178

Някой друг

преди 10 години

Сори, Мите. губиш войната! Както в ЧЕЗ, помниш ли? Защо не си в България?!

177

анонимен

преди 10 години

А дано те арестуват, та да мирясаш най-после! Видя се, че в лудницата не може да те вкарат!

176

?

преди 10 години

Още ли се занимавате с циклофреника Сидеров и другото му аз "Някой друг"

175

Митко,тинормаленлиси

преди 10 години

Като видя Найо и се надървям

174

Някой друг

преди 10 години

До уго чавесДемек "комунист" или бъркам, може би ГЕРБ - ер?!

173

Някой друг

преди 10 години

До РеволюционерАко не можеш да прави връзка между едно и друго съждение, то проблема е на тези, които са ти дали диплома за средно образование и на тези, които ти плащат, където и да работиш. Това не е нито проблем на България, нито мой проблем. А какво лапам, си е чисто мой проблем!

172

уго чавес

преди 10 години

Ето това е Волен! Но за да го видите в пълния му блясък, трябва да се насладите на изявлението по тв АЛФА

171

панелен плъх

преди 10 години

Нали щехте да "игнорирате" Волен ?! Много сте смешни!

170

Някой друг

преди 10 години

До РеволюционерНе знам той какъв е, но ти продължаваш да скверниш лика на Апостола, което между другото е наказуемо деяние по смисъла на НК!

169

Някой друг

преди 10 години

До do Националист (213)За всеки човек Божието наказание е благодат, освен за низвергнатите!

168

Някой друг

преди 10 години

До Бай ПсихоНуждаеш се от лечение, както сам преценяваш.

167

Някой друг

преди 10 години

До AdelaКакво искаш ти е без значение, защото всеки иска нещо и аз искам (например, възмездие за близо трите милиарда евро откраднати от ГЕРБ или за нещо друго). България е важна, не аз и ти!

166

Adela

преди 10 години

До НационалистТъй ли, ама аз искам възмездие за Масларова, Мургина, Велчев и т.н. ще ми го "докара" ли твоя сидеров това възмездие? Искам да върнат милиардите, които изкрадаха по времето на предната Тройна коалиция, нали по него време "изгря" звездата на вожда, нали за това го подкрепиха хората на времето или тогава ти още ходеше прав под масата и не можеше да прецениш правилно *** ли ти се или нещо друго.

165

Бай Психо

преди 10 години

С атака в БАТАКА!!!!!!!!

164

do Националист

преди 10 години

Като ти чета наивните брътвежи, теб Господ дори не те е забавил, а директно те е наказал

163

Националист

преди 10 години

До РеволюционерНе скверни портрета на Апостола!Не слагай думи в устата на националната ни гордост.Не наричай себе си революционер, защото те гинаха за България!Имай вяра в Бога, почит към рода си, страх от закона и срам от хората!Иначе не си достоен за дара - живот.

162

Националист

преди 10 години

Без да го величая, но Сидеров е този, който ще донесе възмездие за Бойко, колкото и да не ви харесва. Сидеров си има своите кусури, но Борисов има много тежки грехове, както и лакеите му Прокопиев, Янев, Гамизов и множество други "знайни и незнайни войни в Борисова" ... Пишете или не, каратисти, паши и каквито и да сте - Сретан ви чака, старите дългове ви чакат, възмездието ви чака ... Има приказка: "Господ забавя, но не забравя!" Няма да забрави и вас и слугинажа ви ... Защото Господ е всемогъщ

161

До Анонимен 208

преди 10 години

Само *** може да лъже за протестите и да ги обвързва със Сорос.

160

Bobi

преди 10 години

Волен единствен им казва нещата в очите, за какво ще го арестуват - за истината??!!!!Знаем, че страната е объркана крадците си се хилят, а пичовете които искат да се разкрие истината или ги бият, или искат да ги затворят да им запушат устата - това е ясно!Волен е пич и да продължава само така да си бъде изпълнителен и националист, пък злите гадове рано или късно ще излезе истината за тях!

159

Националист

преди 10 години

Волен Сидеров казва истината за много неща, поради което всички вие - "интелигентни и красиви" прокопиевчета, борисовчета, яневчета и всякакви други (без извинение) интелектуални недоносчета, много искате да го нараните. Така е не от сега, и Ботев е казал: "У нас свестните считат за луди." Плюенето по форумите, дори и Митко или Румен да ви плащат, постига незначителен ефект спрямо вложените средства - това също ще е до време. А Волен, каквото му е писано, но аз го уважавам!