60

Анонимен

преди 8 години

Братя руснаци и украинци, дръжте се за Захарченко, човек почтен и народолюбив. Ще пробат да го трепят и от хунтата и от хазарското ФСБ, но няма да успеят. Този човек ще ви освободи от ***, дето ви изсмукват живота и трупат милиарди в чужди банкови сметки, а вас ви държат на водка и сланина. Да живее свободна Русия и свободна Украйна, обезпаразитени!

59

Анонимен

преди 8 години

Въпреки санкциите "Шел", "Тотал" и "Ексон" продължават да работят в РусияАсоциации на американски фирми се обявиха против налагане на санкции срещу РусияАмериканската Schlumberger купува 46% от руската Eurasia DrillingЩатската компания за сондажни услуги залага на бъдещо стабилизиране на петролната индустрия.Лека нощ

58

СТРАНДЖАТА

преди 8 години

До Анонимен 181Питаш как, как, как... - технологии братчет... - технологии няма - затова ще си останат завинаги васали молещи за благоволението на Запада...

57

ПРОРОК

преди 8 години

До два месеца максимум Украйна ще фалира /спира да си плаща дълговете/. Това ще доведе до обезценяване на украинските пари спрямо валутите. Обезценяването ще доведе до хипер инфлация. Хипер инфлацията ще изпразни магазините. Празните магазини ще доведат до бунтове. Бунтовете ще доведат до сваляне на Порошенко. Свалянето па прозападното правителство ще доведе до огромна бежанска вълна към Европа. Бежанската вълна към Европа ще принуди евро политиците да си променят гледната точка към Русия.

56

Анонимен

преди 8 години

До ВасилевКажи един вожд - индианец управлявал САЩ?етнически индианец

55

БОЙКО

преди 8 години

ОЛЕ МАЙКО<ТАЗИ ЛИ ПЪК СЕГА Е ГОЛЕМИЯ МОЗЪК.....МАММА МИА.....ИМА МОЗЪК,НО КОЛКОТО ЕДИН МИКРООРГАНИЗЪМ.....

54

Анонимен

преди 8 години

само да обясня на глупаците че ембаргото е за балъците като васголемите американски еврейски фирми си работят в Русияв енергетика и военна промишленост.Това което Ви се поднася е за *** като вас

53

Анонимен

преди 8 години

Защо в американската история няма нито един етнически държавникот местното население - индианците ??питамзащо африканец управлява щатите?къде са индианцитедемократично унищожени

52

Анонимен

преди 8 години

Сега ще ви кажа кога Русия и Украйна ще се оправят. Когато изпратят с еднопосочен билет всички хазари в Израел, тогава ще се оправят и ще живеят братски и ще станат най- великата сила на тази планета.

51

Анонимен

преди 8 години

Да попитам глупаците тук, водени от вождеа им индианец Иво Инджев.Как може да фалира държава, която няма дългове,не дължи нищо на никой.Има 500 милиарда долара в Централната си банка.Всички големи корпорации се натискат да правят бизнес на нейна територия.Има си всичко.Има природни ресурси, за които другите държави мечтаят да завладеят.Има население сплотено,гордо,готово да даде живота си за родината.Президентът води страната напред в класация по икон.разстеж.Как?

50

Анонимен

преди 8 години

Василев е прав, Крим премина от ръцете на укрохазарските олигарси в ръцете на рашахазарските олигарси. А за украинци и руснаци- евтина водка!

49

до 174

преди 8 години

Другарю Василев, пак сте употребили голямо количество алкохол без мезе.

48

Анонимен

преди 8 години

Абе как ще фалира суровинна икономика с як военен бизнес? Ще фалира, когато цъфнат налъмите! Инджев, стига с тези глупости.

47

Анонимен

преди 8 години

Ей, на мен не ми дреме за хазарският режим в Раша, нека пада! Обаче обичам Русия и русите и така ще бъде и за напред. Братушки.

46

Поп Грую

преди 8 години

Паунова май помни колкото едно маймунче - 5 минути... Кого лъже това неолиберастко ***?Евродепутат? Какво умее да прави тази Овча майко, руснаците ще правят каквото си искат на тяхна територия!Набий си го това в тъпата овча глава!

45

Анонимен

преди 8 години

Сега ще ви светна, за да угодят на Обама, европарламентът се пени на Раша, а европейските държави тихомълком си връткат бизнеса с русите и само наще тикви прости и загубени стоят мирно и стискат зъби, като ги челастрят афроамериканците. Боко заради *** е готов на всичко, само мир да има с тях... Пфу!

44

Кон

преди 8 години

Сто пъти повтарят лъжа, и си мислят, че ще стане истина. А истината е, че Крим се присъедини към Русия, няма анексия. И пропагандата и мисленето на елементарни пишман политици е фашистко. Опасно е за демокрацията, да се избират такива политици.

43

да ама не

преди 8 години

Евичка Русия може сама пък да ти кажа не е сама нали знаеш Европа без РУСИЯ ще рухне и ти няма да си евродепутат и да получаваш немъчени парички И ДРУГО ДА ТИ КАЖА НЕ Е ПРИСТИЖНО ДА СИ КОМЕНТАТОР В ТАЗИ ТЕЛЕВИЗИЯ ТЯ Е ЧЕРНОГЛЕДА И ТАМ ХОДЯТ ЧЕРНОГЛЕДЦИТЕ кой ти го наби това в тъпата ти глава ДОСЕЩАМ СЕ ТЪПИЯТ ТИ ЛИДЕР КОЙТО И ДА Е ТОИ МЯЗА МИ ДА Е ГЕРБЕРСКИ

42

Анонимен

преди 8 години

Не са шорошляци, това е група украинци живеещи трайно в България, храбри войни от Диванните укро войски, мятащи помия по Русия и създаващи впечатление, че българите мразят русите. Така се скатават от повиквателната за крематориум Донбас, къде спецназ ги тепа като мухи. Такива ми ти хазарщини!)

41

Иванов

преди 8 години

Изведнъж се оказва, че те нямат право да изказват мнението си по въпрос, по който цялата европейска и световна общност се произнесе,КАКВА ЕВРОПЕЙСКА ОБЩНОСТ *** ГОСПОЖО ПРОЙЗНЕСОХТЕ СЕ 500 ПРОДАЖНИЦИ В ЕУ ПАРЛАМЕНТА ЕВРОПА ИСКА С РУСИЯ НЕ С КРАВАРИТЕ ПОДЛИ АЙДЕ СИКТЕР!!!