197

Анонимен

преди 10 години

До Dedovia Поздравления. Един човек да каже една свестна мисъл. Борисов на всяко изказване освен името на Станишев,непрекъснато споменава и Моника. Грозно и нелепо. чак тя била нареждала кого да подслушват! И изобщо,да се душиш чаршафити на политическия си опонент е чиста проба простащина и просташка завист.

196

Анонимен

преди 10 години

А за теб са като "Добро утро", още от сутринта. Пълен *** си.

195

Кара Колю

преди 10 години

Мръсен, мазен, грозен ПЛЪХ!!!!!!!

194

24

преди 10 години

Този Предател накъде ще взима (посока, де!?).

193

Факти

преди 10 години

"Ръководството на БСП изпълнява решения, които се вземат другаде, то е в тежка зависимост". Решенията се вземат от един много тесен кръг посветени, даже ако щете и не от ръководството на БСП. Ръководството на БСП е в тежка зависимост - казвам думата съвсем ясно и убедено. Кой е този, който разпъва медиен чадър над председателя на БСП? Отговорът на този въпрос ще даде отговор на въпроса - кой направи злополучната номинация за шеф на ДАНС през лятото на миналата година"

192

Dedovia

преди 10 години

Мутрафоня няма срам, няма чест, няма мярка.Ясно е, че мрази Станишев, че му развали далаверата и декриминализира страната след него, но няма оправдание да замесва и да плюе жена му понеже не може нищо да направи на Сергей.Това е изключително долно и мерзко, макар да не е изненада за тип като тиквата.

191

партиен член

преди 10 години

Другарю Сергей , Ти си най големия Лъжец и Мишок.Срам за партията...ха.ха.Не че другите са различни.

190

ЖАЛКИ СТЕ

преди 10 години

Г-н Станинишев,а вашите изказвания можем да ги вземем за...Добър вечер...-става,нали

189

Симо

преди 10 години

За мен истинския дургар Станишев се казва Пламен Митев---шефа на БГ СОД гр. Варна. Общината му плаща за охранителна дейност всеки месец ,а той плаща на служителите си на третия месец. на всичко отгоре лъже,че не са му превели парите навреме. Те това е комунизам в действие. ДА ЖЮВЕЕ КОМУНИЗЪМА.

188

Владимир

преди 10 години

Хубаво са казали хората , завистта разрушава животи и съдби ! Точно това се случва със световноизвестния некадърник сТанишеФ в момента! Завиждааа до безбожие на Борисов и с всички законни и незаконни действия си служи само и само да на прави Борисов маскара ..за всичко им е виновен Борисов! Така е от яд и завист ще затриеш не само теб а и БКП и това ще стане много скоро а когато стане аз ще съм там и ще вдигна банкет в чест на падането и разрухата на БКП !!! Гадна комунистическа напаст , убийци!

187

Владимир

преди 10 години

най - големия лъжец на този свят си ти чужденецооо сТанишеФ !!!!! Разкарай се от тази държава *** почувешка световноизвестно некадърна !!!! Нагла буболечка!!

186

Съсела педалист

преди 10 години

Еврея е мошеник,лъжец,крадец и на всичко отгоре и ГеЙ-зер!Точно по еврейски!но лошото е,че и Борисов им ходи на крака в Исраеля и за сметка на партията Герб,а е по покана на тамошните хиени!Оправия НЯМА да има!

185

КОЙ?

преди 10 години

За кой са приоритет лъжите за евреина Станишев или за православния Борисов?

184

stanick

преди 10 години

Не ти личи да си се заливал от смях а обратното стистнатите устни показват друго

183

Rumen

преди 10 години

Немога да повярвам колко умело БСП се справя с манипулациите. Създадоха скандал с Бюлетини с репортаж по тв7. Стана ясно че щом е тв7 няма да стане и сега съсздадоха скандал през в Галерия. Страхотни са. Отново успяха да отклонят вниманието от Сидеров и едновременно с това да дискредитират АБВ. Като се разчуе че сестрати е к....После ходи обяснявай, че нямаш сестра:) Станишев е умел лъжец, поне в това го бива. Крадеца вика дръжте крадеца. Това е реалността тук.

182

Анонимен

преди 10 години

Злобен, нагъл, крадлив и душевно нечистоплътен, както всички от червената върхушка! До кога ще злодейства! С дявола ще се съюзи, за да има лични облаги!

181

Анонимен

преди 10 години

На всички лъжите им са като добър ден.

180

tribun

преди 10 години

Ехидната усмивка на Станишев,означава само едно на глупав народ ,глупави обяснения.От тези политици не очаквайте ,че живота ще ви стане по хубав.

179

Аз

преди 10 години

Станишев има комплекси,че не е мъж и затова се мери с Борисов. Всяко негово изказване е насочено към противника му. При това влага всичката си злоба . На лицето му е изписана амбиция без покритие. Само с интриги и подмолни комунистически игри не се управлява. Не те искаме, Станишев! Държавата не ти е бащиния, та да управляваш на инат!

178

санде

преди 10 години

Сатанишко нормален ли е? Така ли се говори? Това ли е езика на един политик с претенции? С Моника усмърдяха София. Гнусотия.