137

Анонимен

преди 10 години

Че Боката е невменяем му личи, та чак прозрение не е необходимо. Индивидът Борисов не само безсрамно лъже, а е и маниакално самовлюбен и нагъл. Типичен продукт на дребномутренското "съсловие". А другарите Боколюбци да се снишат малко, дето викаше Тато, защото още помним напъните за "управление" на "доктор" Борисов! По килограми не е, но по интелект Станишев е на светлинни години пред Бойко, ако не сте разбрали още.

136

Сапьора

преди 10 години

Абе гей недоносен що се не скриеш на мама си в дирника че друго място май няма да намериш...толкова си жалък мазен ***...

135

дядо Ванго

преди 10 години

Сталинишев да оди да си шие съветските униформи и да не ни занимава със себе си. Не можем да си позволим повече да го хрантутим туй ненаситно и гладно момченце...

134

Анонимен

преди 10 години

Станишев-понеже си мухал под чехъл Моника управлява тебе ,и чрез тебе и цялата държава

133

Анонимен

преди 10 години

Това българи ли са!Сергей ДимитрИЕВИЧ!Лютви Местан!Волен Сидеров!

132

КНСБ

преди 10 години

Тоя вечно се прави на "ударен" и вечно " ни лук ял,нилук мирисал!" ?! Ако за Борисов лъжите са вместо "Добър ден!",то за теб,Станишче лъжите са вместо "Добро утро!","Добър ден!" и "Добър вечер!" Не е хубаво да се правиш на по-малък партиец,отколкото си!Хора,как можахме да попад нем на толкова много некадърни политици и то вкупом?!Долна пасмина!Срам и вечен позор за България! Жалко,че опозоряват хубавата ни страна!ОСТАВКА !!!ОСТАВКА!

131

Валерия

преди 10 години

Ти пък освен в лудницата или в затвора, никъде другаде не трябва да си!

130

memberls

преди 10 години

Ооо Боже кой се показал и решил да говори за лъжи,добре че плащате на *** да гласуват за вас иначе като изпукат дъртите комунисти ще станете застрашен вид като АТАКА и РЗС.

129

край

преди 10 години

Тоя е развил тежък комплекс на очилат зубрач полаган по врата от банкянския гамен. Сега се гушна с дебелия пеевски когото иначе ненавижда за да отмъсти за подигравките на гамена. Така се състави нещастното правителство.

128

Анонимен

преди 10 години

Станишев постоянно обяснява какъв е в действителност, просто използва името Борисов, може би се отъждествява с него или иска да се облича в дрехите му, като психопат :))))

127

AF

преди 10 години

докога ще ни навирате в очите банкянския наглец селския шмекер Баце?Е, Станишка, в това изречение "лъжите на Баце за като добър ден" си АБСОЛЮТНО ПРАВ! Ще си абсолютно прав и ако кажеш: "Кой се е допрял до Баце Банкянски е изгорял - Проверено!" Само че - дотук нищо не свършихте да опандизите Баце Банкянски, а само се задявате с него - айде, свършете нещо полезно за бугарите. ДНЕС бугарите са разделени и конфликта е само един - ПРОТИВ МУТРАТА, или ЗА МУТРАТА! СТАНИШКА - рЕШАВАЙ И ДЕЙСТВАЙ!!!!!

126

Анонимен

преди 10 години

Бегай при доган да ти даде акъл и да те черпи с 1 айран

125

Местан към Сергей

преди 10 години

Свири,свири шурче... Ах подлудявай ме не спирай.... Макар да казват всички че.... щурците свирейки умират....

124

Mika

преди 10 години

Цялата групировка ГРОБ в ГУЛАГ !!!

123

Анонимен

преди 10 години

Руско-турска коалиция със среден пръст на луд

122

някой си там

преди 10 години

Борисов е добре, че само по едно време на деня лъже. Ами ти си зле. Ти ни баламосваш и за Добро Утро, и за Добър Вечер!

121

За серго

преди 10 години

Дундуркате и те *** доган а волен те прови за срам! Българо-мохамеданска атакиска поговорка

120

герботъпкател

преди 10 години

Станишев се чувства силен. И има доста сериозна причина да се чувства така. Обвърза Боко с Гоце и автоматично консистира електората. Просто с едно щракване на пръсти. БСП никога няма да може да бъде разцепена, унижена и разкъсана. Много болен мозък има в БСП. Да. Болен, но е поне с 2 хода по-напред от всички останали. Това правителство ще си изкара мандата. Помнете ми думата. Не казвам, че непременно това ще е хубаво за нас. Но ще е по-добре от ГЕРБ.

119

Анонимен

преди 10 години

Ей,ГЕРБунгели,серГЕЯ няма да го коментирам,но виенаправихте по-малко асвалт от неговие нарекохте Ботев ксенофоб и ваша беше идеята да падне от учебницитевие изпарихте близо 5млрд фискален Резереввие раздавахте бонуси в кризавие вплетохте мафия,държава и олигархия е монолитно чудовищевие докарахте бунтоцните от ССА в Българиявие затваряхте болнициВие не сте по-зле и от БСПНе става само с 'Ние ще свалим комунистите' и да дойдете и да крадете вместо тяхВие сте същите агенти, но по-некадър

118

Анонимен

преди 10 години

От статията по горе само едно нещо разбрах ,че Моника Йосифова е по-опасна за държавата от Цветелина Бориславова