198

Анонимен

преди 10 години

Едно е истина , в историята на България Волен Сидеров ще остане -ПРЕДАТЕЛ По -голям срам няма но той си го заслужи

197

Споко бе простак

преди 10 години

Доган пак ще ти удари едно рязано коляно под кръста! Няма да влезеш в затвора,сега строят домове за луди бездомници! Все ще ти оправи едно място да си там! Хем ще получаваш пенсия по ВОЛЕСТ!

196

Неволен

преди 10 години

Игнорирам.

195

Ох

преди 10 години

Що за *** е тоя .Абсолютен *** е Сидеров.

194

ВВС

преди 10 години

Дo Jana D'Ark:Май и ти си за психиатър!Не виждаш ли ,че на твоя вожд,му 'липсват' първите 7 години!Колко парички му дадоха БСП и ДПС,които олицетворяват олигарсите и мафията за да им държи кворума?Защо не е внесъл вече 2 месеца закони за изземване от мафията на заграбеното от народа!Ако продължава да се държи като 'селски бабаит'и да не спазва обществения ред трябва да бъде задържан от полицията!

193

вежливия лос

преди 10 години

Давай Волене ние сме с тебе!

192

Анонимен

преди 10 години

До АнонименАма той Воленчо бил червен, а се преструваше на син, националист и т.н., а той бил от отряда, бре, бре, бре

191

brymbrym

преди 10 години

До JanaDArkЩе е този, който си казва нещата в очите, когато каже колко му плащат за цирка.

190

Анонимен

преди 10 години

И КАКВО СЕГА ? СИДЕРОВ Е ЛУД , И НАЙ_ ГОЛЕМИЯ ВИНОВНИК В ДЪРЖАВАТА....

189

Анонимен

преди 10 години

КОЙ ШЕ Е ТОЯ ЛУД ГЛАВЕН ПРОКУРОР ДА ГО АРЕСТУВА.ЧЕ ВИЕ ГОВОРИТЕ ЗА ГРАЖДАНСКА ВОЙНА- ТОГАВА ХОРАТА ЩЕ СЕ ДИГНАТ И ЩЕ КОЛЯТ НАРЕД ПО УЛИЦИТЕ МАФИЯТА И АГЕНТИТЕ ОТ ДЪРЖАВНА СИГУРНОСТ КОИТО УПРАВЛЯВАТ И ДО ДНЕС.ЗАЩОТО И НАЙ СЛЕПИЯ ЩЕ РАЗБЕРЕ ЧЕ ГО ЦАКАТ.НАРКОБАРОН БИВШ ПРЕМИЕР НА СВОБОДА, АГЕНТИТЕ ОГРАБИЛИ СТРАНАТА НА СВОБОДА, ПОЛИТИЦИТЕ ТАКИВА КАТО ДОГАН И КОСТОВ ОЩЕТИЛИ СТРАНАТА С ДЕСЕТКИ МИЛИАРДИ НА СВОБОДА, А ЧОВЕКА КОГОТО МАФИЯТА И ПЛАТЕНИТЕ ПЛЮМНКИ ГО ИЗКАРВАТ ЛУД И СЕ БОРИ ЗА НАРОДА В ЗАТВОР

188

Adela

преди 10 години

Щом *** от атака може да спамят и да повтарят до припадък едно и също и аз да се повторя.Тъй ли, ама аз искам възмездие за Масларова, Мургина, Велчев и т.н. ще ми го "докара" ли твоя сидеров това възмездие? Искам да върнат милиардите, които изкрадаха по времето на предишната Тройна коалиция, нали по него време "изгря" звездата на вожда, нали за това го подкрепиха хората на времето или тогава ти още ходеше прав под масата и не можеше да прецениш правилно *** ли ти се или нещо друго.

187

Попчето

преди 10 години

Глупости на търкалета-всичко било организирано против атака?! Дрън-дрън!Този екзалтиран и фашизиран шизофреник ЛИЧНО С ПОВЕДЕНИЕТО И ДУМИТЕ СИ настройва хората срещу него и много скоро тия ,които мислите ,че Сидер-паша е ЕДИНСТВЕНИЯТ свестен български политик ще останете САМИ-никой не иска поевече да се обвързва с тая ***!Имате право да си го харесвате колкото искате,но наше право е да не искаме тази личност да ни срами, клевети и злепоставя!Целият е отврат и не става за нищо!!!***!

186

не син

преди 10 години

Неизлечим *** ! Не разбира,че го използват Станишко и Доган/Местан !

185

Някой друг

преди 10 години

До до Някой друг (225)Каквото и да гледам е с твое участие.

184

до Някой друг

преди 10 години

Къде си бе, Мандела? Да не гледаш гей порно? хахаха

183

ас

преди 10 години

Тезата, че Иван Костов съсипа държавата " Нима все още има някой , който се съмнява в това ?! И не прозира ли тук журналистическото отношение ...Кой , на когото служи ....Истината, та право в очите !

182

Някой друг

преди 10 години

До Волен ЕфендитоЗаради такива като теб - жалки хорица, Митко губи войната, но не си ти, а той, който те е избрал да вършиш определена работа, видно неефективна!

181

фък

преди 10 години

"dnes.bg/slideshow.php?mreporter&id=6672&pid=42347"Вижте кой финансира юруш-а!!!

180

Волен Ефендито

преди 10 години

Защо въобще пишете за този болен човек. Волен е болен, това го знае всяко хлапе.

179

Някой друг

преди 10 години

И последно, платени писателю, поръчителю и ти, аз ходя по земята, както и ти, аз дишам въздуха, който дишаш и ти, а допуснете накрая, че има някой, който може да е по - "тарикат", допуснете, че може да не е известен, относително да не е зависим от вас, пък и да е родолюбец, а?!