157

ubuntu

преди 10 години

Този подлезурко с неговите подмолни игри ще влезне в историята !

156

рррррррррр

преди 10 години

Всичко това добре: Цветанов подслушвал, Бойко подслушвал, ама те себе си ли подслушват бе тъпигьозино украински? Ако беше така щяха да запишат поне тишината в спалнята ти! Този лъже, онзи лъже, а ти чий го дириш, или ти е много смешно след поредната простотия, завъртяла се от баш путрашката на РъБъ. Нали Първанов те курдиса на този пост, нали с Румбата бяхте първи дружки, нали Калфин ти беше гордостта в ЕП, що стана та сега са предатели? Да, вашата партия избива предателите, нали?

155

Анонимен

преди 10 години

Смрадливата машина на отвратителните е почти непобедима и това със сигурност се отразява на всеки от нас!Хората в правителството с малки изключения са наемници хора без кауза, без мнение, без право на самостоятелна инициатива.

154

Анонимен

преди 10 години

Сградата на ул. Мария-Тереза 21 в европейския квартал в Брюксел, където се помещава офисът на фирмата на Моника Йосифова, е в непосредствена близост с офиса на ОЛАФ. Снимка: Google Maps Европарламентът финансира едноличната фирма на Моника Йосифова Станишева Актив груп ЕООД. Фирмата на съпругата на председателя на Партията на европейските социалисти /ПЕС/ и председател на БСП Сергей Станишев е бенефициент по проект, който се субсидира с бюджета на европейския парламент.

153

Германик

преди 10 години

Още малко да продължава да руши имиджа на ПЕС и Мартин Шулц такъв шамар ще му отвърти, че ще изхвръкне от обувките си този нагъл крадец!

152

Sofianec

преди 10 години

Aide be trygvaite is veceh ot BSP/DPS/Ataka/Barekov ne iskam da vi vidjam veceh be hora, imam mnogo rabota za vyrshenie samo s vashte gluposti izmami krajbi ni zanimavate po cjal den.

151

Анонимен

преди 10 години

ТОЗИ Е КЛАСИЧЕСКИ ПРИМЕР ЗА БЕЗРОДНИК ! КАК НЕ МУ ОМРЪЗНА ДА БЪЛВА ОТРОВА ......ЧУДЯ СЕ КАК БЪЛГАРИТЕ ДА МУ ВЯРВАТ КАТО ПЪРВАНОВ ДЕТО МУ ПОДНЕСЕ ПОСТА НА ТЕПСИЯ САМ СЕГА СЕ ЧУДИ НА СЕБЕ СИ КАК СБЪРКА!

150

Анонимен

преди 10 години

Станишка, добре си беше като ергенче, що ти требваше да се жениш за тая вещица. Сега сички те мразят.

149

Анонимен

преди 10 години

Имам чувството, че всички се разлаяха яростно, за да заглушат скандала, който можеше да отреже "златния пръст", дето ги крепи на власт. И Станишев и Местан доброволно приемат ролята на гръмоотводи, докато Волката си стъпи на крачетата.

148

бай Иван секирата

преди 10 години

Всеобща национална стачка решава проблема.Да изгоним негодниците и тези 240 *та от парламента.

147

Анонимен

преди 10 години

До АнонименА този нагъл к радец всеки божи ден повтаря "Дръжте крадеца "или казано по -просто сутрин се насира и цял ден реве кой ми *** в гащите !?

146

Севрно Кореянец

преди 10 години

Сергей Дмитриевич Станишев И Лютви Ахмед Местан хората които управляват БЪЛГАРИЯ, пишете коментари срещу Бойко , очаквам вече да не сме последни по бедност в европа ами да задминем и африка.Лижете руски и турски *** и чакайте да станете по добре.И да знаете червени писачи, комунист свян няма, както вчера прибраха един много свой потдържник (Петното) който явно вече не им е удобен, така ще бъдете и вие изритани като парцали!

145

Анонимен

преди 10 години

ЖАЛКО ЗА БЪЛГАРИЯ ,НЕ ЗА ТОЗИ НАГЪЛ КРАДЕЦ. ПИСНА МИ ДА МУ СЛУШАМ МАНИПУЛАЦИИТЕ И ДА МУ ГЛЕДАМ ИНТРИГИТЕ ! ГОЛЯМ ЗЛОДЕЙ !

144

Анонимен

преди 10 години

Станишка а при теб лъжите в коя степен са ?

143

преди 10 години

Niama li edin den da ne ni zanimavate s Barekov, Borisov,Stanishev i Mestan ?

142

Златната ябълка

преди 10 години

До АнонименДо 148: Прав сте. Много сте прав.

141

Анонимен

преди 10 години

При други условия бих се радвала на НЕЩАСТНИТЕ МУЦУНИ,но ИМА НЕЩО СМУЩАВАЩО:Б.Димитров ,М.Константинов заговориха КАК ЕДНА КОАЛИЦИЯ между БСП и ГЕРБ ще оправи БГ.Б.Димитров ни информира за ТУРСКАТА КНИГА за РАЗВИТИЕ на ТУРЦИЯ,как който дойде на власт следва тецзи договорки.Всички знаят как комунистите ПСУВАТ за Оластнитес турски имена,за Пеевски.ЖАЛКО НО РЕДИЦИТЕ ЩЕ СЕ ВДИГНАТ и АБВ и БСП ще имат УСПЕХ,ОРЕШАРСКИ -БЕТОН,ГЕЯ в БРЮКСЕЛ ГОЦЕ с ШЛЕМА а ние под ЯРЕМА!ДС еПЕРФЕКТЕН СТРАТЕГ,ПЪКЛЕН за БГ

140

Стани ми шеф

преди 10 години

Жалък. Но пък разказа играта на партията си. Свидетели сме на последни напъни да излезе с някакво достойнство от ситуацията, но не му се отдава на безродника.

139

Анонимен

преди 10 години

Имаме си( БСП ДПС) активист в този сайт който се съдира да хули и обижда Бойко Борисов

138

megi 55

преди 10 години

Няма отърване от този нагъл алчен и за власт и за пари руски евреин! Като пиявица се е впил и смуче народа .Навремето баща му ,сега той.Кой измисли комунизма? В ада да се пържат всичките!