2000 лева на месец. Само на тази основа ще се селектират добри специалисти. Търсене и предлагане.