96

Анонимен

преди 7 години

Абсолютно недопустимо поведемие от страна на персонала. Това са деца по на 3,4,5 годинки. Към предния коментар. Какво означава "Право куме в очите" на 4 годишно дете? На тази възраст децата не могат да бъдат обвинени в нищо. Ако има отклонения в поведението им, изцяло вината е в родителите.

95

Анонимен

преди 7 години

Do 110: Децата са такива заради родители/учители/заобикаляща среда и т.н. Те не се раждат такива. Децата имат най-малка вина.

94

GolemPraz

преди 7 години

Трите нарицателни в заглавието описват изчерпателно по-голямата част от дечицата...

93

xxx

преди 7 години

1.Ако 1 заплата стигаше да си храниш семейството,може би много по-малко семейства щяха да си хвърлят децата в тези зверилници и бацилници,наречени детски градини.2.Заплащането и условията на работещите там не са завидни,но децата нямат вина затова,че да си го изкарват на тях.3.Тая злоба , с която заливат децата още в детската градина,се загнездва в тях и после се чудим,защо са толкова агресивни учениците.

92

96667

преди 7 години

Понеже законът в тая държава е само, за да защитава правата на престъпниците, единственият начин е бащата да се разбере на 4 очи с "възпитателката".

91

Анонимен

преди 7 години

Ако за вас е нормално да се отнасят към децата ви по този начин проблем ли ще е ако вашите шефове/колеги се обръщат към вас с ***, ***, толуп и да ви удрят по главата когато не слушате?

90

Анонимен

преди 7 години

А какъв е законния начин да се справиш в такава ситуация? Ясно е, че такъв вид насилие много трудно се доказва. На много обществени и публични места камерите са част от мерките за сигурност и това не е незаконно. Какъв е проблема да се сложат законни камери в детските градини и училищата!? Все пак става въпрос за сигурноста на нашите деца.

89

Анонимен

преди 7 години

Майката не била одобрена от другите майки, защото и те биле записани как викат на децата си, та лелките и те като майките се обръщали към децата- ***, Толуп, ***- едни хубави,звучни Български имена, чуващи се от родителското тяло.

88

Анонимен

преди 7 години

И мене днеска ,ме обслужи една намръщена сервитьорка, къде трябва да се оплача.И въобще трябва ли да дигам шум до небесата.Обаче, тази наистина нямаше елементарна култура. Но пък ми дреме, това си е проблем на заведението не мой.

87

x

преди 7 години

Хора помните ли преди години как записаха със скрита камера,един престъпник Иван Славков БАТЕТО да иска подкуп.Тук записът е незаконен ,но на запад е доказателство.Това е умишлено направено от нашите законотворци всички депутати и министри за последните 26 години.

86

Градинар

преди 7 години

Ами няма достатъчно персонал, затова вземаме и куцо и сакато на работа.

85

Анонимен

преди 7 години

Това, ако е в Англия ще им скъсат мартинките на заведението. Мен така ми туриха белезници, че се скарах с по-висок тон на децата ми и докато се разберем ни отне 30 минути.

84

Анонимен

преди 7 години

93,да имаше го, но третата беше напълно безплатна- плащаше се само законната платена отпуска- 21 дена-тогава.

83

до 93

преди 7 години

Г л у п а к, марш при арабите да си гледаш децата и овнешката яхния

82

Анонимен

преди 7 години

91, прав си че лелките не слушат лекции в кафетата, защото те със средно образование- е вие пък сега искате и лелките в детските ясли да са педагози, че пък и с ВИШУ- ГА ИЗЛЕЗНА ОТ СИЛОТУ, ГА ТРЪГНА ДА ДИРИШ ЛЕЛКА С ВИШУ ЗА НАСЛЕДНИКЪ В ЯСЛЪТЪ-ХЪ ДЯ!

81

Анонимен

преди 7 години

М ърльовци, тва в *** ли се развива?

80

Българин

преди 7 години

Една майка трябва да си гледа детето поне до тригодишна възраст и да се плаща! Ако ви кажа, че това го имаше ... ! Само да не се изцепи някой ***-анар, че това е комунистическо минало!!!

79

Анонимен

преди 7 години

85, прав си за професионалистите, обаче те избягаха в Европа- най малко 1000 евро за едно дете плюс храна и всички социални плащания и застраховки, друго е чисто 300-500 лева за 20-25 деца- нека дойдат професионалистите, които ще бъдат навиквани, записвани, омаскарявани.....

78

И пак

преди 7 години

По това дали е законно деянието трябва да се произнесе СЪДА. Лелка прекарарала лекциите по педагогика в кафето до университета не може да определя кое е законно и кое не.И като има проблем с даден кадър, защо винаги след инцидент го напускат доброволно?Лошо е че такива неща се крият, защото това е за сметка на нашите деца. 100% за видеозапис на всеки сантиметър от градината. Така при инцидент виновникът ще бъде лесно разкрит и трудно ще се прикриват тетките една друга

77

ЕИМ

преди 7 години

Време е да се поставят камери в детските градини, и всеки родител срещу месечен абонамент да може да наблюдава какво се случва в градината 24/7. Който е ЗА, да си вдигне ръката.