158

Анонимен

преди 10 години

*** ПЛАТЕНИ *** НА ПРОТЕСТ И ПЛАТЕНИ ДРАСКАЧИ ТУК

157

ОТ МНЗ

преди 10 години

TОЗИ БОЛЕН МОЖЕ ДА ПРОДЪЛЖИ ПОЛИТИЧЕСКАТА СИ КАРИЕРА И ОТ ПСИХИЯТРИЯТА(там хапчетата са безплатни)ТАМ ЩЕ СЕ КАРА И БИЕ СЪС ВСИЧКИ КОЙТО НЕ СА НА НЕГОВОТО МНЕНИЕ(болно и извратено).

156

X

преди 10 години

ИГНОРИРАЙ БЯЛАТА МИШКА!!!!!!!!ДА ИЗМЕТЕМ МРЪСНИТЕ КОМУНИСТИ И ТЕХНИТЕ ДС КРЕАТУРИ ДПС И АТАКА!!!!!!

155

p0p

преди 10 години

----------------------- Л И Ц Е М Е Р --------------------------

154

Нормален

преди 10 години

Те ако ти сваля имунитета сигурно и на много места ще те засърби,че както са ти са наели и вазелина няма да ти стигне...

153

Анонимен

преди 10 години

До val 789Слепецо, а пред народното събрание, не видяли как нападна полицая явно още не си познал "ИСТИНАТА"

152

Анонимен

преди 10 години

Феновете на боко май са по-*** и от тези на Костов.БОЙКО НЕ ГЛАСУВА ПРОТИВ ПЕЕВСКИ. НАБИЙТЕ СИ ГО В *** ГЛАВИ.

151

val 789

преди 10 години

"ИСТИНАТА те прави свободен"-цитат от Библията,а истината в момента само Сидеров и АТАКА я казват и показват.Повече ми е интересно,че нито партия,нита лидер на партия или медия не казват:Сидеров,за това,това и това не си прав!!!! А мълчанието е знак на СЪГЛАСИЕ!!!! Ревът,воят на умряло е голям,защото ИСТИНАТА СТРАШНО МНОГО БОЛИ

150

Патриот

преди 10 години

Тази *** Волен Сидеров не е луд, а е рафиниран демагог. Маниерите му са също като на пияница алкохолик, който налита на другите, а когато някой се опита да го усмири без дори да го е пипнал той пищи "Помощ, бият ме" и вие като вдовица за х---й !

149

Анонимен

преди 10 години

СИДЕР ТИ СИ ПОЗОР

148

Анонимен

преди 10 години

Всеки нормално мислещ българин вече разбра, че протестите са платени от ГЕРБ. Дори част от протестиращите си признават в интервюта пред журналисти.

147

ПОП

преди 10 години

Когато бяха прегърнати ,с Атака ,СКАТ -мълчаха ,сега се плюят.Но нищо ново в Б.Г ,То и Герб бяха дупе и *** с АТАКА ,но сега ги оплюват.

146

333

преди 10 години

Съдействайте му за клинична пътека, направление, консултации при психотерапевт .... , ще депозираме по 5-6 лв. от всички във форума за разноските ))))

145

Дон Кольо

преди 10 години

Волен пак ще е депутат и в следващия парламент, освен ако самият не реши да се откаже. За жалост неговите фенове са изключително кухи и глупави. Те не виждат, как си наруши обещанията. Ако Волен се изсере на конституцията и си обърше *** с флага, те пак ще крещят "АТАКА - ПОБЕДА" и "Волен, Волен". Жалка история - *** народ, слаба държава!!!

144

Men

преди 10 години

Сам си задава въпроси сам си отговаря е това е политик!

143

Анонимен

преди 10 години

Ако го арестуват ще го направят герой-мъченик, не ни трябва нов Хитлер. И него са го арестували, съдили и затворили и са го направили мъченик. След това пчели изборите и знаем какво направи с Германия и света. Ако го бяха оставили да весели хората по кръчмите нямаше да загинат 67 милиона човека. Оставете Сидеров да ни весели иначе не се знае какво ще забърка, не е добре човека.

142

megi 55

преди 10 години

Народа чака заплата 1000лв.и пенсия 500 а той се появява в парламента само да използва микрофона за да не си дере гърлото по мегафон изнасяйки поредната си пледоария.Каква амнезия има този човек? Съвсем забравил за хулиганското си поведение два дни в Бургас пред СКАТ. Деница Гаджева и останалите депутатки на големи амазонки се правят.И от тези хулигани и хулиганки зависи живота на българския народ.Господа управляващи не се ли срамувате,че участвате и зависите от подобна ***?НЕЗАБАВНА ОСТАВКА!

141

Baio

преди 10 години

А дано, ама на дали!!!!!!!!!!!!

140

antikomunist

преди 10 години

Само ни вижте депутатите !

139

чобан

преди 10 години

#ignorevolen