177

Анонимен

преди 10 години

Станишев не може да говори друго, освен ЛЪЖИ !

176

Анонимен

преди 10 години

Смрадливата машина на отвратителните е почти непобедима и това със сигурност се отразява на всеки от нас!Хората в правителството с малки изключения са наемници хора без кауза, без мнение, без право на самостоятелна инициатива.

175

titi

преди 10 години

tozi niama li da spre da se pravi na vanga , da prozira i da govori gluposti

174

Анонимен

преди 10 години

ЕЕ тез *** не спряха да се карат нищо смислено не казват само се обвиняват а за страната кой ще мисли?Пууу да *** и ***

173

Карло Колоди

преди 10 години

Пинокионишев вече има толкова дълъг нос, че си го подвива и навира някъде. И хората се чудят това нос ли е, опашка ли е...

172

Анонимен

преди 10 години

спрете да ми махате одобряването ! ще одобрявам тези коментари които аз харесвам а не тези които искате вие по вашите опорни точки.

171

АТАКА братя

преди 10 години

Прав е Хамстера-Тиквата като каже някоя лъжа сутринта,до вечерта вече е забравил какво е казал и съчинява нова.Иначе и двамата са единия да хванеш,другия да удариш.Проблема обаче не е в тях ,а в тези дето гласуват за тях.Много е изпростял народа...

170

Анонимен

преди 10 години

До :)))А на този на снимката мозъка му не е болен. не само неговият мозък е болен ами на всичкип вас червени лайняри дето направихте живота в България непоносим. Сега са на власт бат Сали и Волен-хулигана на които плаща Доган от години. Не ви ли е срам да карате хората да намразват родината си заради вашите мераци за власт и пари ! Проклети да сте !

169

Анонимен

преди 10 години

Отрови въздуха бе крадлив наглец. Ти открадна хляба на хората, и продължаваш да го правиш ,взе душата на българите с твоите кухи и лъжливи изказвания. Ти си вече колко години на отговорни постове и какво добро се случи на България. Малко се засрами ! Мръстник !

168

Гацо Бацо

преди 10 години

Кой *** каза ,че не чете форумите ? А добре би било да ги чете да усети народната любов .

167

ПАРТИЯ = МАФИЯ

преди 10 години

Съселе, Съселе... с Тиквата сте от един дол дренки, мазни, гадни и нагли престъпници !!!!

166

дядо Боцко

преди 10 години

Много харесвам Станишката , но като гледам че и най- кадърните от БСП бягат от него ...Май само Майчето ще остане с него ?!? Ама и тя нещо се нерви по време на интервютата .

165

Анонимен

преди 10 години

ИМАМ 100 000 ПРИЧИНИ ДА ВЯРВАМ НА БОЙКО БОРИСОВ,И 1 000 000 ПРИЧИНИ ДА НЕ ВЯРВАМ НА СЪСЕЛА....СТАНИШЕВ,МЕСТАН,ВОЛЕН И БАНДИТЕ ИМ СА КАТО КУЧЕТА ПРЕД ГРИЗЛИ В СРАВНЕНИЕ С БОЙКО.

164

марин

преди 10 години

Този човек е обсебен от Борисов.Не знам да го съжалявам ли или въобще да не го слушам.Станишев не лъже, само дава празни обещания. Да припомня ли обещанията за пенсиите , средната заплата и светлото бъдище на народа преди изборите.Аз не съм ги забравили мусе чудя на акъла. Има ли някой , освен Майчето да му вярва?

163

Анонимен

преди 10 години

Вярвам му ,на господин Борисов истиното трае до обяд,тоест няколко часа.След това ни поднася друга своя истина.Та малко ли ни лъга четири години

162

Анонимен

преди 10 години

ЧАК СЕ ИЗУМЯВАМ ОТ ГЛУПОСТТА НА ТЕЗИ, КОИТО ОБВИНЯВАТ СТАНИШЕВ В КОАЛИЦИЯ С ДПС- АМИ С КОГО ДРУГ- С ГЕРБ ЛИ ИЛИ СЪС СДС ? ОТ ТОВА, КОЕТО ИМАМЕ НА СЕРГИЯТА, ЕДИНСТЕНИТЕ СА ДПС- ВСЕ ПАК ТЕХНИЯ ЕЛЕКТОРАТ СА ТОЧНО ТОЛКОВА БЕДНИ, КОЛКОТО И НА БСП. ДРУГИТЕ СА ПРОСТО МУТРИ И ПРИВАТИЗАТОРИ - АБСОЛЮТНО ЛОГИЧНО Е, КОГАТО НЯМАШ МНОЗИНСТВО, ДА ПРАВИШ КОАЛИЦИЯ С НАЙ- БЛИЗКИЯ ПО ЦЕЛИ И ЕЛЕКТОРАТ. СТИГА СТЕ ДЕЛИЛИ ХОРАТА В БЪЛГАРИЯ, ЗАЩОТО НИ ЧАКА КОСОВСКИЯ И ТРАНСИЛВАНСКИЯ ВАРИАНТ.

161

Анонимен

преди 10 години

А при теб са през цялото денонощие. Обсебен си.

160

Анонимен

преди 10 години

Сергей и Моника Хохегерови няма нужда да бъдат подслушвани, всичките милиони са им законни, узаконени от добре платените съдии. В България няма Мафия- само така ви се струва. Докато в Италия , в борбата за намалаването на влиянието на Мафията , загинаха доста прокурори и съдии, тук няма кой да се бори с беззаконието.

159

Бате Гойко

преди 10 години

" Мисля, че знам всичко за нея." - Колко наивен трявба да си, за да си мислиш, че може да знаеш всичко за една жена?

158

анонимен

преди 10 години

Злобно и нагло човече! Нищожество проклето! Съсипа България, продаде я на Доган и ДПС, за да се домогнеш до председателството на ПЕС! Господ щете накаже, и теб , и Моника, и клонингите ви!