195

Анонимен

преди 7 години

Тамън ще наваксаме демографският срив причинен от политиците на прехода, като Борисов.Даже 2 000 000 са малко за да компенсират загубите.

194

бай Петко

преди 7 години

...ама взема милиардите, нали...!

193

Анонимен

преди 7 години

Нима някой от нашия Свят приема неканени гости - навлеци . ПРотиворечието между тях и българските пенсионери е очевадно , но още е изплувало на повърхността . Наистина сме народ верен на овчедушието .

192

Анонимен

преди 7 години

"Всеки, който почука на вратата, ние сме длъжни да го приемем"==========Бежанец от война не може да се нарече млад, здрав и прав мъж на възраст от 18 до 55 години.Бежанци са само жени и деца, останалите са дезертьори.

191

Анонимен

преди 7 години

След като е вълна от 2 000 000 души , този феномен съдържа елементи на сериозна организаторска дейност . Кой или какво организира тези хора по време и по маршрути ?

190

Ташунко Сапа

преди 7 години

Банкянския пожарникар е изкукуригал от високото си кръвно.Вие като сте глупави и гласувате за него сте виновни. Поне ако искате мафиот да управлява държавата си изберете по-умен мафиот. Гледал съм интервю на Карбовски и мога да ви кажа, че Очите в никакъв случай не отстъпва на Тиквата по интелект.Може да се обърнете и към Черепа, той поне е завършил математика и се предполага, че знае таблицата за умножение.

189

Ташунко Сапа

преди 7 години

"Всеки, който почука на вратата, ние сме длъжни да го приемем"========Ето до това води неграмотността на един политик, който се хвали, че е прочел една единствена книга в живота си.Ердоган си е направил та*ак с него, приказвал му е глупости, а сега му гледат сеира от Босфора и се кефят на банкянския п р о с т а к.

188

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 282Сливай се с когото искаш. Ако детето ти се разболее, това ли е начина - да го смениш с ново? България нямаше да я има и теб нямаше да те има, ако предците ти разсъждаваха като тебе.

187

Анонимен

преди 7 години

Само с репопулация на разгнващият и пркажен български етност, тази държава ще се спаси.Давайте им моми за жени, заселвайте ги в празните села и градове, друг начин няма.

186

Анонимен

преди 7 години

Кой е казал, че трябва да приемаме всеки, който почука на вратата ни? Ако ни кажат да се самоубием, ще го направим ли? Ако не си помогнем сами и БОГ няма да ни помогне! Вместо да се молят на този и онзи, да си спрат отпуските си и да мобилизират народа за изграждане на истинска преграда!

185

Анонимен

преди 7 години

България е опразнена, българите изчезват. Трябва да ги приемем и да се слеем с тях, иначе изчезваме от лицето на Земята.Няма друг начин.

184

Анонимен

преди 7 години

Хем искаме спиране на имигранти хем Бойо продава оръжия на исламистите,това е шизофрения,какви са тез сувалки ,та ти им продаваш оръжия,цигари и наркотици през контрабандните канали през Турция.Българското правителство подпомага ислямистите и имигрантските потоци.Борисов застрашава националната сугурност и трябва да си подаде оставката.Борисов е Хванат в зависимост от Ердоган

183

#Cerablus

преди 7 години

еми правилно говори премиера, подкрепям, като ми навлязат/залеят още сумати бежанци(недай боже и кюрди) ша ни са привидят сегашните кат ангелчета. между другото турската войска напредва и много хора почнаха да се връщат по домовете си, много деца са с усмивки в лицето, и една много топла новина разказана от местни жители oт край #Cerablus : кюрдите в едно село напълнили няколко къщи със цивилни близо до #Cerablus паркирали са и пикапи със картечници до къщите и се оттеглили...??!!

182

Простьо

преди 7 години

Ъъъъъъ,аз да пита...Значи ако на вратата ни почукат нелегални имигранти от Афганистан,Гана,Конго,Пакистан,и т.н ние сме длъжни да ги приютим и храним...Ако аз почукам на вратата на нашите"приятели" САЩ през Мексиканската гранища дали ще ме приютят и хранят ,или ще ми отнесат зелката?

181

До ХА ХА ХА

преди 7 години

НАЛИ ПОДКРЕПЯТЕ ПКК. ВИКАТЕ СВОБОДЕН КЮРДИСТАН. СЕГА КАТО ДОЙДАТ ПРИ ВАС ТОГАВА СТАВАТ ТЕРОРИСТИ, ТАКА ЛИ :-):-):-):-) Е ЗНАЧИ БЪЛГАРСКА РАБОТА.

180

Гошо...Тъпото

преди 7 години

Това си е...преселение на народите.Бягат от феодализъм и скачат в друго...измерение,но с тези феодални мозъци не са за...тук.Като първа мярка Костофф,като виновник за закриване на гранични войски и сриване на система КЛЬОН да се вкара за 250 години в затвора,без право на...помилване и право да си ползва натрупаните милиони.Като втора...мярка да се създаде Народна Гражданска Защита и такива като Динко от Ямбол да охраняват денонощно границата.Боко няма да го...направи;гарантирано от ГЕРБ.

179

Анонимен

преди 7 години

До ВасилевСЪселянино, шизофренията е опасна работа! Та с оглед на това - потърси специализирана помощ от специалист!Лекувай се - българите и без това намаляват, та не можем да си позволим, да загубим такъв изтъкнат мислител, като теб!

178

ХА-ХА-ХА !

преди 7 години

"Всеки, който почука на вратата ни, сме длъжни да приемем, каза още Борисов"Всеки ??????Това значи - терористи, ислямисти, обикновени престъпници от арабския свят ... Ако Борисов е казал точно това, той не е с всичкия си. Факт !

177

Апокалипсис

преди 7 години

До анализЕдин апокалипсис като трясне земята, след милиарди години ще се появят нови същества тука дано те поне не се избиват.

176

анализ

преди 7 години

До АпокалипсисАве по добре да ни трясне един апокалипсис, да не се налага да се мъчим да се избиваме по между си......---А сакън ... после от кого ша цуцаме Лихва и кой ша работи ?! Хубаво, ша останем "златният милиард" и робтите ша работят , ама те не консумират, т.е. - няма печалба ... а пък ако нямаме "растеж" , ако нямаме "ръст на печабата" - как ше живеем, в какво ша виждаме "смисъла на живота" ?! недей така с тоя "апокалипсис"... :)))