12

софиянец

преди 10 години

И още нещо- СПОГОДБАТА УРЕЖДА ПРАВНОТО ПОЛОЖЕНИЕ, ЧЕ БЪЛГАРИЯ ИМА ПРАВО ДА ВРЪЩА НЕЗАКОННИТЕ МИГРАНТИ В ТУРЦИЯ, АКО СЕ УСТАНОВИ , ЧЕ ТЕ СА ВЛЕЗНАЛИ НА БГ. ТЕРИТОРИЯ ОТ ТАЗИ ДЪРЖАВА! До сега тази юридическа възможност не съществуваше!

11

ОСТАВКИ. КОЙ?

преди 10 години

не са сирийци, а кюрди и африканци. не бягат от войната, а от немотията. не се крият от преследване, а търсят социалки и да се плодят за сметка на белите. Политиците, за *** ли ни имат? Следващия път, който ми обещае, че ще разкара бежанците от България, ще гласувам за него. Искам затвор за предателите в това правителство. Искам Криситлина Георгиева да не бъде повече представител на България. Искам Президента страхливец да си даде оставката. Той е част от групата за унищожение на България.

10

софиянец

преди 10 години

До Анонимен 6- "...Както Турция сключи спогодба с ЕС, границите с България се отварят и могат да идват бежанци без никакви проблеми и то по напълно легален начин, без България да има право да ги връща обратно. .."ТОВА Е ЛЪЖА! Защото "бежанците" НЕ СА БЕЖАНЦИ, ДОКАТО НЕ ПОЛУЧАТ СТАТУТ НА БЕЖАНЦИ/ ХУМАНИТАРНА ЗАКРИЛА, ВРЕМЕННА ЗАКРИЛА/ УБЕЖИЩЕ ОТ Р. БЪЛГАРИЯ! ДО ТОЗИ МОМЕНТ СА ИЛИ НЕЗАКОННИ МИГРАНТИ , ИЛИ КАНДИДАТИ ЗА СТАТУТ, НО НЕ И СЪС ЮРИДИЧЕСКИ СТАТУТ"БЕЖАНЦИ", ДАДЕН ИМ ОТ Р. БЪЛГАРИЯ!

9

г-н Тау

преди 10 години

До Анонименнещо не си доразбрал...след сключената спогодба РБ ще има право да връща всички бежанци на турска територия я в замяна на това Брюксел са обещали ,че турците ще могат да пътуват в EU без визи..;)

8

Депесар от Родопите

преди 10 години

Българите пак с големите претенции. Не искали бежанци от Сирия... Вас кой ви пита, бе?

7

Анонимен

преди 10 години

Shto pak ne ! Tq europa gi hrani , no te gorkite siriici osven kartofena supa i nqkoq druga paplach ne vijdat !

6

Анонимен

преди 10 години

Както Турция сключи спогодба с ЕС, границите с България се отварят и могат да идват бежанци без никакви проблеми и то по напълно легален начин, без България да има право да ги връща обратно. До няколко години България ще е турска провинция, ако тази тенденция продължи. Ще заведе искове срещу България и ще си върне цялата територия.

5

Менишуре Алиева

преди 10 години

Ами те бежанците затова идват от Алжир,Мароко и Афганистан, понеже българите не искат от Сирия.

4

Анонимен

преди 10 години

Много ми е интересно, ако ние бяхме в тяхното място кой щеше да ни иска?

3

Анонимен

преди 10 години

не са бежанци А престъпници

2

г-н Тау

преди 10 години

мисля ,че процента е доста занижен...и не ми говорете за ксенофобия защото това ще е съвсем вярно

1

Анонимен

преди 10 години

kolkoto i te na iskat tolkova i nie