60

До 62

преди 7 години

Зрелостничките са 17-18 годишни дружеството, т.е далеч над възрастта за педофилия. Пък и аз още нямам 40, та не разбирам за какво се възмущава. Освен това никоя не се е съгласила насила.

59

Плавник

преди 7 години

ГДБОП не може да изтрие профила на никой във фейсбук. Тези двете или сами са си го изтрили или в ГДБОП наистина работят некадърници. Как ще изтрият профила, в който се съдържат доказателства за побоя и смъртни заплахи? А ако утре наистина някой наръга биячката 100 пъти и гледа как умира? По спомен ли ще работи ГДБОП? Самият побой и събличане не е скандален. Преди 20-25 години, когато аз бях ученик ги имаше същите работи, но нямаше телефони с камера и фейсбук.

58

MMM

преди 7 години

Хората попитали един мъдър източен философ: "Докога ще чакаме да се оправим?"Философът отговорил: "Ако ще чакате, ще е дълго".

57

Срам Барак и Меркел

преди 7 години

Тодор Живков е виновен че не изби родителите им в Белене или поне да ги беше пратил като Фидел na ХUSA

56

Анонимен

преди 7 години

щом на 11-12 им идва цикъла, природата е преценила, че могат да правят секс, че и да зачеват, кои сте вие, че да скачате срещу естествените закони?

55

Анонимен

преди 7 години

Това от кое СОУ са учениците няма никакво значение. Но е показателно от какво семейство са и колко са възпитавани. Няма даскало, което да замести домашното възпитание. Болшинството от тези деца са жертви на родителите без дори да го подозират.

54

Анонимен

преди 7 години

браво на гдбоб аз изгорях със вируси тука не само аз дота приятели гдбоб е редно да мине из ловеч и да си досвърши работата крала снимка и я правила на клип ими вика с цялата си наглост аз не съм а да нее дошла от господя бре гдбоб къде сте

53

Анонимен

преди 7 години

ГДБОП се занимава с Фейсбук на момиченца. Ухахахахаахахахах...тия *** по-ниско могат ли да паднат?

52

Анонимен

преди 7 години

Слава богу и от тубата го махнаха след като много хора се оплакахме. Въпреки това днес.бг продължава да се опитва да разпространява видеото. ще има последствия!

51

Анонимен

преди 7 години

И трите са за бой.

50

Анонимен

преди 7 години

Ако родителите са безработни и безпарични крахът на семейството е неизбежен както физически така и морално. Така, че дори учителите да вземат по 100 000 ? на месец все тая. Обществото и семейството се разпадат - системите остават: образователната, здравната, съдебната, административната. . . И искат все повече пари да се наливат в тях ! Всеки, който не работи в тези системи (държавната хранилка) е обречен да се бори за оцеляването си. Държавата не се грижи за семейството.

49

Георги

преди 7 години

калпаво семейство - калпаво дете. Лошото е че всички трябва да учат на едно и също място. Ама съвсем скоро ще станем като в европа - децата от добри семейства в частни училища, другите в киреча - роми, българчета, сириичета и всякакви други. Те там се колят, събличат, правят си *** в тоатлетните. По белия свят е така

48

Мъж!

преди 7 години

Абе що ни занимавате с глупости?!? Какво друго може да се очаква?!? То в България останаха само к...ви и престъпници! Ейго и тука - 13-годиншно к...ве ХОДИ БЕЗ *** И СЕ Е...Е, С КОГОТО МУ ПАДНЕ! Открадва гаждето на друго момиче, обаче ТО ПЪК СЕ ОКАЗВА МАЛОЛЕТНА ПРЕСТЪПНИЧКА И ЕСТЕСТВЕНО Я СМИЛА ОТ БОЙ и така ...

47

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен Да си учител е призвание.Ако не не ставай учител.Добрите учители тепърва трябва да се създадат.В момента няма учители...а пък те и 2000лева заплата искат.Почиват по 3-4 месеца в годината...

46

Анонимен

преди 7 години

.... започват секс на 12-13, няма амбицията да се образоват ...... нямат детство.......... без морал, без цели................Пълни глупости, драги! Моето дете нито прави секс на 13, има си детство, морал, амбиция, ценности и т.н. Защото сме си го възпитали както трябва и осигурили, каквото е необходимо. Да, в училището му има деца като тези на снимката, но повечето са такива като него. Проблемите на децата са функция на грешките на родителите им.

45

Анонимен

преди 7 години

Това е примитивно поведение от самите семейства.И защо от 144 училище ще си мълчат? Всички си мълчат - значи всичи одобряват. Ега ти обществото - ... Вечно - не знам, не чух, не видях. е... какво да се коментира при такова масово поведение на свиване в черупките, и какво се очаква?

44

Некъф луд

преди 7 години

Едната без ***, другата съблича! Европейските ценности са в пълна сила.

43

Анонимен

преди 7 години

Мислех, че само Зукърбърг може да трие акаунти във ФБ

42

НАТО-веца Радев

преди 7 години

да благодарим на българо-съветската дружба и за това поредно падение! Тези азиатци ни и продължават да ни обезличават и все се опитват да ни заличат! Русия е позор за развития свят и провал на еволюцията ..... роба си остава роб, все така васален на червения чукой!

41

А.Смукачев

преди 7 години

Поредната Българска драма драги зрители