19

Анонимен

преди 8 години

Скапано оправдание на един убиец!!! С това решил да ни залъгва заради жаждата си да убива! ***! Мутра!

18

Ицата Стоичков

преди 8 години

Между нас да си остане накрая гръмнах и един хилав чеpньо за което платих 50% отгоре, но снимките ги има само на моя телефон и сами се сещате че няма как да видят бял свят. А сигурното се питате от какво са били болни животните които изглеждат много добре загладени - ами просто е - от преяждане.

17

Анонимен

преди 8 години

"Моето хоби осигурява прехрана на хиляди в Африка!"Къде това - в Африка. А защо не и в Белгия и Франция? В Белгия и Франция които са богати и са това което са сега именно благодарение на боатствата които ограбиха от Африка има ли хора които да се изхранват от подобни хобита на богати туристи в Белгия и Франция?

16

гневен

преди 8 години

***! Болни били животните! Да беше отишъл на фото сафари като иска да подпомага африканската икономика!И аз няма да отида на измисления му мач макар, че вече си купих билет.

15

Киро кофражиста

преди 8 години

Много ми падна Ицо в очитеТези пари можеше да ги даде за болните деца, вместо да трепе жирафи Жалък комплексар, да си задоволява егото като убива беззащитните животни...позор!

14

Анонимен

преди 8 години

Остави го животното, животното си е животно, не е толкова важно - ние убиваме много повече и то здрави животни за да ги ядем. Въпроса е що за хоби е това - да убиваш и после да се снимаш с труповете? Да беша както някога ловците - с копие е лък да победи тигъра с хитрост и ловкост рискувайки живота си - добре, ама това което Стоичков прави си е чисто изрващение.

13

bob

преди 8 години

SELIANDUR - PULEN!!!

12

Анонимен

преди 8 години

Дъшеря му ако се разболее, да я отстрелят и нея.. За да се прочистим от болни хора...

11

eny

преди 8 години

Безспорно, купувайки суджук от магазина, ние го правим с цел да се храним. Но отстрела на животно с цел удоволствие, снимки, суета и пр. е за жалост занимание и на далеч по-умни хора от Стоичков, което пък трябва да означава, че е непоправимо........

10

Smile

преди 8 години

Писмото някой друг му го е написал, а този не заслужава коментар.

9

Анонимен

преди 8 години

Защо на хората в Африка им се налага да си осигуряват прехраната по такъв позорен и унизителена начин - да селектират животни които да бъдат убивани за удоволствие от богати туристи? При тия днешни развити технолиогии, изобилие от суровини в Африка, наличие на огромни капитали, наличие на свободна работна ръка която иска да работи? Путин ли е виновен?

8

Анонимен

преди 8 години

Значи Стойчков, ти като си вече стар и болен и теб така да те прочистим? Какви са тия глупости и оправдания? А и силно се съмнявам, че наистина са болни животните. Хора като теб, които от село сега имат милиони и ходят по сафари, само за да стрелят по живи същества са виновни за упадъка и страданието на толкова много хора. Вместо да помагаш на тези, които са в беда ти ги стреляш. Ами участвай в програма, която ги лекува тези болни животни като си такъв радетел за Африка. ***

7

Анонимен

преди 8 години

С месото от убитите животни се изхранвали хиляди хора. Евала бат Ице тая вечер смятам да метна на фурната крокодилско с бамя.

6

бг

преди 8 години

Браво Кама, сигурно си е кеф да свалиш такова добиче. Повечето хора не знаят какво е да си на лов

5

Gifa

преди 8 години

Тоя не е в състояние да измисли и напише такива слежни изречения. Някой му го е писал явно.

4

Анонимен

преди 8 години

Ице ти хубаво прочистваш старите животниА старите футболисти ако почнем да прочистваме, дали ще ти хареса?

3

Анонимен

преди 8 години

Аааааа, така ли било, убийството на стари и болни индивиди явно е благородно дело. А и в африканските държави процедурите за отстрел се спазват на 100% и се трепят само животни с ТЕЛК-ове.

2

Анонимен

преди 8 години

Ми да прочистваме и болните хора така.Идейно си е.

1

Анонимен

преди 8 години

Жалък убиец на животниСъжалявам, че си купих билет за бенефиса мувече го продадох