156

Алекс

преди 7 години

"...не вярвам, че може да има човек, който да използва детето си по такъв начин за такива нужди. Аз не вярвам на този запис", категорична е директорката.Директорката е от тия хора, които говорят, колкото да не заспят. НУЖДИ-какви нужди? Единствената нужда е добро отношение към дечицата. И е редно да бъдат признавани записите в този тип случаи,защото децата често не могат да обяснят случващото се. Постъпката на майката е правилна и вместо да вдига директно скандали, първо се е уверила чрез запис

155

Анонимен

преди 7 години

До рънтеТи си възпитаван от такава "лелка" май. Харесало ти е явно.И искаш и децата ти да бъдат наричани "***" и т.н. за да станат като теб! :))))

154

Анонимен

преди 7 години

Представяте ли си какви малоуъуъуъумници "възпитават" децата ни!?!!Ако това филмче се покаже в някоя бяла държава, целия персонал е изхвърлен и съден. Тук ми обясняват, че е незаконно да им показваме простотийките. СНИМАЙТЕ И ПУСКЙТЕ!!!Докато тези, които искат да скрият глупостите си, не клекнат.Знам, че са яхнали държавата и я ползват, но пъм ния що мълчим?

153

Анонимен

преди 7 години

та значи..проблема бил,че...майката е сложила записвачка?...АБЕ ВИЕ ЛУДИ ЛИ СТЕ?????????ВСИЧКИ ВЪН,ДА СИ ХОДЯТ ДА СИ КОПАЯТ У КЪЩИ,И ТАМ ДА РАБОТЯТ ЖЕНИ,КОИТО ИСКАТ И ЗНАЯТ КАК!ТАМ СА НАЙ ЯРКИТЕ СПОМЕНИ ЗА ЕДНО ДЕТЕ,НЕЩА,КОИТО НИКОГА НЕ СЕ ЗАБРАВЯТ,ТИЯ СА ЗА СЪД.

152

рънте

преди 7 години

Полирани мозъци със синдрома Биг Брадър. Пожелавам Ви в бъдеще- тъщата да следи зетя и свекървата снахата. Забравих - онлайн. И между другото - камери се поставят само за сигурност и охрана.

151

Варненка

преди 7 години

Дъщеря ми НЕ я записах изобщо на градина...заради подобни случаи с каката, на които съм била свидетел!! НАЙ-ДОБРОТО РЕШИЕ ВЗЕХ!!!

150

Анонимен

преди 7 години

Изчетох търпеливо всички коментарии, наложи се един извод- ЗАТВАРЯЙТЕ ДЕТСКИТЕ ЗАВЕДЕНИЯ ОТ ТОЯ ТИП- НЕ Е РЕДНО МАЙКИ И БАБИ ДА МЕРЯТ УЛИЦИТЕ,А ДЕЦАТА ДА СЕ КАТЕРЯТ ЕДНО ВЪРХУ ДРУГО И ДА СИ ВЛИЗАТ В ЛИЧНОТО ПРОСТРАНСТВО,АКО НА МЕН НЯКОЙ МИ СЕДИ ИЛИ ПРЕБЯГВА 10- 12 ЧАСА ПРЕЗ ЛИЧНОТО ПРОСТРАНСТВО ЩЕ ГО ПРОСТРА, ТА НЯМА ДА СА ИЗНЕРВЕНИ, АГРЕСИВНИ. В ДЕТСКИТЕ ЗАВЕДЕНИЯ ДА СЕ ПРИЕМАТ ДЕЦА НА РАБОТЕЩИ РОДИТЕЛИ, А ТАКСАТА В ЗАВИСИМОСТ ОТ ДОХОДИТЕ - ТОВА БЕЗУМИЕ ТРЯБВА ДА СПРЕ.

149

Анонимен

преди 7 години

Може да им викат " шът"?Сигурно още : "къш, чиба и дий, але хоп"Тия учителки децата възпитават ли ги или ги дресират .

148

Анонимен

преди 7 години

Az podkrepyam tazi mayka . Bravo mnogo hubavo e napravila .

147

e

преди 7 години

В прекрасивата Делфинче във Варна , те такива думи съм чувала към децата, даже по- цветущи. А някои майки са казвали , че учителка ги и ступвала , но на това не съм била свидетел. Докато обидите към децата съм си ги чувала с ушите си.

146

гери

преди 7 години

измествате въпроса. Не е важно дали записът е законен, а глупостите, които изричат и лелката и директорката; това е недопустимо отношение към едно двегодишно дете

145

Анонимен

преди 7 години

Samo boi na lelkata

144

Анонимен

преди 7 години

.. В такъв случай се уведомяват социалните служби, които вече могат да предприемат скрити разузнавателни мерки и да разобличат извършителя. Направеното от въпросната госпожа е незаконно и най-вероятно е с цел да се извлече медийна популярност и евентуално, някоя и друга пара. Истинските и образовани майки знаят какво да правят в такива случаи (не става въпрос за саморазправа!).

143

До Lan

преди 7 години

Така е, записът определено няма доказателствена стойност. Но телефоните, камерите (обикновените) и фотоапаратите са нормални средства за комуникация и видеозаснемане, а не СРС, и то прикрепено към дете, затова и направеното от майката в нормалните държави би могло да се обърне "леко" в неин ущърб в съда, и то не само относно въпроса за доказателствената стойност...

142

Lan

преди 7 години

165То по тази логика всички телефони, камери и фотоапарати също трябва да са незаконни! :) Записът няма доказателствена стойност иначе никой не може да те спре да си записваш някакви неща...

141

Анонимен

преди 7 години

Наистина отношението на лелката е брутално, но ако не се лъжа и майката подлежи на проверка от Темида (ако бяхме нормална държава) за незаконно поставяне на подслушвателни устройства на обществени места.. и то прикачайки ги за непълнолетно лице, било то детето й. Да си представим обратния вариант - ако децата започнат да бъдат използвани за носители на подслушвателни устройства от социалните служби, колко родители щяха да бъдат осъдени досега???

140

Мунчо

преди 7 години

Милото ангелче на мама....яде си ноктите, а тази гадна леля ще му се кара! Безобразие!!!

139

Lan

преди 7 години

А в конкретния случай, нараняването стана абсолютно случайно, без никаква умисъл от другото дете...глупава игра просто и недоглеждане от нас възрастните. Вярно е - белята стана за секунда. Няма да ви казвам "виновникът" как се чувстваше...отвратително! Но лелката това не я интересува.

138

Lan

преди 7 години

137Факт е обаче, че тези "лелки" също "възпитават" децата! Вчера едно дете на нашата площадка беше на наранено при нелепа игра. Случи се така, че докато все още спирахме кръвта и чакахме да дойде бащата с кола да го заведат до лекарите, през градинката мина неговата "лелка" от градината и познайте какво каза: "Ама този, дето те е ударил е ЛОШО дете, хулиган! Аз казвах ли ти да не играеш с такива деца като (тук се цитира др. дете от градината)" Ето това е - деца биват нарочвани и обиждани...

137

ODESSA

преди 7 години

Живота стана такъв. Ако не мачкаш ще те смажат. Със няй модерни технологии човечеството се връща обратно във джунглата. И най ми е интересно на кой вид ще дойде ред после. Най вероятно, машини или насекоми. Те издържат на радиация.