15

Анонимен

преди 7 години

""Всеки, който почука на вратата ни, сме длъжни да приемем", каза още Борисов."Тикво, ти някога чувал ли си за държавен суверенитет?

14

КВО, НЕ!

преди 7 години

"Всеки, който почука на вратата ни, сме длъжни да приемем" - това не е вярно. Чехия, Словакия, Унгария и Австрия го показаха, не на думи, а на практика! Нещо като НАЦИОНАЛЕН ИНТЕРЕС, СУВЕРЕНИТЕТ, РОДОЛЮБИЕ съществува ли в предствата на управляващите или е само в речника им, за да го ползват по митингите? Ясно е вече, че Европа ни превръща в буфер за бежанците. От нас зависи обаче! Бойко като построи толкова киломентри пътища, що не вземе и една стена да дигне, а? Бетона е евтин.

13

Галин

преди 7 години

Има 2 вариянта: 1ви затваряне на границите както Унгария и Австрия и не им пука за ЕС.2ри тихо и кротко да се превърнем в буферна зона, колкото и да не го иска Бат Боко.....държавите в Западна Европа си имат икономика и могат да се издържат сами, щом Англия го направи какво да говорим за континенталната част...а това че ако затворим границата ще ни изхвърлят от ЕС като мръсно куче е проблем на управляващите, които се усираха през всичките тези години, ясно е че на Европа не и пука какво става.

12

Анонимен

преди 7 години

"Всеки, който почука на вратата ни, сме длъжни да приемем", каза още Борисов.-------Айде бе! Кой каза, че съм длъжен? Ти, баба Меркел или господарите от САЩ?

11

Анонимен

преди 7 години

Закривай ЕС! По-проклет е от СССР!

10

Анонимен

преди 7 години

"Всеки, който почука на вратата ни, сме длъжни да приемем", каза още Борисов.-------Вземи си ги у вас в Банкя. Отглеждай си бежанци.

9

Анонимен

преди 7 години

Боко, аз ако ти почукам на вратата ще ме пуснеш ли или гардовете ти ще ме свалят на земята?

8

Анонимен

преди 7 години

ОТКЪДЕ НАКЪДЕ ЩЕ СМЕ ДЛЪЖНИ ВЕ ТИКВО?НАРОДА НЯКОЙ ПИТАЛ ЛИ Е ИСКА ЛИ ОЩЕ НАВЛЕЦИ!НАРОДА Е ДЪРЖАВАТА А НЕ НЯКАКВИ СИ ТИКВЕНИЦИ!АЗ ОЩЕ ОНЯ ДЕН ВИ КАЗАХ ЧЕ ТИКВАТА Е В ТУРЦИЯ ДА СПАЗАРИ ДАЛАВЕРАТА КОЛКО АЗИАТЦИ ДА ПУСНЕ ТУКА СРЕЩУ ДОБРО ЗАПЛАЩАНЕ ЗА ДЖОБА МУ!

7

Анонимен

преди 7 години

"Той припомни, че политиката на ЕС е такава, че ние не можем да връщаме мигранти. "Всеки, който почука на вратата, ние сме длъжни да го приемем","Ти луд ли си? На първо място стои националната сигурност на България, през къра ми е за европейската ти политика бе!

6

Народен поет

преди 7 години

Виж, от изток се надигачерна вражеска вълна!

5

Неа

преди 7 години

И като Турция изнемогва защо ние трябва да ги приемем ? Други държави несъществуващ ли ? То и ние изнемогваме но никой не ни обръща внимание ...

4

маке

преди 7 години

14 век се повтаря балканите ке се арижат както показваха една карта на идил ланипа ке се врънат четите ягнетата и чеверметата абре весели времена идат

3

Турчина Мехмед

преди 7 години

В предни статии някой се бъзикаше с мен. Аве алоонкоолу кьорав ли си че Европа е бита карта, барабар с България. Кой ще устои на милионите араби и африканци.

2

Анонимен

преди 7 години

Тоя май вече не е министър председател на България, а държавен говорител на Турция.

1

Анонимен

преди 7 години

Краят на Дунавският вилает.