136

Анонимен

преди 7 години

Асса *** може да казваш на човек, който познаваш и си имал възможност да оцениш !!! За щастие (мое и твое) не се познаваме. И да лелките имат огромна заслуга за елементарната култура във всеки един аспект от човешкото развитие , като започнеш от елементарната хигиена. От нея започва всичко. А като гледам майките по кафетата съм сигурен, че те не биха могли да им я осигурят!!!! Все лелките и другите деца са виновни...

135

Анонимен

преди 7 години

До 141 ... ти си неудачник и тези, които ти дават ъпове за този коментар ... *** бездетен или неблагодарен си ти?!?!!? Да наричаш хората , които са ти бърсали Адника, докато сам не си можел и го правят и за децата ти и то да за нищожни пари докато ти подпираш с тумбак някое бюро и полза никаква от твоята работа е ТОТАЛЕН ЦИНИЗЪМ.... пълно е с толерантни пумияри тука отвратен съм .....

134

Анонимен

преди 7 години

Сега лелките ще ходят на работа със страх от записващи устройства, децата ще растат стеойни интелектуалци, а майката ще основе фондация за защита на децата от зли лелки ... и аз съм ял задвратници от леля Марга в градината, май трябва да я дам на съд?!?!? Или да и купя цветя че станах човек ... незнам объркан съм ...

133

Анонимен

преди 7 години

Ква *** и толуп трябва да си, за да се отнасяш така с деца на такава възраст ? При такава словестна агресия тези деца ще са психически травмирани до края на живота си. На едно дето като му повториш 100 пъти, че е некадърник и той ще го запомни и в живота ще е страхлив и пасивен защото си мисли, че наистина е некадърник

132

Анонимен

преди 7 години

До учителПосле се чудете, защо растат деца, който са озлобени, агресивни, на такава възраст те мачкат, какъв да израснеш. Не обвинявайте майката, чий права е нарушила на лелята, а тя нали е невинна горката. Дали вкъщи или в детската градина, никое дете не трябва да се подлага на такъв психологически тормоз. Всички градини с видео връзка, както е по света, да видим дали така ще говорят. Горкото дете и тук ще ми говорите за са ниски заплатите, ако взима 1000 лв. ще го прегръща ли, пак ще е недово

131

РАЗБРАХ

преди 7 години

До Сега разбирам....ТОВА Е ИСТИНАТА

130

ivailo1403

преди 7 години

Ауууу ужас, потресен съм... Лелката казала на детето - лигльо, все едно родителите не го правят... За заплата 500- 600 лв толкова. Като майката иска по-добро отношение към детето и, да си го гледа тя!

129

учител

преди 7 години

Браво на тази майка!А защо смятате, че другите родители не са я подкрепили?Защото ги е страх, никой не иска неприятности,защото няма да има никакви последствия за тази градина а детето им зависи от тях!Всяко чудо за 3 дена!Каква държава сме!В Италия, преди 1 година, цялата общественост се надигна при подобен случай със записващо устройство в ясла и лелката беше осъдена! Хора, които не обичат децата, нямат работа в училище!В детската градина се създават навиците на децата,учиш го на добродетели..

128

Първите 7 години

преди 7 години

Всички търсим правата си,а задълженията?Нямаме такива,а ако има,те не се отнасятза нас.Учителките и лелите в детските градини са систематически тормозени отгледали много филми акселератки,смятащи кварталн. градина за Итън.За 40 лв.мес. искат персонално отношение към детето.Уви,то е с още 25-30 такивадечица,чиито родители искат те да са специално обучени и възпитани,градинатада направи това,което родит. не са направили поради нежелание,небрежност,търсене на спокойствие.Липсва домашно възп.

127

Васил

преди 7 години

То само един случай да е.Определено няма да си отглеждам децата в София

126

Обществото

преди 7 години

Гол си,студено ти е,а имаш малко одеалце.Кое да завиеш-главата,кръста или краката?В градините в групите са по 30 деца,а учителката е една(и една леля).На кое даобърне внимание-уч.процес-хранене,спане,битови проблеми-възпитаване на деца,чиито родители са култивирали в тях чувство за непостижима от другите уникалност.На кое дете ще обърнат внимание-на което е кротко и иска да учи или на проблемното,пречещо и рушащо реда?Кой какво ще спечели(или загуби)като следствие.Много въпроси,а отговори?

125

ksarax

преди 7 години

Много интересно защо другите родители не са защитили тази майка. Риторичен въпрос разбира се. Събирали са точки по безумната система и сега да не стане гаф. Пък децата ще издържат малко тормоз.

124

Анонимен

преди 7 години

трябва контрол - двустранен,строг ,но справедлив,и към деца,и към персонал

123

Анонимен

преди 7 години

До 142Всеки офис магазин учреждение е с камери.Чий интереси се засягат и колко се нарушават нечий права? Другите служители в големите фирми учреждения магазини кафета и прочие. Нямат ли права? Едни такива лелки превишават правата си. Няма кой да види и чуе. Затова са камерите не едни да дерибействат на гърба на други. Има много несправедливост затова е такава практиката с камерите.

122

АНОНИМЕН

преди 7 години

ЗАЩО СЛЕД КАТО Е НЕДОВОЛНА ТАЗИ МАЙКА ОТ ОБСЛУЖВАНЕТО В ДЕТСКОТО ЗАВЕДЕНИЕ НЕ ГО НАПУСНЕ И ОТИДЕ В ДРУГО.

121

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 139Тогава ще издържаш все по големия брой ***.

120

Анонимен

преди 7 години

Видяхте ли какъв нагъл ТОЛУП е директорката на детската градина ? Абсолютна ***, супер яко ме издразни.

119

КОМ

преди 7 години

Ами когато пpъдливите и неадекватни майки и бащи, самите рожби на ceдepacкия упадък не се справят с възпитанието на чийлдовИте си, то лелката е поела тази функция.

118

До 140

преди 7 години

Аз пък съм за камери разбира се идеята с онлайн гледането е безумна разбира се Това би защитило правата както на децата така и на лелките :)

117

Анонимен

преди 7 години

Лелките в детските градини са НЕУДАЧНИЦИТЕ В ЖИВОТА и си избиват комплексите като се подиграват на невръстни деца. 100% съм сигурен, че и в другите детски градини е същото.