140

Анонимен

преди 8 години

КУКЛО.АНГЛИЯ ШЕ ПРОВЕЖДА РЕФЕРЕНДУМ ЗА ИЗЛИЗАНЕ ОТ ЕС.А ТИ СЕ НАТИСКАШ ЗА САНКЦИИ

139

Putindickhead

преди 8 години

Джудже е крадец и измамник

138

Спас

преди 8 години

Хаааааааааа, отново е весело тук!!!! Като си купуват тапиите, ще е така!

137

Анонимен

преди 8 години

Браво на Путин! това е истински ръководител !

136

Любо Мастиката

преди 8 години

До Митков:Плавилно казваш блатче, много плавилно

135

Брикет 1

преди 8 години

То нещо не се чува какво говори-наизустено ченгеджийско девойче.

134

Анонимен

преди 8 години

От тези санкции страда Европа, печелят САЩ. И с новия "търговски" договор европейците ще станат новите латиноамериканци, задния двор на янките. То това е и крайната цел на занятието.

133

митков

преди 8 години

русия, е страна която е преживяла много войни и историята говори. санкциите сега наистина им създават проблеми но те създават и на тия които ги въвеждат но същите тия санкции мобилизират русия да произвежда това от което е лишена за мен това е в тяхна полза и в загуба на другата страна освен това ес и щатите не са целия свят и русия се насочва към азия и южна америка даже е по добре за тях тъй като като вносители загърбиха много сектори от селското стопанство животновъдството и още и още.

132

ГУРБЕТЧИЯ

преди 8 години

До RUSSIAРУСИЯ Е ВЕЛИКА СТРАНА!......АБСОЛЮТНО СЪМ СЪГЛАСЕН ,ЧЕ Е ВЕЛИКА СТРАНА ! ГОЛЯМА ,НЕОБЯТНА С БЕЗБРОЙ РЕСУРСИ ! НО И ТИ ТРЯБВА ДА СЕ СЪГЛАСИШ С МЕНЕ ,ЧЕ РУСКИЯТ НАРОД НЕ Е ВЕЛИК ПОНЕЖЕ МИЗЕРУВА ВЪПРЕКИ НАЛИЧИЕТО НА ТЕЗИ ПРИРОДНИ РЕСУРСИ ! ЗНАЧИ СЪГЛАСИ СЕ С МЕНЕ ,ЧЕ ВЕЛИКА СТРАНА НЕ ОЗНАЧАВА ВЕЛИК НАРОД ! РУСНАЦИТЕ ОТ КАКТО СЪЩЕСТВУВА ВЕЛИКАТА ИМ СТРАНА ,ВИНАГИ СА БИЛИ БЕДНИ И СА ЖИВЯЛИ МНОГО ЗЛЕ В СРАВНЕНИЕ СЪС САЩ И ЗАПАДНА ЕВРОПА ! ГЕРМАНИЯ Е 80 ПЪТИ ПО-МАЛКА ПО ТЕРИТОРИЯ ,НО ...

131

Анонимен

преди 8 години

До Ха-ха-хаА братята украинци защо предават евроатлантическита ценности, днес е имало сблъсъци на гей-парада. Нали искат като нас да се истински евроатлантици, в София гей парадите минават под овациите на президента и посланниците, на видни интелектуалци и целият български евроатлантически народ приветства парада на хомосексуалистите.

130

до Гурбетчията

преди 8 години

до 205със тези изказвания смъкваш много надолу средното ниво на интелигентност на българите зад граница ! Що не си седиш у Бя дето имаш много съумишленици, ами си тръгнал навън да показваш българската тъпотия. Аман от такива като тебе дето се паркират напреко на паркировачните линии. Не е необходимо да се пише всичко с големи букви, но може би не знаеш как се прави. Ако знаеш как се прави и пише въпреки това - *** на лекар!

129

я

преди 8 години

Каква е тая ***?

128

RUSSIA

преди 8 години

До ГУРБЕТЧИЯРУСИЯ Е ВЕЛИКА СТРАНА!

127

RUSSIA

преди 8 години

Може да се стигне до още по-големи санкции на ЕС към Русия!ХАХАХАХАААААА...........много страшно

126

Анонимен

преди 8 години

До АнонименСанкции срещу Русия, ОК но кой страда? Производителите и дребния бизнес. У нас видяхте, млекопроизводителите са пред загиване. Някой да ги компенсира? Забрави. А Русия си внася мляко от другаде и и дреме. САЩ дали плащат загубите? Някой има ли съмнения?АБЕ СТИГА С ТАЗИ РУСИЯ БЕ ! ЩОМ РУСИЯ МОЖЕ ДА ВНАСЯ МЛЯКО ОТ ДРУГАДЕ ,ЗНАЧИ И НИЕ МОЖЕМ ДА ИЗНАСЯМЕ МЛЯКО ДРУГАДЕ ! САМО РУСИЯ ЛИ Е ПАЗАР ЗА НАШИТЕ СТОКИ ?! ЕС ДАДЕ КОМПЕНСАЦИИ И СЕГА СЕ ТЪРСЯТ НОВИ ПАЗАРИ ,КАКВО ПО-ХУБАВО ОТ ТОВА !

125

Анонимен

преди 8 години

Санкции срещу Русия, ОК но кой страда? Производителите и дребния бизнес. У нас видяхте, млекопроизводителите са пред загиване. Някой да ги компенсира? Забрави. А Русия си внася мляко от другаде и и дреме. САЩ дали плащат загубите? Някой има ли съмнения?

124

Аз

преди 8 години

Тая кифла вярва ли си, че нещо зависи от нейното мнение? 500 милиона гласували за нея хахахаха - ама 150 милиона в Русия не са!

123

ГУРБЕТЧИЯ

преди 8 години

Може да се стигне до още по-големи санкции на ЕС към Русия!ЗАЩО САМО МОЖЕ ?! МИСЛЯ , ЧЕ ТРЯБВА ДА ИМА НОВИ САНКЦИИ И ТЕ ДА СА МНОГО ПО-СИЛНИ ОТ ПРЕДИШНИТЕ ! СЕГАШНИТЕ ДОВЕДОХА РУСИЯ ДО ПРОСЕШКА ТОЯГА ,А БЪДЕЩИТЕ ЩЕ ТРЯБВА СЪВСЕМ ДА Я РАЗРУШАТ ИКОНОМИЧЕСКИ !

122

Анонимен

преди 8 години

Rusnacite gledat s prenebrejenie kum ostanaliq svqt I za tova trebva da im zabrani vlizaneto v "belite durjavi .Sankcii do dupka.

121

Пещо

преди 8 години

Ама защо все най-тъпите изпращаме за евродупетати?