152

Анонимен

преди 10 години

В България няма бежанци, а има нелегални имигранти.Бежанци са хора,които са преследвани заради своята етническа или религиозна принадлежност,или пък заради своите убеждения и които не могат, или не искат да получат помощ от правителството на своята страна.Войната не влиза като условие за получаване на бежански статут.От различните видове статут, които дава държавата, мисля, че хуманитарният статут е предназначен за бягащите от войни.

151

brb

преди 10 години

Не от Сирия ... сирийците са не повече от 10% другата *** да се маха кой пусна тези алжирци и тем подобна ***. А 60 % .... много сте го смъкнали тоз процент, не знам някой въобще да ги иска тук.

150

Христо Тодоров

преди 10 години

софиянец си пусна още един ник- Тодор Христов, от който да си отговаря сам и да се самовеличае за глупостите, които пише. Другия вариант е просто да са гаджета двамката.

149

Анонимен

преди 10 години

Не само сириици.Не искаме алжирци,авганистанци,пакистанци,които нахлуха в страната ни и безчинстват брутално.Защо алжирците от Харманли не бяха тутакси екстрадирани без право на пребиваване в страната,както и останалите незаконни емигранти.Превърнахме се в разграден двор за всякаква ***.Държавата да си свърши работата,за да не изземат функциите и гражданите.

148

софиянец

преди 10 години

До ТОДОР ХРИСТОВ :) Не могат да ми простят, че знанията ми работят ЗА българите, а не СРЕЩУ тях:)

147

ТОДОР ХРИСТОВ

преди 10 години

До софиянецДА НЕ НОСИШ ВЪВ ДЖОБОВЕТЕ КЮФТЕТА ЗАЩОТО ТАКА ЯРОСТНО ДАЖЕ И МЕН НЕ СА МЕ РАЗЛАЙВАЛИ КУЧЕТАТА А ГЛЕДАМ ЧЕ ОЩЕ ЕДНО МЕЛЕЗЧЕ СЕ ПРИСЪЕДИ КЪМ ГЛУТНИЦАТА СРЕЩУ ТЕБ? ДАЖЕ АЗ СЪС СВОИТЕ ,,ЕРЕТИЧНИ МИСЛИ'' ИЗКАЗАНИ В ТОЗИ ФОРУМ ЗА ПРЕЗИДЕНТСКА А НЕ ПАРЛАМЕНТАРНА РЕПУБЛИКА И ЗА ИЗЛИЗАНЕ ОТ НАТО И ЕС НЕ СЪМ ОТНАСЯЛ ОЩЕ ТАКАВА КРИТИКА КАКТО ТИ? ДАЛИ ЗАЩОТО СЪМ ОЩЕ НОВАК И МЕ ЖАЛЯТ НО САМИЯТ ФАКТ ЧЕ ПРЕДИЗВИКВАШ ТАКЪВ ОТПОР ОЗНАЧАВА САМО ЕДНО-ЧЕ ПОПАДАШ ПРАВО ВЪВ ЦЕЛТА.РЕСПЕКТ!

146

гай баньо

преди 10 години

На следващите избори-Деформаторски Блок-15 процентаАтака/България/41.6 процента.Започвам да търся парцели за гробища.Гробища за либерали.

145

софиянец

преди 10 години

До Одисей 1 От кога НК третира престъпленията като инциденти?! Я виж чл.9 вр. с чл.10 и чл.11 от НК! Дай го малко по-сериозно, ако обичаш!

144

Анонимен

преди 10 години

По правилното заглавие е : Само 15 % процента от българските граждани /*** и турци/ искат "бежанци". Българите са против нелегалните афро-арабски ***. Затваряне на границата и вън афро-арабите от България.

143

Одисей 1

преди 10 години

146 не може да се съди от няккъв инцидент , от тогава до днес колко въоръжени обири са станали и то между българи

142

Анонимен

преди 10 години

Стига тези бежанци - умишлено се измества темата от кражбите на БСП и ДПС. Те паразитират на гърба на Българина и ни направиха най-бедната и мизерстваща нация. Бежанците ще си тръгнат скоро защото не искат да стоят в тази мизерия но БСп И ДПС се гласят да ни загробят със заеми за дълги години.

