215

Анонимен

преди 7 години

ГЕРБЕРИ, СИНИ, ЧЕРВЕНИ, ДПС, ПАТРИОТИ.......ПРИБЕРЕТЕ СИ ГИ В ПАЛАТИТЕ И ГИ ГЛЕДАЙТЕ ЗА ВАША СМЕТКА. ЧЕХИЯ И УНГАРИЯ НЯМА ДА ПРИЕМАТ НИТО ЕДИН БЕЖАНЕЦ.НО, ИМАТ ДЪРЖАВНИЦИ, А НЕ БОК..ЛУЦИ!

214

който и дае

преди 7 години

както се казва ,честито на печелившите.каквото сме си надробили такова ще сърбаме.избрахме си *** в парламента и местната власт,щеси чистим след тях осраното.

213

Бойко Методиев

преди 7 години

Идва времето когато ще си платиш за всичко *** такъв!

212

Анонимен

преди 7 години

Идват ,,мигранти ,, а довчера бяха бежанци .Ами идат как да не идат . Тиквата продавл оръжие на ИДИЛ и сега ,кой ми ака в гащите ?Автомати-10 000 ,картечници -6 301,гранатомети 18 ,500 ,танкове-300 (а били нарязани )ПВО-250 (ЗУ),ракетни системи (БМ-21)90 ,муниции-364,550 000.Честито -буферна зона !

211

hotlips

преди 7 години

Бъчварова кво правиш но слънчака. ?Бойко за кво е на свобода кога ще се самоцезира съдо Бойко вчера продаде България и е на свобода

210

Анонимен

преди 7 години

Продажната мутра Боко Тиквата, да го свитнат като дтугите мутри.

209

Дупароф

преди 7 години

Всеки, който почука на вратата ни, сме длъжни да приемем, каза още Борисов - има едни хора които правят любов със задните си части ....Бокоооооууууу не се опитвай да ни превърнеш в народ от дупе давци ,тия пуснем ли ги страшно ще е

208

1

преди 7 години

а третата министерка- свинеткова,да не е отсвирена вече, не беше на откриването.

207

БХК

преди 7 години

Веднага да се приемат имигрантите в България и джамии с мюсюлмански центраове веднага да се построят,парите ще дойдат от Турция и Сауд арабия.

206

Анонимен

преди 7 години

Ако се използва огнестрелно оръжив като превантивна мярка за опазване на границата от нелегално преминаващи както по соц времето проблема ще бъде решен за нула време. Спазване на закона и опазване на границите.

205

Анонимен

преди 7 години

Турция се чуди как да се отърве от тях - почти всеки ден фанатици се взривяват с огромни невинни жертви ние ще ги приемем. Да си ги приеме г-жа Маркел и още други които ги поканиха. Не сме длъжни една малка България, безпарична, едва дишаща да приеме едно почти дивашко племе идващо от държави като Афганистан , Ирак, Пакистан и от къде ли още не.

204

някоя си

преди 7 години

Дрън-дрън..... Турция изнемогвала....Глупости... Бежанци няма! Това са бандитите на ислямска държава и трябва да ги трепем кой където ги намери без съд и присъда. По време на война убийството не се наказва.

203

Анонимен

преди 7 години

До ZOLAND: -Перфектно казано, особено последното Ви изречение!!!

202

Анонимен

преди 7 години

Поредната глупост на другаря Винету.Аз не се чувствам длъжен да приема всекиго, който идва неканен.Още повече някой, който иска да ми подобрява генофонда.

201

анонимен

преди 7 години

Не се иска много акъл да плюеш човека,който наистина прави нещо,и то добро за България.Няма толкоз *** народ,който така да злобее към достойните хора.

200

българин

преди 7 години

По морален закон сме длъжни да приемем всеки свестен, но не и бандити, разбойници, тарикати или изнасилвачи ! При това всеки, когото приемем, е длъжен да се съобразява с нас, а не ние с него !

199

Анонимен

преди 7 години

Има си начин.Гранични войски и АК-47.

198

СТРAНДЖAТA

преди 7 години

На 59 години съм. От комунистическо- селско семейство. Липсва ми Живковия режим. Тогава се правехме че работим а те ни плащаха макар и със заеми от МВФ и СБ. Харесваше ми идеологията на нашата партия БКП чийто ревностен член бе и Г-н Борисов "След нас и потоп" Харесваше ми че Живковия режим реши да интегрира циганитe като ги насели смесено в блокове с Българи. Харесваше ми всичко в БКП. Затова винаги гласувам за ПП. Герб защото виждам в нея наследник на нашата партия- по идеология и морал...

197

Анонимен

преди 7 години

Тежко и ни и горко с такъв медиатор като Борисов!

196

Анонимен

преди 7 години

Продажник и родоотстьпник!