139

до 176

преди 8 години

А нещо за лечение или поне евтаназия да си чувал? Или за теб всичко е повод да убиваме, без да ни гризе съвестта?

138

Анонимен

преди 8 години

Има доста по-хуманни начини за приспиването на стари и болни животни. А като искаш да помагаш, дари пари. От цялата работа някой си пълни гушата обвит в оправдания. И да ако се беше снимал с диво прасе отново щеше да получиш много от народната "любов". Мразя ловците.

137

Анонимен

преди 8 години

Хора, които си нямат представа от подборен лов няма смисъл да пишат. Като искат да помагат на света да си отедлеят по 50% от заплатите и да ги пращат на нуждаещите се. Че само по социалните мрежи и лицемерни Like-ове не става. ;)

136

Анонимен

преди 8 години

"Прочистване старите и болни животни"Геронтофилско е и жестоко!А тук у БГ-то като реши човек да прочисти някой болен и стар ***,става направо акордеон свири,майка плаче!

135

Анонимен

преди 8 години

Хобито му не е лов, а евтаназия на животни в Африка. Такова благородство лъха от този "спорт", чак от снимката вее вее...Никога не е късно да снанеш за резил!

134

грую

преди 8 години

Самото желание да ходиш да убиваш с пушка е признак за ***. Той ако отиде на някой канибалски остров, ще каже че понеже такива са традициите е ял човешко - някой болен е спасил. ***

133

Анонимен

преди 8 години

ама дайте тогава да прочистим и хората така,както Хитлер е прочиствал от шизофреници,гейове и ***....може би Стоичков би се включил в такова прочистване...колко му е акъла.....

132

до 167

преди 8 години

Айде помисли втори път, че не ти се удава мисленето. Домашната кокошка я ядем, а жирафа не го ядем, още по-малко пък кщрда ще го изяде. Едно е да убиеш, за да се нахраниш, друго е, за да се нимаш и да се афишираш пред света с простотията си.

131

Койруков

преди 8 години

Кеъвожадна работа!

130

Анонимен

преди 8 години

Какво да се очаква от кюрд по баща, чиито корени са в Денизли, Турция?

129

Арнаудов

преди 8 години

Формално убийството за една снимка и убийството с цел изяждане на нещо вкусно е равбостойно, но все пак има разлика дали едно животно е отгледано във ферма или е диво животинче. С оглед че дивите животни са на изчезване, убийството им е неморално.

128

Анонимен

преди 8 години

До до 140Знаеш ли какъв е критерия дали нещо е добро за ядене? Зависи преди всичко колко си гладен. В Африка има райони, в които измират от глад, друг е въпроса, че това не ги спира да се плодят като ***. Между другото наскоро четох, че крокодилското месо също се яде, пак за Африка ставаше дума, тук вероятно не бихме го яли.

127

А

преди 8 години

Като гледам снимката мога само да се запитам кой е венецът в природата, комплексираното малко човече или тези благородни животни! Не ям месо, защото животът трябва да е над всичко! Някои истински световни звезди дават милиони да направят света едно по-добро място за живеене, а нашите цървулковци дават парите си за задоволяване на кръвожадните си инстинкти!

126

Анонимен

преди 8 години

малей какъв интелектуален напъп е преживял модерния ляв,за да ни напише това разтърсващо писмо!сигурно си мисли,че някой ще повярва на оправданията му нескопосни,а?

125

Анонимен

преди 8 години

Това е като оня виц за носъра. Дето след сафари всеки се хвалил какво убил, а един казал "аз убих 4 носъра"- Какво е това носър, бе?- Ами като насочиш пушката към тях, казват "Ноу, сър".

124

Анонимен

преди 8 години

животните не са убити от някой гладен хърбав африканец умиращ от глад да кажем,което все пак би могло да е инстинкт за оцеляване и не би предизвикало възмущение,.....ако убиецът не беше един от най-богатите хора решил да погали егото си показвайки превъзходството си над животните и по този начин да покаже колко е велик ловец и да се издигне над хората,тъй като това добре говорещо "английски" лице няма с какво друго да впечатли....

123

Анонимен

преди 8 години

Прочиства му се кухата глава!

122

реалист

преди 8 години

До 140: Ние ядем свинско, вие ядете ли зебренско или жиравско месо?

121

Станислав

преди 8 години

До истЯдем свинско, телешко и агнешко! Не ядем зебри, лъвове и носорози! Той и зъболекаря е стрелял само по болни лъвове, но уби най-известния от тях! Прах в очите е това твърдение за прочистване на болни животни!! хахах там няма достатъчни хищници ли?

120

mimoza

преди 8 години

А не може ли след като го погали по главата и остави някой долар за входен билет, ДА ОСТАВЯТ ЖИВОТНОТО ДА СИ УМРЕ НА СПОКОЙСТВИЕ?????***