117

Анонимен

преди 10 години

Сергей, много си отвратителен!

116

ТИМ

преди 10 години

Ще бъде голям купон, ако Серго ги навре и двамата ........където им е мястото!

115

БКП

преди 10 години

Смрадлив лъжлив съсел!

114

ДИДИ

преди 10 години

Все не ми се вярва Първанката да е толкова *** да се подложи на простата тиква, ама знае ли се....

113

hagen

преди 10 години

До ГЕРБ-СВИНЕНамали малко газта че скоро ще избушиш мотора.В другите сайтове има само критики срещу БСП и ДПС и тук намери благодатна почва да си изкараш надника.Но това което пишеш е отдавна прочетено и не хваща дикиш.Ако няма какво друго да пишеш поне не осмърдявай форума с нелепите ти глупости.

112

Анонимен

преди 10 години

ЗАБРАНА ЗА ДПС И БСП !!!!!

111

ХА,ХА,ХААААААААА...

преди 10 години

...КОМУНИСТИТЕ СА В ПАНИКА!ВУЛГАРИЗМИ, КЛЕВЕТИ И КОМПРОМАТИ ИЗДАВАТ БЕЗКРАЙНАТА ИМ ЗЛОБА, СТРАХ И БЕЗСИЛИЕ ОТ ПРЕДСТОЯЩИТЕ ПРОМЕНИ !.."но пасаран" ,другарчета ...ПЪРВАНОВ СИ ВРЪЩА ПАРТИЯТА!ИЗБОРА Е ВАШ!!!

110

TPE3BEH

преди 10 години

Крадеца вика - дръжте крадеца...По-голям лъжец от станишев и по-подмолна гадина, която изрича лъжи без да и мигне окото, няма. Специално подбран и подготвен от руските служби.

109

Анонимен

преди 10 години

Налазиха кутевци, тамън се чудех защо ги няма!

108

Анонимен

преди 10 години

СаТАНИШЕВ, БОЙКО НЕ ТЕ ПИПНА, НО ПЪРВАНКАТА ТЕ ТИКНА В МИША ДУПКА, КЪДЕТО ТИ Е МЯСТОТО!КОЛКОТО ПОВЕЧЕ КВИЧИШ, ТОЛКОВА ПО-ЖАЛЪК СТАВАШ!

107

селянка

преди 10 години

другарю Станишев кога ще има пак безплатен автобус за София ,искам пак да се разходя ,да се помотам, да постоя на площада ,пред парламента ако не бяха тогава ваште автобуси и влакове за митинга не мога да си позволя да ходя до София

106

Подрисов

преди 10 години

Добър ден!

105

....ъ.....

преди 10 години

този път кражбата на това правителство ще е направо като за последно.....

104

Анонимен

преди 10 години

Няма оправия за овчия конгломерат, за тълпата, която вика ''Бойко,Бойко'',''Царю,Царю", са тоз народ, зомбиран и приспан.На тоз народ, на който му взеха всичкия капитал и боатства, а той вместо да каже ''СТОП'', вика ''Още,Още'' !!!Само тежката ръка на истински и безкомпромисен към мутро-комунистите лидер като Сидеров има някакъв шанс да окаже съпротива, но се съмнявам, при усъвършенстваната схема за купуване на *** гласове от ченгесарските партии на прехода,която досега работи безотказно

103

Анонимен

преди 10 години

Хората видяха, че Орешарски свърши доста работа в полза на народа, нищо че не дърдорко като Борисов, който обслужваше олиигархията и журналистите му правеха постоянно таковата.А защо срещу това правителство се нададе вой още от първия му ден. Не заради Пеевски, той беше само повод.Замислете се ако има с какво и си отговорете.Колкото и да манипулирате форума с плюсчетата си, хората виждат разликата между Орешарски и Борисов и тя въобще не е в полза на Мутрата.

102

Анонимен

преди 10 години

БСП и ДПС да бъдат забранени.

101

Анонимен

преди 10 години

Потрайте още малко и Станишев ще ви дооправи!

100

Защо

преди 10 години

ли в тая държава замириса на лай..?Защото кухата пирамида от 1944 година чак сега се поразпуква малко и те започнаха да изтичат.Умирисаха и доносник Павел,и Рублажията,бил полицаи и граждани и за когото се чудят,как последните не са го застреляли,и *** Сергей,с майка руската еврейка Дина Сергеевна Мухина,и съпруга Моника.Че евреите управляват света е видно и в България,но защо руските евреи заминават за Израел,а нашите дърпат към Москва и Съюза на Азия?

99

психолог

преди 10 години

Боже господи Сатанишев говори за лъжи. Ами той не лъже само като спи. Кой...кой... е къде са парите от кражбите които организираш с Моника-Хохегерова. Няма евреин в света който да не краде. Ти си по долен и от евреин , ти си палестинец.

98

Анонимен

преди 10 години

Руско-турски предател на България!