135

Българин

преди 7 години

Добре ела и ми го кажи! Да ти кажа ли кой съм анонимен! Или вече имаш жълтичко в гащите? Ще те видя колко си Българин!

134

Анонимен

преди 7 години

На думи - добре, а дела дали ще видим ?

133

Анонимен

преди 7 години

До БългаринТи си ясен. Руски лакей и безродник си. И петниш името българин. Но явно не ти е за пръв път. На русофилите ви е в гените предателството.

132

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 212А дано ! Че последният път като ни 'освободиха', фалирахме три пъти за 45 години.

131

Анонимен

преди 7 години

До БългаринАз съм българин с история на рода ми документирана 300 години назад в миналото. Никой от прадедите ми не е бил руска *** или родоотстъпник. Ти си срам за България и да те заплюя в лицето е най-малкото което залсужаваш.

130

някой

преди 7 години

Всичко е кристално ясно, направо прозрачно...турците се опитват да извиват ръцете на цяла Европа, като заплашват да наводнят континента с бежанци, които те сами си произвеждат... Трябва да се даде твърд отпор на исканията на Турция за да не се допуска официално ислямизиране на Европа

129

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен.........Предодохме руснаците.....Никого не сме предавали мерзавец русофилски!..

128

!!

преди 7 години

На границаТА да има НАДПИС на езиците на МИГРАНТИТЕ;1.САМО с документ за самоличност.2.НИкакви сополивения и скубанр на коси- обратно.3.Така ще се види КОЙ е бежанец и кой- ХИТРАК.4.НИкакви имигранти,защото БИЛИ БЕДНИ!( всички сме бедни)5.Дори с документ да има ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ за СПАЗВАНЕ на законите на страните в ЕС, които са РАЗЛИЧНИ от МюСюЛМАНСКОТО ПОВЕДЕНИЕ.6.Да се ПОДСКАЖЕ, че ако НЕ ИМ ХАРЕСВА- връщат се ПРИНУДИЕЛНО ОБРАТНО,а не да НЕДОВОЛСТВАТ.6.В ЕС не се правят ПОДАРЪЦИ, а се работи!

127

Българин

преди 7 години

Анонимен да не би ти да си боко!? Ела ми кажи това в лицето! Ще ти кажа кой съм! А ти анонимен си срам за България!!

126

Анонимен

преди 7 години

Не мога вече да го трая този чуждопоклонник ! Все го спрягат за мъжкар , ама май е мъжкар само по отношение на бедният и изстрадал българин а такова шубе е от Путин от Ердоган ,ще се наака от шубе и всекидневно го слушаме колко Турция е зле с тези емигранти ,ама Турция колко много спечели от нефта на Сирия , а това ,че никой не му пука ни на Путин ,ни на Ердоган колко мизерия има в България само жалкият народец си знае особенно с такива жалки политици !

125

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен....защото от НАТО казаха....НАТО защитава границите от руснаци-окупатори.

124

руска oтрепка

преди 7 години

като следствие от българо-съветската дружба в България имаме две големи придобивки: роми и червени ***. И двете касти, неработят, мързеливи, полуграмотни, с добре изразени промити при ромите и измити при русофилите мозъци! Абе ... *** да е буташ, куче да е да го натираш, плъх да е да то утрепаш ... как да се оправим с про-руските ***.и . ами оставяме ги, те ще се самозатрият! вече са под 15% и изборите ще го покажат - АКАТА - 2-3%, БСП - 8-9, ДПС 6-7 .... абе там някъде!

123

Турчина Мехмед

преди 7 години

Благодарение на малоумната политика на ЕС на българския войник ще му се наложи за втори път да воюва с арабския халифат. Първия път беше по времето на Хан Тервел. Тогава съдбата беше благосклонна, но сега не се знае, знае ли се.

122

Анонимен

преди 7 години

Не разбрахте ли, че на НАТО, ЕС изобщо не им пука за България? Предадохме руснаците и на тях не им пука вече за нас. Сами ще трябва да се оправяме. Арабите, турците и чернокожите ще ни превземат първо с половите си органи. Мюсюлманите правят по 10 деца. Така албанците превзеха сърбите. Така и нас ще ни асимилират.

121

Анонимен

преди 7 години

До БългаринТи си продажно *** и срам за българите.

120

Анонимен

преди 7 години

До БългаринРуските слуги не са българи а русофили!

119

Анонимен

преди 7 години

До към БойкоСтига с тая Русия бе русофилче.! Заминавай за там и не се връщай.

118

Анонимен

преди 7 години

"Всеки, който почука на вратата ни, сме длъжни да приемем, каза още БорисовКое ни задължава, Тикво? Аз ей сега идвам да почукам на вратата на Цветелина. Длъжна е да ми отвори и да ме нахрани и напои. Ще искам и секс. Длъжна е да ми даде. После ще почукам на вратата на Министерски съвет. Длъжни сте да ме пуснете, искам да стана премиер. Длъжен си да ми изпълняваш всякакви прищевки. Като ми омръзне премиерството, ще почукам на президентството. Длъжни са да ме направят президент. ДЛЪЖНИ СТЕ!

117

към Бойко

преди 7 години

След като сме в НАТО защо натовскА армия не охранява границите? За какво сме в НАТО? Само да се дръвчим на Русия ли или за нещо смислено също?Сърбия не е в НАТО и има държавни граници. Ние защо сме разграден двор?

116

Анонимен

преди 7 години

До БългаринНе се маскирай като българин, путинофилче нагло.