80

Анонимен

преди 7 години

След интервюто с Цветан Василев, кога зрелищно ще бъдат арестувани Дебелян, Агата, Падишаха, братя Велчеви, Спас Русев и Искров? Не отклонявайте темата с платени публикации, като тази за момичетата! Да, платени от засегнатите по-горе убийци на България.Същите тези хора са виновни и за поведението на тези момичета!

79

Анонимен

преди 7 години

"Тя си е лека и спи с всеки" Докъде го докарахме - 6-токласнички да са "леки". Това е 12-13 годишно лапе... "леко"...

78

Анонимен

преди 7 години

13 годишни полово активни се карат и бият за "мъже", който са сигурно на 13-14 също. Аз гледах анимация на тази възраст...

77

Някакъв

преди 7 години

льольло се изказва неподготвен как било в САЩ,и как в нормалните държави такива не можели да завършат висше образование и пр. глупости.В САЩ досиетата на криминално проявени непълнолетни се засекретяват,и се предоставят само със съдебно нареждане!При навършване на пълнолетие,ако нямат следващи криминални прояви,предишните се заличават и никой не си и помисля да ги лишава от образование!*** то от който не е излизал от квартала си какво да очакваш...

76

Анонимен

преди 7 години

ГДБОП изтри Facebook-a на малките биячки................Да ги прашат във възпитателни училища там да бият........

75

Обективен

преди 7 години

Леле-мале, мале-леле! Този народ тотално е деградирал и изпушил поради безбожието си, продължаващо вече 72 години. Дай му само ядене, пиене, разврат, зяпане на турски сапунки, слушане на порно-чалга, гонене на покемони и всякакви други извращения. Откровено казано болшинството от народа по нищо не се отличава от безсловесните скотове, а за морал и християнски ценности изобщо не може да се говори.

74

.

преди 7 години

В САЩ на такива живота им стъжват от малки , не ги изпускат от поглед и поправителни училища ичат дави в... у криворазбралите еврокитки.

73

Боби

преди 7 години

До Анонимен 88В кой нормални държави бе тикво!? Твойта представа за нормална държава наподобява на представите на тия 2 кифли за нормално държание. Същия *** си и ти. В истинските нормални държави, такива деца получават подкрепа, за да не се превърнат в *** и престъпнички. Не е идеята да ги смачкаме сега, за да не става нищо съвсем после от тях. Та те са на по 14г. бе, вие нормални ли сте?

72

Анонимен

преди 7 години

Баце, като говорим за евро-атлантически ценности, само ако ти разкажа какво правеха рускините и украинките в Америка... ***, латиноси, квото им попадне пред...така де... Че и за без пари го правеха.

71

Анонимен

преди 7 години

Тръгнеш ли с малка ще те ошушка до шушка моят тип са каките тия не ме интересуват

70

...

преди 7 години

Шестокласнички се запознават на кафе. Това говори за всичко следващо ...

69

ostavime

преди 7 години

Евро-атлантичски ценности в действие. И родителите... пълно безхаберие.

68

Анонимен

преди 7 години

До Shopp Има-има, я прочети малко с какво се съгласява всеки ,когато се регистрира в фейса.

67

Анонимен

преди 7 години

Типични еврзииски ценности. Наскоро, вдъхновени от сцената в сериала Игра на тронове, полицията в Петербург разкарваше обвинени в проституция чосто голи по центъра на града.В нормалните дъражви, такива като биячките получват досие и става почти невъзможно да изкарат висше образование. Съответно цял живот - мятане на бурхери, чистене н *** или курвенлък. Тук спец органите за борба с организираната престъпност се намесват да им защитават лайковете по фейса....

66

Анонимен

преди 7 години

И още нещо - в Русия отдавна имат тези проблеми, така че не ви е виновна демокрацията, а друго - самата човешка природа.

65

Shopp™

преди 7 години

Откъде накъде ГДБОП трие профили във Фейсбук, питам аз?Фейсбук има право да изтрие някакво съдържание, а не профил.

64

Мнение

преди 7 години

Че за какво са и *** да губи ценно време да ги събува ?

63

До 62

преди 7 години

Освен това не само родителите, а и самите ученички не одобряват секса с неуспели чичковци както си разбрал или ще разбереш, а само с успели.

62

Аз

преди 7 години

Ужас!Има и доста надарени момичета в 5-6 клас,миналата година имаше страшен скандал с една съученичка на дъщеря ми.Тогава в 5 клас,но и момичето като го погледнеш все едно 15-16 годишно!Забъркало се някакви момчета,те е снимали гола,пък качили фотосите в Фейсбук!Моята дъщеря е на 12г, в 6 клас,дано е опазя от простотии!

61

анонимен

преди 7 години

6ти клас...секс??!! родители, каде стееее, тов адете какво му е бъдещето