141

софиянец

преди 10 години

До Одисей 1 "...изтъпления от разни безпросветни маргинали които съъс сигурност не знаят на кой свят се намират ..." Дядо попе, процесуалният защитник на чужденеца, нападнал Виктория, е моя бивша състудентка - само тя не се отписа от НБПП и сега си носи правните последици. Ако имаш предвид ПРЕСТЪПЛЕНИЕТО НА ТОЗИ ЧУЖДЕНЕЦ- Руми е много добър адвокат, но подзащитният й изобщо не и съдейства за изграждане на защитната теза. В такъв случай процесуалната защита е кауза пердута- дано ме разбереш:)

140

ТОДОР ХРИСТОВ

преди 10 години

До Одисей 1СЛАВА БОГУ ВИЖДАМ ЗАСЕГА ДОСТА ДОБРЕ НО ТАКА МИ ХАРЕСВА И ВСЕКИ СИ ИМА СТИЛ И СИ НАЛАГА ДОКОЛКОТО МОЖЕ МНЕНИЕТО КАТО ГО СВЕРЯВА СЪС ТОВА НА ОСТАНАЛИТЕ. ТЕЛЕКС ИЛИ НЕ ЩЕ МЕ ТЪРПИШ ИЛИ МЕ ПРЕСКАЧАЙ КАТО МИ ВИДИШ ,,ТВОРЧЕСТВОТО''! НО ДЪРЖА ДА ОТБЕЛЕЖА ЧЕ АКО СИ СЛОЖИШ РЪКА НА СЪРЦЕТО ЩЕ ПРИЗНАЕШ ЧЕ НЕ СЪМ ЕДИНСТВЕНИЯТ КОЙТО ПИШЕ САМО СЪС ГЛАВНИ БУКВИ.ВСЕ ПАК АЗ СЪМ ДОСТАТЪЧНО ТОЛЕРАНТЕН КЪМ ВСЕКИ ПИШЕЩ НА МАЙМУНИЦА ЗАЩО И ОСТАНАЛИТЕ ДА НЕ МОГАТ ДА БЪДАТ СПРЯМО МЕН.НЕ Е ТАКЪВ ГОЛЯМ ГРЯХ

139

софиянец

преди 10 години

До Одисей 1 "...136 е така , кажи си че си атеист.." НИКОГА НЕ СЪМ ГО КРИЛ- ЗА РАЗЛИКА ОТ ТЕБ, ФАРИСЕЙО! "... може да добавиш и комунист.." Е- тук не позна:) Не само, че не съм комунист, ами даже съм аполитичен:)

138

софиянец

преди 10 години

До ТОДОР ХРИСТОВ Никога не е късно да се разконспирират българофобите. Българите имаме една много отличителна черта - в желанието си да стигнем до корена на проблемите си, стигаме до самобичуване. Това не се среща у други народи като масово мислене, но се използва от българофобите, за да се вклинят между нас и да се представят за гневни и недоволни българи, чиито изказвания стигат до самобичуване и така да пишат подигравателни коментари за нас.

137

Анчо Шукри

преди 10 години

До софиянецТи по принцип си психично болен човек, а сега като се напиеш, съвсем ще загубиш контрол. Гледам, че си минал във втора фаза и си започнал сам да си пишеш и да си отговаряш през ника Одисей 1.

136

Одисей 1

преди 10 години

136 е така , кажи си че си атеист , може да добавиш и комунист това звучи гордо , вие не бяхте ли интернационалисти . Естествено , че европейската цивилизация е християнска нали точно за това по надолу написах , че не е християнско да се пропъждат бежанците , важното е да има ред и държава , но не и изтъпления на които бяхме свидетели последните седмици , изтъпления от разни безпросветни маргинали които съъс сигурност не знаят на кой свят се намират .

135

ТОДОР ХРИСТОВ

преди 10 години

До софиянецЗА ТЕЗИ ТРИ ДНИ ОТКАКТО СЪМ ВЪВ ТОЗИ ФОРУМ РАЗБРАХ ЧЕ ИМА ТРИ ЛИЦА НА ТОЗИ ФОРУМ СЪС КОИТО НЕ МОЖЕ И Е БЕЗСМИСЛЕННО ДА СЕ СПОРИ ЗАЩОТО МОЖЕ БИ СА ДАЛТОНИСТИ И БЪРКАТ ЦВЕТОВЕТЕ.ТИ ПРЕДПОЛАГАМ СИ ПО-ОТДАВНА И КАТО ПО-УМЕН НЕ МОЖЕ ДА НЕ СИ РАЗБРАЛ ЧЕ ТОВА Е ЕДИНИЯТ ОТ ТЯХ ТАКА ЧЕ НЕ СЕ ХАБИ! ПРОСТО НЕ СИ СТРУВА ВРЕМЕТО И УСИЛИЕТО!

134

софиянец

преди 10 години

До Анчо Шукри 133 - Да ти кажа, не мислих много и си отворих и бутилка шотландска отлежала рАкия, малко ледче, имам си фъстъчки, бадеми и орехчета и след като си хапнах свинското филенце- дано ВСЕКИ българин да го има винаги на трапезата си - поливам 8ми декември/ като бивш студент/:) Нещо против да имаш, че не си поканен- знам, че не ядеш свинско и не пиеш ни уиски, ни бейлис, ни маврудче- резерве:D

133

Българин

преди 10 години

Добрият човек не може да бъде беден! Както ситият не вярва на гладния. Пожелавам на всички които ги гонят да стигнат до тяхното положение.