192

Бай Хасан

преди 10 години

Лощ матрял сти туй българете , за нищо ни ставати , на вас саму чалга и кражби *** и смотаните *** , слид време ний циганити ши тряя да въ раним - ни въ й срам

191

Анонимен

преди 10 години

Намерете статията 'Fortress Continents' на Naomi Klein на български ,,Крепости континенти'' във вестник 'Guardian'

190

Бантустан

преди 10 години

Абе айде стига с тия изследвания и допитвания до бай *** по въпроси, които не са от неговата компетенция! 100% от българите не искат данъци, но ги има, нали!

189

софиянец

преди 10 години

До Анонимен 195- Не съм бот, а реален човек, живеещ постоянно в София и не желая да ми бъде препятствана конституционната възможност на придвижване по улиците на София. Не ме интересуват "хората от снимките"- те са фактор за усложняване на криминогенната обстановка в София и предвид чл.31 пар. 1 от Конвенцията, ги възприемам САМО като криминогенен фактор.

188

Сърбите в Германия

преди 10 години

1500 евро за получаване на Български документи като Сърбите в Германия , схемата е позната

187

Анонимен

преди 10 години

191 до софиянец:Извинете ме,това беше"операция под вражески флаг".Внушението,което исках да направя е ,че ние с вас съществуваме във виртуалното пространство на коментарите ,докато хората от снимката са съвсем реално в нашия град.

186

софиянец

преди 10 години

И така- с кое сдружение, регистрирано по ЗЮЛНЦ да започна? С бхк ли?:)

185

софиянец

преди 10 години

До Анонимен 191"...Какво смятате,че ще направите като пишете по форуми?.." Хм- обичакно имам постоянен достъп до Търговският регоистър. Как ще се почувстват членовете на правозащитното ви НПО, ако извадя на бял свят законно и публично всички ЕООДта,АДта или други търговски дружества, в които участва председателите на сдружението Ви?:)Май не схващате - аз наистина съм адвокат- според Вас, дали ще се поколебая да изложа на публичност връзките между физически лице и техни участия в различни фирми?

184

софиянец

преди 10 години

До Анонимен 191- "...,значи това е становище на Европейската комисия..." Изрично написах и посочих, че ЕС НЯМА ПРАВОМОЩИЯТА ДА ИЗЗЕМВА ЦЕЛИЯТ ОБЕМ ДЪРЖАВЕН СУВЕРЕНИТЕТ НА ДЪРЖАВИТЕ- ЧЛЕНКИ В ЕС. ИМЕННО ЗА ТОВА САМИЯТ ЕС ПРИЗНАВА, ЧЕ ПРАВОТО ДА СЕ УЗАКОНЯВАТ ИЛИ НЕ НЕЗАКОННИТЕ ИМИГРАНТИ В ЕДНА ДЪРЖАВА- ЧЛЕН НА ЕС НЕ Е ОТ КОМПЕТЕНЦИИТЕ НА ЕС, А ЗАВИСИ САМО! ОТ НАЦИОНАЛНОТО ЗАКОНОДАТЕЛСТВО И Е В ЮРИСДИКЦИЯТА САМО НА ОТДЕЛНАТА ДЪРЖАВА- ЧЛЕН НА ЕС!

183

Анонимен

преди 10 години

Когато един еврокомисар казва,че бежанците ще оправят демографския проблем на България ,значи това е становище на Европейската комисия.Не мислете,че не са информирами в ЕС.Освен това има планове за развитие на еврорайоните,които трябва да се спазват.Както каза един от участниците във форума,добрите хора не са бедни.Какво смятате,че ще направите като пишете по форуми?

182

Илчев

преди 10 години

До ГУРБЕТЧИЯ....е да,нали колят нашите деца,не твоите.....

181

Анонимен

преди 10 години

Единственото спасение за България е ако хората спрат да гласуват за леви, десни не знам си какви още и подкрепят патриотичните и националистически партии без атака. Тогава и само тогава България може да изпълзи от септичната яма на фалшивата демокрация.

180

Анонимен

преди 10 години

Целта на тия животни е да дойдат тук и да се възползват от социалната система (правят го в цяла Европа) , Правят колкото се може повече деца, не работят, крадат, и се множат, ТОВА Е единственото което правят ? Същото се отнася и за 90% от ***. ВЪПРОСА МИ Е Тия индивиди като САМО ВРЕДЯТ на обществото и не правят нищо за него ? ЗАКВО СА ТУК ? И ЗА КАКВО НЕ ПРОМЕНЯТ *** ЗАКОНИ ??????

179

софиянец

преди 10 години

Ирак. Тогава- защо всички лица от друг, небългарски етнос, внушавате на бг. граждани, че България била длъжна да приема незаконни имигранти на своя територия, да ги издържа и да им предоставя статут? ЕС казва, че предоставя правото да се узаконява незаконни имигранти на самите държави- членки на ЕС - т.е. НЯМА единен регламент, задължаващ ВСИЧКИ ЕС държави, да приемат на своя територия всеки, който пресече незаконно границите й!

178

nerez

преди 10 години

Тракиец що не искаш евреи бре. Ми те са умни и талантливи, е ..... множко послъгват ама нали не им се хващаме. Ам какви искаш....китайки ства ли? Как върви създаването на великата тракитайска нация?

177

Мурад

преди 10 години

Аз не съм против сирийците нека идват но вече България не може да ги поеме и тука не става въпрос дали са мусюлмани или християни,тука става за човечност.И по никакъв начин не желая емигранти от държави като Алжир,Мароко,Египет и др. който нямат вътрешна война и не може да ги гледаме тука,директно с самолета за Кайро,Рабат и Алжир та ние сме по-бедни от тях,ние длъжнели сме да ги храним,трябва малко по-строги мерки към тях за да не си помислят да минават от нашата страна.НЕ В ТУРСКИТЕ РАЙОНИ

176

софиянец

преди 10 години

Бълагрия да се чете България - грешка на клавиатурата

175

TRAKIEC

преди 10 години

AZ PUK NE ISKAM EVREI.........

174

софиянец

преди 10 години

Тези, които се вълнуват от въпросите за нелегалните мигранти, сирийците и правният им статут в Бълагрия, могат да прочетат мнение на колега в "Правен свят"- Едно лично мнение Бежанци ли са сирийските "бежанци"? 14 октомври 2013, 08:59 | Григор Сотиров, юрист.

173

софиянец

преди 10 години

ЗАКОН ЗА УБЕЖИЩЕТО И БЕЖАНЦИТЕ Допълнителни разпоредби 1. (Изм. - ДВ, бр. 52 от 2007 г.) По смисъла на този закон:9. "Трета сигурна държава" е държава, различна от държавата по произход, в която чужденецът, подал молба за статут, е пребивавал и:а) няма основания да се опасява за живота или свободата си поради раса, религия, националност, принадлежност към определена социална група или политическо мнение или убеждение;б) е защитен от връщане до територията на държава, в която съществуват условия за преследване и застрашаване на правата му;в) не е изложен на опасност от преследване, от и