119

Анонимен

преди 8 години

При африканските племена се става мъж, когато убиеш лъв с копие. Това да дръпнеш едно копче, не е мъжество. Аз такива мога да убия и хиляди. Когато този *** убие животно с копие или подобно да дойде и да ми се обади.

118

Анонимен

преди 8 години

Не разбирам удоволствието от лова, но човека си е изкарал сам парите, ще си ги харчи както намери за добре.Болшинството от оплюващите го тук нямат никакъв проблем да си заколят агне за Гергьовден, прасенце за Коледа, но им пречи, че някой друг ходил на сафари.Отстреляните животни от сафарито също отиват за прехрана на местното население, резерватите финансират изключително бедни райони, но това няма значение, важното е да оплюем.Засрамете се бе, хора!То бива завист, ама чак толкова....

117

....

преди 8 години

До 144Кратко и точно. Очевидно никой не вярва на версията за болните животни.

116

Анонимен

преди 8 години

Боже Ице,още малко ще литнеш с ангелските си крила!Недей говори златен че винаги казваш глупост!Пък после българите били злобни и прости.Испанският крал отиде на сафари и го изядоха с парцалите не защото е отишъл на държавни разноски ,а защото е убивал.Ти си мислиш че като си Ицо Сафарито бивш ритнитопковец та си нещо повече?Да ама не!

115

Анонимен

преди 8 години

Поне разбрахме, че му е къса камата.

114

Логик

преди 8 години

Добре написано писмо. Оборва по всички точки обвиненията на опонентите. Ако погледнем нещата логично без емоционални екцесии, всъщност цялата тази история е едно голямо недоразумение. Служителите на резерватите събират средства за да могат да подържат баланса на природата в тях, като вземат пари от хора, които гърмят по животни, които така или иначе са за отстрел (болни, стари и т.н). Симбиоза един вид. Има логика. Всичко останало са емоционални безполезни панически атаки.

113

Анонимен

преди 8 години

Брех то човек да не посмее да се разболее, че току виж кюрда решил, че е дошъл сетния ти час.

112

Анонимен

преди 8 години

Брех, че мъжага, беее. Трябва да си голЕм "мъж", за да дръпнеш спусъка на нищо не подозиращо животно, за да си задоволиш нуждата да убиваш и да позираш с трупове.

111

Анонимен

преди 8 години

Като гледам на снимката тая зебра е била много болна, оставали и са най-много 10-12 часа живот и Камата е направил голям хаир на животното като го е застрелял защото не е изтраял да гледа повече мъките му. Даже се е снимал за да документира високо благородната си постъпка.

110

Анонимен

преди 8 години

Ако беше и умен колкото футболист, равен нямаше да има/

109

Анонимен

преди 8 години

Велик е Стоичков! Никой не може да се сравнява с него!

108

до 140

преди 8 години

а ти ядеш ли зебра и жираф

107

ист

преди 8 години

Вие които плюете по Стоичков, ядете ли свинско, телешко, агнешко или пилешко. Ако ядете, значи сте лицемери.

106

Анонимен

преди 8 години

На всички, които защитават стоичков, им пожелавам в следващия си живот да се родят зебри и да ги гонят разни стоичковци. И тогава да ми говорят как един живот е повече живот от друг.

105

Анонимен

преди 8 години

Ицо Сафарито утрепа рибата с гениалните си обяснения!

104

Анонимен

преди 8 години

Само се чудя кой ли му е написал писмото на доктор Хонорис Кауза. Иначе всички си го знаехме какъв е ***, но сега просто удари дъното и то малко преди юбилея си. Едно е да се убиват животни за храна, а съвсем друго да убиваш изчезващи и красиви видове, за да можеш да се снимаш до трупа им ухилен... Гнусна работа!

103

до 132

преди 8 години

Щом приравняваш извратено удоволствие на нужда от храна за оцеляване, няма смисъл да ти се отговоря на "въпроса"

102

Анонимен

преди 8 години

Nqma znachenie kolko dobyr futbolist si. Ako si krygla nula kato chovek, vsichko e do tam!

101

Ники

преди 8 години

Колкото и писма да " му напишат" и паметници да му направят,звезди да му свалят,като футболно величие, цървула си остава ***.Селенията е до гроб скъпи ми Ице!!!!

100

ГНЕВЕН ВЪПРОС

преди 8 години

ХАЙДЕ ДЕ! И НА КАКВИ СЕ ПРАВИТЕ? КАТО ГЛЕДАТЕ ПРАСЕТО В *** И ПО КОЛЕДА ГО ЗАКОЛИТЕ, КАТО ГЛЕДАТЕ ТЕЛЕТО И ПАК ГО ЗАКОЛИТЕ ЗА ДА СИ НАПРАВИТЕ ЛУКАНКИ, КАТО СИ ИЗХВЪРЛЯТЕ КУЧЕТАТА И КОТКИТЕ ПО УЛИЦИТЕ... ТОВА СИГУРНО Е ПО-ХУМАННО. КАТО СЕ СТРЕЛЯТЕ И БИЕТЕ И УБИВАТЕ ПО МАГИСТРАЛИТЕ... И ТОВА ЛИ Е ПО-ХУМАННО??? ДРАСКАЧИ СЪС СОБСТВЕНА ПОЗИЦИЯ...ДРЪН, ДРЪН, ДРЪН... ДА БЯХТЕ ПОРАБОТИЛИ МАЛКО...