20

Анонимен

преди 7 години

"Накрая се чува и страшната заплаха. "Нали знаеш, че това отива после във Facebook""Тоест заплахите с бой не били страшни, страшното било фейсбука... Фейсбукърите сте много просто племе.

19

ined

преди 7 години

В държавата на кифлите е така - 13 годишни ходят без *** и си лягат с батковците

18

Анонимен

преди 7 години

Някакъв пишман психолог обясняваше вчера, че наказания не трябвало да има! То затова се разхождат по улицата индивиди на по 40 с излежани присъди за убийства, изнасилвания, кражби, побой, гаври и не знам колко хиляди регистрации! Така се започва! Какви са тези закони, които позволяват да се случва това? Защо ние го позволяваме?

17

Анонимен

преди 7 години

Два милиарда бюджет на рушветчиите и те взели че свършили нещо. Изтрили фейсбука на някой.

16

Анонимен

преди 7 години

Тикволандия. Без коментар.

15

ДС

преди 7 години

Родителите са виновни. Отделно учителите не ставата за нищо, но те са виновни за други неща. Учителската професия не е просто един работен ден а нещо повече. На теб за поверени деца - непълнолетни. Или намираш подход, разбира се заедно с родителите, защото е невъзможно, или просто не ставаш за тази работа.

14

Анонимен

преди 7 години

Тези неща не са отсега.Навремето, преди повече от 15 години,в нашето училище имаше такива случаи.Две момчета на 15 бяха изнасилили момиче, което дали имаше и толкова, или беше на само на 12-13, ще излъжа.В крайна сметка се оказа, че тя искала да прави секс,но само с единия.Нямаше обаче фейсбук и Интернет, та сагата си остана на местно ниво. Имаше си и по някоя друга малолетна к***а,ставали са и масови боища и тем подобни. Оцеляхме. Любопитно е обаче да видите тогавашните "герои" къде са днес.

13

Анонимен

преди 7 години

"Само че съм без *** отдолу", е това ме довърши! Наистина ли е било без *** битото момиче?!

12

Анонимен

преди 7 години

bude6tite trujeni4ki na Evropa

11

Нищо лично

преди 7 години

ГДБОП -парите развращават. Чакайте ЧК -Расстрелять, как бешеных собак! И.Сталин.

10

Az

преди 7 години

Не мога да разбера каква е тая държава и защо абсолютно винаги се помага на биячите, изнасилвачите, убийците и тн... Сипели заплахи, приятели се обърнали срещу тях...ми да ги поздравят ли? Каквото посееш... а че и трите са ***** си е личен родителски провал. Децата са бял лист, каквото напишеш, това ще прочетеш.

9

Нед

преди 7 години

На някой изобщо правили му впечатление , че малки момичета правят секс?На тяхната възраст играехме на фунийки ,футбол ,шмайзер, народна топка и какво ли още не.Това е извратено вече ,да и пикам на демокрацията и на флаша!!

8

Анонимен

преди 7 години

Защита на агресорите... Никакво ***, да живеят в страх и унижение. Какво й е било на момичето да изживее това? Кой с кого и какво е правил няма значение. Дали онова момче е бил нейн приятел или само въображаем такъв? Защо не му е търсила сметка на него, а на някой беззащитен? Горкото момиче, дано да се отърси от този епизод по-скоро. Не знам при какво условия израстват такива деца за да има такава злоба? Аз на 14 само спортувах и се заливах от смях...хубави години бяха...

7

Анонимен

преди 7 години

Пускай за Митя Учите! Славиииййй Трифунооооооооооиф!

6

Анонимен

преди 7 години

6 клас, а? Пази Боже да стигнат до гимназията! 13 годишна спи с всеки, другите две още от сега са биячки... Не ми се мисли на 16-17 какви ще са!

5

Анонимен

преди 7 години

Е ясно.Тия двете пачаври го играят нравствена полиция щото ги е яд ,че тая прави секс пък те са задръстени и не могат.Или са лесбийки.

4

бай иван

преди 7 години

Добре че по наше време нямаше такива неща.Говоря за смартфони интернет и фейсбук, че нямаше да е по-различно.

3

лл

преди 7 години

Голям родителски провал са и трите. само на 13г, а вече прости парцали. дано им обърнат внимание, но не съм оптимист.

2

Анонимен

преди 7 години

*** шматки... и трите в шести клас!!! Как е възможно!

1

Анонимен

преди 7 години

"Сприятелили се и на няколко пъти." A?