138

lud

преди 10 години

ДО:176Аз на видеото видях как тая Чечева от СКАТ се чудеше в кого да се блъска,подритнаха я малко и айде вече казват "пребили екип на СКАТ"А тия от СКАТ викат на народните представители от АТАКА мутри.Общо взето сценка от СКАТ с цел опетняване на АТАКА

137

Анонимен

преди 10 години

Феновете на волен май са по-*** и от тези на БСП.ВОЛЕН НЕ ГЛАСУВА ПРОТИВ КАБИНЕТА. НАБИЙТЕ СИ ГО В *** ГЛАВИ.

136

xxx

преди 10 години

УУУУУпссс! Посмали малко

135

kuku

преди 10 години

Волен е най-добрия политик в България след 1989!

134

Balgarin

преди 10 години

Тоя пак се е вкарал в някакви филми.

133

tsuri_mitev

преди 10 години

До Анонименами пак в Бургас един ЛУД нападна журналисти от една телевизия....!ще ми припомниш ли кой беше ....?

132

гражданин

преди 10 години

Малко ти е...........да та е"да си жив и здрав...........И да си пиеш хапчетата.

131

Атака

преди 10 години

Сидер Ага няма думата затвор за предателя

130

Анонимен

преди 10 години

При повторния вот резултатът беше 120 гласа "за" срещу 97 "против". "Атака" не участва в гласуването.Ето ве *** преди да слагате минуси поне си направете труда да видите дали е така. Аз лично го гледах на живо.

129

Анонимен

преди 10 години

До Анонимен - та кой е бил в армията - сергей? бигенин или енаки? т'ва да не е US Army? В БНА не ги взимаха, а и те не искаха!

128

Анонимен

преди 10 години

Аз искам да му направя "граждански" арест.И после ........100тояги.

127

Анонимен

преди 10 години

'Неговата Борба" - хахаха комик - даже не е бил в армията

126

Анонимен

преди 10 години

До РеволюционерВолен Сидеров гласува "въздържал се", а не "против".

125

Анонимен

преди 10 години

В затвора там му е мястото.

124

Крас

преди 10 години

Само една вечер в обща килия с някои хора и минава на приятен женски глас

123

мама

преди 10 години

такъв си е Волен лудичък.Какво да го правя ?

122

Анонимен

преди 10 години

Волен Сидеров е единствения политик който може да спре политическата престъпност-излезте от филмите и осъзнайте реалността.Ние народа сме виновни ДПС да бъде във властта и го позволяваме години наред,така че винете себе си.Когато Волен правеше стачки срещу ДПС вие къде бяхте бе?Защо не мълчите че АТАКА направи подписка за да се закрие ДПС и никой от останалите партии не я подписа?Нищо не става от нас,не сме народ.Защо не скачате срещуоная мутра която нападна депутат в Бургас и е на свобода.

121

ROMAN EMPIRE

преди 10 години

ISTORIATA SI KAZVA DUMATA , bumerang ; RUSKO-TURSKOTO MINALO SE VRACHTA , SLAVYANSKOTO I MUSULMANSKOTO VINAGI CHTE SI KAJE DUMATA V BG . JALKO ZA ROMELIA ISTINSKITE EVROPECI .

120

банкеръ

преди 10 години

Ако имаше за какво отдавна да си арестуван бе Гн Сидеров.Проблемът е,че няма за какво и постоянно ти бутат някого или някоя за да се издъниш.Хубаво си ги подкарал в комисията по корупция,но тъжното е,че прокуратурата не се занимава с имотите на Президента и парите му а с това дали си хулиганин или не.Но и Левски не е бил обичан от много Българи навремето.Интересно защо Протестиращите не хвърлят вече камъни по офиса на АТАКА усетиха,че ще ядът дървото и те игнорират,което си е чудесно според мен.

119

dew

преди 10 години

Чисто по нашенски е да намираме на всеки някакъв дребен недостатък и да не виждаме добрите качества, което са много повече. Много е трудно да се напредва при такъв манталитет. Всички са маскари, лоши. Така се издигаме в собствените си очи, но само илюзорно. За съжаление, затъваме повече виждайки у всички отрицателните качества. Как да тръгнем напред, ако не намерим начин да работим заедно за каузата да се оправи България?