100

МРАВКА

преди 8 години

ТАЯ "ЕВРОДЕПУТАТКА" НЕ РАЗБИРА ЛИ ЧЕ НА РУСИЯ НЕ И ДРЕМЕ ЗА Е.С.? РУСИЯ СИ МОЖЕ БЕЗ Е.С. НО Е.С. ЩЕ ФАЛИРА БЕЗ РУСИЯ. НЕКА ВАШИТЕ НАЧАЛНИЦИ ОТ С.А.Щ. ВИ ПРОДАВАТ ЕНЕРГОНОСИТЕЛИ И СЕ ОТКАЖЕТЕ ОТ РУСКИТЕ,НО МАИ НЯМА КАК ДА СЕ ПОЛУЧИ.РУСИЯ Е НАША БРАТСКА СТРАНА ,А НЕ С.А.Щ. И Е.С. СПАСЕНИЕТО НА БЪЛГАРИЯ Е НЕЗАБАВНО ИЗЛИЗАНЕ ОТ Е.С. И НАТО,СЪД ЗА НАЦИОНАЛНИТЕ ПРЕДАТЕЛИ КОИТО НИ УПРАВЛЯВАТ ПОСЛЕДНИТЕ 26Г. КОНФИСКАЦИЯ НА ИМУЩЕСТВОТО НА ТИЯ ПРЕСТЪПНИЦИ И НА ВСИЧКИ МИЛИОНЕРИ И МИЛИАРДЕРИ ОКРАЛИ ВСИЧКО

99

ми що бе

преди 8 години

КасиоПейчо ходиш да работиш в Англия? Отиди в Русия, там е земен рай и си имат вожд слънце.

98

преди 8 години

Путин не ме е освободил от никого, само ми продава най-скъпия газ и плаща на *** да работят срещу България. Та за какво да сме благодарни на едно самозабравило се шовинистче???

97

Цветанка

преди 8 години

Може да увеличат санкциите,ама ще им стане студено и през лятото,както е тръгнало....

96

Касио - Пейчо

преди 8 години

Ял съм и съм пил с руснаци и съм бил много по-добре отколкото с българи!Руснак ми е давал пари, когато съм бил закъсал и то абсолютно безвъзмездно! Това беше в Англия!И руснака ходи и работи по цял свят, ама не се хваща като нас на черна работа, а работи чиновник.Като руснаците - добри, топли широко- скроени хора вие със свещ да търсите няма да намерите!!!

95

Анонимен

преди 8 години

До АнонименНай-голямата грешка на Русия към България е воденето на руско-турската война от 1878г!------Кой ги е викал да ни освобождават бе *** ? Те сами са се натресли,щяло да бъде турско,то все едно не е било 500 г. Турско, Руско,все тая.Държава нямаме...

94

От СТАРИЯ НЕСЕБЪР

преди 8 години

Доведоха невиждано слаб летен сезон с тези санкции!Новите ще докарат глад!

93

Анонимен

преди 8 години

Няма лошо да си сребролюбец, все пак има сметки за плащане. Явно си някое малолетно чугунче на хранилка при мама и тати. Иначе без кинти не става...

92

Касио - Пейчо

преди 8 години

РАША - форевър!А долните сребролюбци от запада - ще паднат!

91

Анонимен

преди 8 години

Откачай ги от банкови системи, спирай им кредитирането за сондиране и са в десета глуха. На рашките само приказките им големи, още от едно време по морето ги знам

90

Касио - Пейчо

преди 8 години

Аз РАШАТА си я любя без пари. Ей тъй, по монашески и по християнски, нестяжателно! Без превилегии и богатства!Не щеме ний богатства не щеме ний пари! А искаме свобода, човешки правдини!

89

преди 8 години

Поне засега изгледите за България да доста по-добри от тези на Русия. Реакцията на ЕС е даже прекалено мека, повтарят се грешките от миналота - в момента в който *** заграби Крим, ЕС трябваше да обяви пълни санкции.

88

Анонимен

преди 8 години

Диалогът няма да се възобнови,защото едните се държат като омразни,,даскали" и не търпят противоречие а руснаците не желаят да бъдат третирани като на наказан ученик.Сега стана същото,санкции от ЕС контра санкции от Русия,контра на контра санкциите и пак контра на контрата. И кой печели? Азия!Защото огромният руски пазар се ориентира нататък.А европейските предприятия фалират защото няма пазар.А Украйна се европеизира провежда ,,гей-парад" най-голямата европейска ценност.Хвала!

87

Анонимен

преди 8 години

Аз нямам против да има търговия със щатите. Намират се някой БГ стоки там обаче все още има какво да се предложи. Освен това ако няма и мита и щатските стоки ще са по-ефтини. Не да ми продават едно ножче жилет за 5-6 лв.

86

Плямпане

преди 8 години

Какво се ядосвате. Всеки има право да бръщолеви, каквото си иска. А каква е реалноста, друг е въпросът. От тези санкции губи повече Европа и ще продължава да губи. Русия завърта икономическите си връзки към изток и юг. След 2018 година, за Русия, Европата въобще няма да е нужна. Но както върви скороста на завъртането, това ще е дори през 2016 год. Тъй като Украйна нарушава Минските споразумения, Гражданската война е неизбежна, тоест оставаме без газ. Това за България е пълен икономически крах.

85

Някого май много го

преди 8 години

боли ама не иска да си признае. Значи ние ще ги *** Руснаците както ни кефне а те само да мълчат и целуват ръка имат право, а? Каквото повикало, такова се обадило. А сега да видим как ще ходим в Раша да насъскваме срещу властта, не става вече, лошоооо. А да видим как ще им смачкаме икономиката, опааа, издънихме се - нашите загуби по - големи. И защо тогава го правим и защо после ревем - ами защото сме *** евродепутати, работещи за Шатите.

84

Анонимен

преди 8 години

Паунче,коя си и каква си ти бе мойто момиче ,че акъл ще даваш как една суверенна държава да си води политиката? Може би си на принципа -като ти ударят шамар,обърни и другата буза за още един. Да ама не, туй не ти е България дето се е надупила и яде шамарите от всякъде! С тези си изказвания само потвърждаваш слугинащината си като ***!

83

Касио - Пейчо

преди 8 години

Ти бре, дето я защитаваш, да не си и роднина? Да не ти носи по някой армаган, та така си се затръшкал да и миеш имиджа.То по снимката си личи, бре!Доберман със обратна захапка! Налапало Брюкселската мръвка, ръмжи и не пуска и на всеки се зъби!

82

Анонимен

преди 8 години

За тая кака бих гласувал , ей такива евродепутати трябва да се избират.

81

Касио - пейчо

преди 8 години

Таз пък кога съм я избирал?!?Въх! Голяма грешка съм направил!Намърдала се на европейската хранилка и важни муцуни прави!