155

Анонимен

преди 7 години

Боко Тиквата на Турция ли е премиер, или на България?! Кой му плаща заплатата - българските данъкоплатци, или турските?! Кои закони и чия конституция мутро-пожарникаря се е клел да спазва - българската, или турската?!И българите изнемогват, ама тях кучета ги яли, Турция е по- важна!!!!

154

Анонимен

преди 7 години

До БългаринтУалетна викаш :))) Много ги разбираш тия работи ти май.

153

Анонимен

преди 7 години

До БългаринЕ кой си де :))) Молим ти се ... осветли ни ? Да не би да си онази руска *** Волгин ?И ако няма да ме биеш (или опиташ) за кво тогава искаш да се виждаме ? Нямам афинитет към еднополови връзки, да те предупредя веднага. Та, бойфренд си търси в БСП-то или при бялата златка.Там са все един отбор родоостъпници като теб.

152

253

преди 7 години

До Анонимен,"Бежанците не искат да ходят в Русия."Ама при маика ти със сигурност ще минат няколко пъти...

151

Българин

преди 7 години

Гледам анонимния е отворен като на обществена туалетна вратата!

150

Анонимен

преди 7 години

Преди повече от 500 години османлиите завземат Балканите почти без войни, като масови добронамерени бежанци, но после пише в историята.

149

Анонимен

преди 7 години

Да идват. Място има, 3 милиона са извън България, значи можем да приемем 3 милиона

148

Българин

преди 7 години

Зад анонимен си много смел ! Къде прочете че ще те пребия!! Той слабака само за това си мисли! Страх го е ! Не отговаря за думите си!! Знаеш кой си!

147

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен............Руснаците казаха, че повече няма да освобождават никого.......Тогана крайно време е и ние да освободим Русия поне веднъж. За да им натякваме 150 години, че сме ги освободили и трябва да пълзят в краката ни от благодарност. Да ги накараме да ни издигнат паметници, да направят Федерално движение "Българофили", което всяка година да се събира край Каспийско море и да говори против Русия и за присъединяване към България.

146

Анонимен

преди 7 години

Ама много ясно че ще ни претопат....след като изселихте 2 милиона БЪЛГАРИ под директивите на глобалистите и милярдерите (сорос и др.) сега следващат стъпка е да заселат НЕ-българи. Всичко се постига бавно по сигурно. А това че забранявате оръжието на спазващи законните граждани, НО ако доиде военно положение веднага ще ги привикате същите тези граждани и ще им бутнете по един скапан калашник и ще им биете шута да умират под тържествена духова музика си е ЧИСТ САБОТАЖ И ПЕРВЕРЗИЯ ГЪЗЕЛИЗЦИ!!!

145

Анонимен

преди 7 години

Ако искате да знаете, всъщност на Баце му се иска държавата да се напълни с мигранти. Защото това ще му позволи да муфти милиони евра от ЕС уж за издръжката им, а всъщност, за да пълни неговите и на приближените му фирми джобове. Да не мислите, че му дреме за България. Еврофондовете свършват 2020 г., а след това?!

144

До Реднек

преди 7 години

Борисов няма комплекси да продаде интересите на България на когото и да било!Може да го направи едновременно по две причини: Лична облага;Липса на интелект и далновидност - глупост-Това, че Ердоган го привика, а Меркел привиква министър-председателите на ЕС поотделно не е повод за радостни очаквания, още повече повод за гордост.

143

Българин

преди 7 години

Добре! Утре имам среща с Борисов ще му покажа това! Не съм уверен че ще му хареса АНОНИМЕН! Мирише ми на съд! По добре се скрий!

142

ODESSA

преди 7 години

Нито си турчин нито си мехмед. Кой ще се бие със халифата генералния щаб? Армия няма. Решения по въпроса има. Първото и по логично тиквата на колене във Кремъл. Второто организиране на мощен гейпарад по границата.

141

Анонимен

преди 7 години

До Българин:))) ***. жалък, смешен путинофил и родоотстъпник. Е, аз съм Бойко Борисов. Знаеш ме къде съм.Чакам те

140

Българин

преди 7 години

Анонимен няма проблем! Дай си кординатите и щи я видиш тази ***!! А да ти си безъбо куче само лаеш! Забравих!

139

Анонимен

преди 7 години

До БългаринЧакам с нетърпение да споделиш искрено и лично кой си. По име де.. По душа те разбрахме - путинофилче и родоотстъпник.

138

ДК

преди 7 години

НАЦИОНАЛЕН ПРЕДАТЕЛ И ЖИВОТНО БЕЗ КАПКА МОЗЪК!!!НАВРЕМЕТО ШИШМАН ПРЕДАДЕ БЪЛГАРИЯ НА ОСМАНСКИТЕ ИЗВЕРГИ, НО ТОЙ БЕШЕ ЕВРЕЙН ПО МАЙКА И ГО БОЛЕШЕ ФАРА. КАКЪВ СИ ТИ, БОРИСОВ?ЕДИН ШАБЕС- ГОЙ, ТОВА СИ ТИ, НИЩОЖЕСТВО ПРОСТО!

137

Лоша работа

преди 7 години

Още отначало трябваше единна политика на ЕС: "Никакви бежанци не приемаме!"

136

Спасението

преди 7 години

Ще се справим ,*** ! 30 хиляди *** ли няма да се намерят ,та да пазят границата ? На всеки 50 метра по 2-3ма . Всички алкохолици с флексове и електрожени напред към границата да вдигат ограда . Братята ромове и те с каруци ще осигуряват логистика, берейки джилезу ,предавайки на пукнтове за скрап изградени в близост до граничната бразда . Те така с задружни услия ще се справим, а тиквата и цялата *** имаща досег с политиката през прехода в затвора ! После ще си построим и държавата