179

ЖОРЖ

преди 8 години

Идруг път е давал повод за негативно отношение към себе си. Преди време захвърли националната фланелка, гарнирано с псувни. Друг път се изцепи , че България НИЩО НЕ МУ Е ДАЛА....Горното писмо Е ЗАКЪСНЯЛО , ТРЯБВАЛО Е ДА МУ ГО НАПИШАТ ПРЕДИ ДА ОТНЕСЕМ ,, МАМАТА ВИ....,,Повтарям се, ТОЙ ЩЕ СИ ОСТАНЕ НРИМЕР ЗА ТАЛАНТЛИВ ФУТБОЛИСТ И АЗ ГО ЦЕНЯ , КАТО ТАКЪВ. И ТОЛКОВА .Ако него посъветват да се огледа , КАКЪВ ПОЛОЖИТЕЛЕН ПРИМЕР ДАВАТ ВЕЛИЧИЯТА В СПОРТА, САМО ЩЕ ХВЪРЛЯ КАЛ ВЪРХУ ФУТБОЛНОТО СИ ИМЕ.

178

Анонимен

преди 8 години

Явно е голямо геройство да убие една зебра и после да се снима ухилен над трупа и. Накъде отива този свят...?

177

Анонимен

преди 8 години

Що за жестокост? Да убиваш слаби и болни животни, вместо да им се помогне. Жестоко е да се убиват както здрави, така и болни животни.

176

Анонимен

преди 8 години

Защо му е да се снима ,обаче с болни и убити от него беззащитни животни...?Хванал го е много як ревматизъм в главата ...

175

Брат

преди 8 години

Приятел, ако искаш да помагаш, помагай на българските бедняци, а не на африканците като избиваш невиннните животни. Господ ще те сефттоса, няма да се така!

174

Анонимен

преди 8 години

Pak dryn dryn talqs pak glupostite na izo mainata..

173

ШибиРиби

преди 8 години

100 процента е прав Ицата Мамата (малко много му е правилен правописа но не е беда някой друг да напише какво мислиш).Фалшивите гoвнянu природозащитници да си напъхат по един бенгалски огън в гъ-3a и да правят кръгчета около мегдана, нещастни kanyти. Човек е ял и ще яде сготвено месо, ловувал е и ще ловува. Това което не бива е да е жесток.

172

Анонимен

преди 8 години

Е как разбира, кое е болно и кое не. Стига..по-добри да не беше писал това писмо. Природата си знае работата и болните и старите стават лесна и бърза плячка за др. животни..това е прочистването. Оцеляват най-силните.

171

Анонимен

преди 8 години

Ох, да си *** е като да си мъртъв, и при двата случая не ти е ясно

170

Мунчо

преди 8 години

До Мина разликата е в акъла и морала! Всички ядат месо, и лъвовете и вълците ядат месо, но не убиват жертвите си за кеф! Убиват, за да се нахранят! И аз си купувам месо от убито за храна животно, а не ходя да застрелям зебра или жираф, за да се изкефя от убиването, че и да се снимав ухилен до трупа! Успя ли да зацепиш, или няма смисъл да ти обяснявам?

169

Анонимен

преди 8 години

На Ицата някой му е написал писмото -тоя няма толкова акъл за това !!!

168

Мина

преди 8 години

Почти всеки човек обича животните, но и почти всички хора се хранят с месо. Имаме ферми, отглеждаме ги, даже им се радваме, но после ги колим, нима не сме като Стоичков, каква е разликата. Разликата е една ЗАВИСТТА, че той може да се снима с такива животни и ЛИЦЕМЕРИЕТО на хората че много обичат животните, но ядът месо. Прав е Стоичков, той поне помага на хората, дава им нещо, вие какво правите за гладните. Научете се да се обичате, да уважавате хората и да си помагате, а не да се мразите.

167

Анонимен

преди 8 години

Ако не си чист веган и ядеш/ползваш, каквото и да е от животински произход и не може да убиеш животно(защото те е жал и ти пука за живота му), но се възползваш от него (храна, дрехи и т.н.) след, като някой друг го е убил, какъв си точно? ;)

166

Анонимен

преди 8 години

Точно това да си мислиш, че като си по-силен трябва да мачкаш слабия е признак на слабост. Истински силния помага, изгражда, създава. Слабия убива при всяка възможност от страх да не се окаже в по-неизгодна ситуация и да бъде убит.

165

до 205

преди 8 години

Ами и ние мъжете сме по-силни от жените, дай сега да трепем под път и над път, щото сме силни. То такива като теб и го правят де. За теб (да си по-силен) = (трябва да го убиеш). Типичното ганьовско мислене. Не се чуди защо си на този хал.

164

Анонимен

преди 8 години

Ами те много мъже така мислят, щом съм по силен, значи да мачкам по-слабия. Даже жените си трепят. Каква е разликата, да отрепеш беззащитна зебра и жена си?

163

Пъзел

преди 8 години

Ице, не зная дали така се прочистват болните животни, но определено така се избива комплекса на "малката ***" !И най вероятно тези които са отстреляли дъщерите ти и те така се снимат до тях с кожените пушки:)И запомни, че дори и в БарцИлоната да си живял си оставаш един *** гало*ш.

162

до 205

преди 8 години

Това, че имаш възможността да убиеш някого, не означава, че можеш да го убиеш за удоволствие. Превъзходството включва и отговорност. Ако всички мислехме като теб, сега нямаше да има животно и щеше да ми ядеш бахура.

161

Анонимен

преди 8 години

Ице, Ице, не знам като футболист дали си отбелязвал автогол, ама този път голям си го наби.А писмото е черешката!

160

Лицемерие

преди 8 години

Звучи ми малко в тип Стависки - хем участва в разни инициативи, че не кара пил, а накрая пиян направи зверска катастрофа.И Стойчков така - участва в "стотици каузи за опазването на околната среда, дивата природа, изчезващи животински видове" (цитат от писмото му), а накрая убива защитени и застрашени от изчезване животни. Лицемерие му викам аз на това.