100

Анонимен

преди 7 години

До АнонименГрешиш, само фейсбук може да трие профили и то при сериозно нарушение на техните правила, а тук няма такова доколкото не момичетата са публикували клипа. Ако искат да не ги тормозят, момичетата може да си деактивират акаунта за определен период, но тук няма такова нарушение че да се изтрие профил с цялата му история и всичко да се наложи да почва отначало с нов профил. Ако гдбоп са си позволили да им хакнат профилите, това е цензура на фейсбук.

99

Анонимен

преди 7 години

Отдавна трябва да се сложи ред едно време и в дискотеките ставаха простотии сега тука прави са гдбоб гледаме простаците уядат се с момиченцата охраната на пансионите спи в задния двор после кво станало яд директорите или нехаят или не искат що щото са техни това ставаше в оня строи добрите бяха тъпкани сега става така боико застъпи ги наред прав е много е прав но и тия ни командват какво искаме пребоядисани само

98

Анонимен

преди 7 години

До АнонименТя си го е отнасяла в къщи, затова е и станала жертва. В статията си пише, че бащата я е тормозил.

97

Анонимен

преди 7 години

До Тиквоядне колкото повече безхаберни родители има и докато агенцията за защита на детето не почне да отнема родителски права и да налага глоби на безхаберните родители все повече такива случаи ще има

96

Анонимен

преди 7 години

ГДБОП-а има ли права да трие профили? Да , имаДа, налага сеИначе Фейсбук става наддържавна структура

95

чукча

преди 7 години

Родители,учители,полиция и съдебна система,ако те бяха читави-нямаше да има такива простотии......

94

Анонимен

преди 7 години

Господи та това са деца в 6 клас!До къде я докарахме,секс и побой на тази възраст,т.е. никакви морални ценности няма това поколение!И за това са виновни и родители и училище,всички институции!

93

Митев

преди 7 години

До ...Кафе и цигарки ...

92

Анонимен

преди 7 години

майката и бащатата 100% са синове и дъщери на масови убийци от БКП ...няма начин , само децата на комунистите израстнаха уруди , нечитави , мръсни и долни *** ! Но детето не е виновно , виновни са родителите му - червени сталиниски получовешки уруди !

91

И все пак

преди 7 години

Не защитавам побойничките, но някак си излиза, че боят е нещо лошо, а това да правиш секс наляво и надясно с партньорите на приятелките/лите си, е нещо нормално ! Накъде отива ценностната ни система.... ?!

90

Анализатор

преди 7 години

Фактите говорят за едно:Криворазбраната "демокрация", безконтролната свободия и ежедневната пошлост по телевизия, интернет и вестници, водят след себе си точно това! Малки деца без ценностна система, без респект към родители, учители и закона!Но какво ли се учудваме, с какво се различават от "ВИП"-овете в Биг Брадър, които за капка известност и пари са готови да ги правят на маймуни!Света върви към залеза си!!!

89

Анонимен

преди 7 години

тея и трите са си за бой, къде от родител, къде от приятелсамо че защо се снимат и го качват в нет-а, това не го разбирам вече и граничи с тоталната глупост

88

Папата

преди 7 години

13 годишни жени... Хубаво че не се кръстя....

87

Анонимен

преди 7 години

Всички сме български граждани с изключение на насила славянизираните роми по време на Византия дошли като Бежанци преди 100-ци години по тези Земи

86

Анонимен

преди 7 години

Да ... на повечето им харесва да гледат такива неща ... Не само, че оправдават агресията, но дори се асоциират с агресора ... ако бяха там щяха и те да ритат падналото момиче.Това са мнозинството от "хората"

85

Анонимен

преди 7 години

Ами направете всяка лапешка лудория водеща новина тогава. Има проблемни деца, те правят ежедневно по някоя грандиозна простотия - може напоително да ни информирате само по тази линия и ни за политика, ни за икономика, ни за престъпността ще се главоболим.

84

Анонимен

преди 7 години

Фейсбук са в правото си да трият клипове представляващи унижение за някой човек. Тази сниманата на клипа никога не се е съгласявала да бъде снимата нито да бъде "изобличена" от насилничките и.По вашата логика на защитниците на насилието може някой изнасилвач да снима и после да си остави клипа в фейсбук,понеже виждаш ли той споделял частен клип и не бил виновен, че снимал изнасилването и го постнал във Фейса. Дори и да не е изнасилване -това е гавра с човек. Това ли искате да гледате по интернет

83

Анонимен

преди 7 години

2 Статии за еднa и съща тинейджарска простотия , а простотия на Гл.Редактор

82

Анонимен

преди 7 години

Тази щом "спи с всеки" на 13 за мен си е заслужила боя. Само че трябваше да го отнесе вкъщи, от родителите си, преди доста време. А двете побойнички и те не са стока, трябва да има трудовъзпитателни лагери. Да ама не, всичко ще се размине и тези боклучета ще продължат с изпълненията си.

81

Извънземен

преди 7 години

ГДБОП само това ли могат да направят? Да трият профили във фейса??? Вместо да ловят престъпници, те седнали на малките златотърсачки профилите да трият. Това не беше ли звено за борба с организираната престъпност? Тези двете мърли, организирана престъпност ли са или онези мутри с дрогите, ***, грабежите и крадените коли са организирана престъпност. Две лигли на по 13 са организирана банда а престъпниците които вилнеят са си... обикновени престъпници. Алоу, бъчварова, к'ви ги твориш??????????