120

БОЙКО

преди 8 години

ОЛЕ МАЙКО<ТАЗИ ЛИ ПЪК СЕГА Е ГОЛЕМИЯ МОЗЪК.....МАММА МИА.....ИМА МОЗЪК,НО КОЛКОТО ЕДИН МИКРООРГАНИЗЪМ.....

119

Анонимен

преди 8 години

Това моме взема поне 200 000 евро годишно грешни пари. Млад европаразит.

118

Анонимен

преди 8 години

Не, може, а трябва.

117

Анонимен

преди 8 години

Как да "няма обоснован ясен мотив" ? Много ясно си го казаха: политици които са заели ОСОБЕНО АГРЕСИВНА АНТИРУСКА ПОЗИЦИЯ В ПОДКРЕПА НА ПРЕВРАТА направен в Киев. Това че в списъка са попаднали доста балтийци е логично след като те бяха наистина ОСОБЕНО АГРЕСИВНИ и продължават да са. Евке, всичко на този свят се плаща. Диаболизма ти няма да мине безнаказан. Имаш шанса и трибуната да направиш нещо за България, която те е изпратила (независимо как си се уредила) и ти не го използваш. Отговорността ти е лична!

116

Анонимен

преди 8 години

До от СТАРИЯ НЕСЕБЪРЗаради тези санкции невиждано слаб е сезона!мда. Че и рублите освен за тапети за нищо друго не стават. Ако изхвърлиш червените знамена, портретите на Сталин и Путин и плочите с песни на Кобзон може и да се завърти някой българин.

115

Анонимен

преди 8 години

Самокапсулирането на Русия е достигнало такова ниво при което премахването на санкциите от Запада няма да е от значение, тъй като Кремъл вече въведе закони при които дефакто всеки чужд гражданин е в "чения списък" !

114

Веселяка

преди 8 години

От кога пауните започнаха да дават съвети на Европа? Щом Европа налага санкции на Русия то естествено е да очаква реципрочен отговор, така че никой да не се прави на изненадан.

113

до 207

преди 8 години

Западът печел Русия?! Ако евродепутатката Паунова "изпича" Русия, тогава Анонимния *** е пълен облак.

112

Анонимен

преди 8 години

Запада пече Путин на бавен огън и от време на време го поливат да не изгори.

111

25г.

преди 8 години

До 273 , 454 в някой Сибир по европейска статистика, що не идеш да видиш в Москва. :D А когато стигнеш 2200 евро в Англия от бране на ягоди или миене на чинии ела ми се обади. :D

110

*/*

преди 8 години

Тая е назад и встрани от реалността.Отговорите на Путин пред журналистите са пределно ясни и точни.Москва не бърка в преценките си и решенията които взима.А що се касае до качеството на отговорите на Путин, влезте в ютюб и ще разберете,че те са плод на "извънземни" съветници.В това най-искренно се обясняваше депутат от лейбъристите в Англия.Така ,че на малко народ са изпозаабранили да ходят в Москва.

109

CC

преди 8 години

Може, евентулно, най-вероятно, казано в бъдеще невероятно, ЕС да наложи санкции някакви на Русия, ама много не смее, а само се кани, приказки приказки от страх сковани.

108

Берлин

преди 8 години

Санкции до дупка! Ушанките трябва да изгладнеят зверски, за да им светне лампата и да изринат ***.

107

преди 8 години

Мдааа. Труден избор - да бачкаш в Русия, където средната заплата е 454 евро или в Англия, където е 2223.

106

Млад червен бунак

преди 8 години

Другари ,цяла нощ дращя като подивял ! Га щи дават капейките ?

105

se

преди 8 години

Това девойче се е взело на сериозно! Да успокой топката и да се върне към родното си място! Отидат в Брюксел и им напълнят кесиите с пари и хоп пеят американско кънтри и фолклор! Руснаците спечелиха от санкциите и тази кукла да чете повечко и да отстоява българското а не парагьозлъка на запада!

104

Касио - Пейчо

преди 8 години

Ако имаше чалъм бих работил във Русия. Но вече е много по-трудно. Братовчед ми, навремето работи в Коми. Той и жена му. За три години си купи тристаен апартамент.А да ми кажеш, днес колко хора със работа в Европа са си направили дом?Никой не ме е малтретирал от руснаците, болен мозък.

103

преди 8 години

Слаб сезон за *** и троловете му, за България сезона се заформя доста добър, с по-висок от очаквания ръст на икономиката.

102

от СТАРИЯ НЕСЕБЪР

преди 8 години

Заради тези санкции невиждано слаб е сезона!Такова "нямане" никога не е било!!!

101

МРАВКА

преди 8 години

До ВасилевТИ СИ БЪЛГАРСКАТА!